- Konu Sahibi zeynep2009
-
Evet üçü bir arada içiyorum..yalniz hayit tohumunu biraz havanda ezip ocakta 5 dakka kaynatmak gerekiyormuş...o kaynadıktan sonra altını kapatıp diğer malzemeleri demleme usulü 5 dakka bekletip öyle içiliyorCanım bende aslan pencesi içiyorum sen 3 unu nasil içiyorsun bir arada mi
Verme bekle peki sen 22 marta kadar ilismiye girecek misinMerhaba:)) 22 şubat adet tarihim 10 martta Lh testinde pik gördüm ve tabiki o günü, önceki günleri değerlendirdim. Yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda adet olcakmış hissi yaşıyorum iğne batarmış gibi histe oluyor anlık. 22 martta takvime göre adet olmam gerekiyor. Sizce kan testi vermeli miyim
Yumurtlama tarihi geçtiği için korunarak oluyorVerme bekle peki sen 22 marta kadar ilismiye girecek misin
Ama sen hamilelik istemiyor musun neden korujuyirsunYumurtlama tarihi geçtiği için korunarak oluyor
Ben hep tek içiyorum yaEvet üçü bir arada içiyorum..yalniz hayit tohumunu biraz havanda ezip ocakta 5 dakka kaynatmak gerekiyormuş...o kaynadıktan sonra altını kapatıp diğer malzemeleri demleme usulü 5 dakka bekletip öyle içiliyor
İhtimali çok düşük, olmaz diye düşündüğüm için korundumAma sen hamilelik istemiyor musun neden korujuyirsun
Ee ama gebelik istiyorsun o ihtimal bile yetmez mi olursa olur zaten olmasa olmazİhtimali çok düşük, olmaz diye düşündüğüm için korundum
Gerekince değerlendirdim o süreçte. Regl’e kalmış 5 gün artık yeto modundayımEe ama gebelik istiyorsun o ihtimal bile yetmez mi olursa olur zaten olmasa olmaz
Bende diyorum ya şimdi tutarsaGerekince değerlendirdim o süreçte. Regl’e kalmış 5 gün artık yeto modundayım
Vücudumu tanımadığım kadar tanıdım son birkaç aydır:) hayırlısı bakalımBende diyorum ya şimdi tutarsa
Amin Allah bize tez vakitte sağlıklı bir bebek versin aminVücudumu tanımadığım kadar tanıdım son birkaç aydır:) hayırlısı bakalım
AminnAmin Allah bize tez vakitte sağlıklı bir bebek versin amin
Bence var gebelik ama yinede güvenilir bir test alıp tekrar deneyin:)Kızlar merhaba hayırlı sahurlar
26,27 güne bir regl olurum bugün gecikmenin 6. Günü adet olmam gereken zamanda 2 gün tek seferlik pespembe lekelenmem oldu regl olcam sandım olmadım . Bugün gece 12 gibi test yaptım uykudan uyanmıştım konu da açtım ama bu markanın yalancı pozitif verdiğini söyleyenler oldu . Sonuç idrarı damlatır damlatmaz çıktı gördüm . Sizce gebelik varmı ve gecikmeye göre çizgi silik mi
Deneyeceğim tekrar teşekkürlerBence var gebelik ama yinede güvenilir bir test alıp tekrar deneyin:)
gecikme de varsa kan testi verin en kesin o artıkKızlar merhaba hayırlı sahurlar
26,27 güne bir regl olurum bugün gecikmenin 6. Günü adet olmam gereken zamanda 2 gün tek seferlik pespembe lekelenmem oldu regl olcam sandım olmadım . Bugün gece 12 gibi test yaptım uykudan uyanmıştım konu da açtım ama bu markanın yalancı pozitif verdiğini söyleyenler oldu . Sonuç idrarı damlatır damlatmaz çıktı gördüm . Sizce gebelik varmı ve gecikmeye göre çizgi silik mi
Evet, ilk olacak Allah kısmet ederseKesinlikle canımilk gebeliğin mi olacak nasipse?
Ya yumurtlama günü çatlama günü gebelik günü biz hesap yapıyoruz ama Allah im bize yardım etsin yoksa içerse yumurta sperm nasl birleşecek bizim gücümüz yetmiyor böyle düşününce ne kadar zayıf aciz olduğumuzu hatırladım sizi bilmem ama doktorlar bana zor diyor ama ben Allah a sığınıyorum. O versin diyorum Allah im.ne olur beni kimseye muhtaç etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?