• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

24 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum:( artık dakikalar zor geçiyor güzel bir haber almak için

Canım bende aslan pencesi içiyorum sen 3 unu nasil içiyorsun bir arada mi
Evet üçü bir arada içiyorum..yalniz hayit tohumunu biraz havanda ezip ocakta 5 dakka kaynatmak gerekiyormuş...o kaynadıktan sonra altını kapatıp diğer malzemeleri demleme usulü 5 dakka bekletip öyle içiliyor

Merhaba:)) 22 şubat adet tarihim 10 martta Lh testinde pik gördüm ve tabiki o günü, önceki günleri değerlendirdim. Yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet olcakmış hissi yaşıyorum iğne batarmış gibi histe oluyor anlık. 22 martta takvime göre adet olmam gerekiyor. Sizce kan testi vermeli miyim
Verme bekle peki sen 22 marta kadar ilismiye girecek misin

Benimde şuan kasiklarim.agriyir birde hiç koltuk alti kokumu almazdım ama kokuyor bana

Kızlar merhaba hayırlı sahurlar
26,27 güne bir regl olurum bugün gecikmenin 6. Günü adet olmam gereken zamanda 2 gün tek seferlik pespembe lekelenmem oldu regl olcam sandım olmadım . Bugün gece 12 gibi test yaptım uykudan uyanmıştım konu da açtım ama bu markanın yalancı pozitif verdiğini söyleyenler oldu . Sonuç idrarı damlatır damlatmaz çıktı gördüm . Sizce gebelik varmı ve gecikmeye göre çizgi silik mi

Eklentiler

• IMG_0561.webp
    IMG_0561.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0562.webp
    IMG_0562.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 10
26,27 güne bir regl olurum bugün gecikmenin 6. Günü adet olmam gereken zamanda 2 gün tek seferlik pespembe lekelenmem oldu regl olcam sandım olmadım . Bugün gece 12 gibi test yaptım uykudan uyanmıştım konu da açtım ama bu markanın yalancı pozitif verdiğini söyleyenler oldu . Sonuç idrarı damlatır damlatmaz çıktı gördüm . Sizce gebelik varmı ve gecikmeye göre çizgi silik mi
Bence var gebelik ama yinede güvenilir bir test alıp tekrar deneyin:)

gecikme de varsa kan testi verin en kesin o artık

Kesinlikle canım🫠ilk gebeliğin mi olacak nasipse?
Evet, ilk olacak Allah kısmet ederse :dua: 4 aydır deniyoruz, doktor 6 ay süre verdi olmazsa ileri tetkiklere başlayacaklar.
Ya yumurtlama günü çatlama günü gebelik günü biz hesap yapıyoruz ama Allah im bize yardım etsin yoksa içerse yumurta sperm nasl birleşecek bizim gücümüz yetmiyor böyle düşününce ne kadar zayıf aciz olduğumuzu hatırladım sizi bilmem ama doktorlar bana zor diyor ama ben Allah a sığınıyorum. O versin diyorum Allah im.ne olur beni kimseye muhtaç etme

Kesinlikle öyle, ne olmaz denilenler oluyor, Allahtan ümit kesmemek lazım. Doktorlar size niye zor dedi? Allah hepimizin gönlündeki kolaylıkla, hayırlısıyla versin inşallah. :dua:

Back
X