Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

24 ocakta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum artık dakikalar zor geçiyor güzel bir haber almak için

Canım bende aslan pencesi içiyorum sen 3 unu nasil içiyorsun bir arada mi
Evet üçü bir arada içiyorum..yalniz hayit tohumunu biraz havanda ezip ocakta 5 dakka kaynatmak gerekiyormuş...o kaynadıktan sonra altını kapatıp diğer malzemeleri demleme usulü 5 dakka bekletip öyle içiliyor

Verme bekle peki sen 22 marta kadar ilismiye girecek misin

Benimde şuan kasiklarim.agriyir birde hiç koltuk alti kokumu almazdım ama kokuyor bana

Kızlar merhaba hayırlı sahurlar
26,27 güne bir regl olurum bugün gecikmenin 6. Günü adet olmam gereken zamanda 2 gün tek seferlik pespembe lekelenmem oldu regl olcam sandım olmadım . Bugün gece 12 gibi test yaptım uykudan uyanmıştım konu da açtım ama bu markanın yalancı pozitif verdiğini söyleyenler oldu . Sonuç idrarı damlatır damlatmaz çıktı gördüm . Sizce gebelik varmı ve gecikmeye göre çizgi silik mi

Eklentiler

• IMG_0561.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0562.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 11
Bence var gebelik ama yinede güvenilir bir test alıp tekrar deneyin:)

gecikme de varsa kan testi verin en kesin o artık

Kesinlikle canımilk gebeliğin mi olacak nasipse?
Evet, ilk olacak Allah kısmet ederse 4 aydır deniyoruz, doktor 6 ay süre verdi olmazsa ileri tetkiklere başlayacaklar.

Kesinlikle öyle, ne olmaz denilenler oluyor, Allahtan ümit kesmemek lazım. Doktorlar size niye zor dedi? Allah hepimizin gönlündeki kolaylıkla, hayırlısıyla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…