Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Kizlar aynı test çizgi anında çıktı ama gitgide kaydı? Bu neden olabilir

Eklentiler

• 1000039537.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000039540.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000039539.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 8

Kahverengi akıntı genelde yerleşme olduğu zaman görülür...ilk gebelik belirtilerinden diye biliyorum...sizin daha 7 gün var sanırım...biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz...

Kahverengi akıntı genelde yerleşme olduğu zaman görülür...ilk gebelik belirtilerinden diye biliyorum...sizin daha 7 gün var sanırım...biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz...
Ya :) teşekkür ederim. Peki sizin ne zaman olmuştu? Adet döneminde mi yoksa daha önce/daha sonra mı?

Benimde adetime 6 gün var hiçbir belirtim yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yok... garip bir ay oldu...bir kacgun aslan pençesi Civan percemi hayıt tohumu çayı yaptım içtim ramazan girince devam edemedim bir iki günde soğan kürü yaptım ondan mı oldu acaba ..normalde 10 gün öncesinden adet belirtilerim başlardı ... göğüslerim şişer ağrır ...kasıklarım sancır bıçak saplanir gibi ara ara ...belim ağırır...şimdi hiçbirsey yok.. afedersiniz biraz süt gibi akıntım oluyor

Akinti bende de var belki adet belirtileri yoksa gebelik vardır inşallah beyaz akinti gebelik belirtileri arasında zatenn

Ya :) teşekkür ederim. Peki sizin ne zaman olmuştu? Adet döneminde mi yoksa daha önce/daha sonra mı?
Bende olmadı...bu ay yok gibi zaten ...kızım 9 yaşında ona hamile olduğum dönem olduysada hatırlamıyorum...ama forumlarda okuduğum kadarıyla kahverengi pembe akıntı gebelik belirtilerinden oluyor genelde ...bir rahatsızlığınız yoksa tabi

Canım bende aslan pencesi içiyorum sen 3 unu nasil içiyorsun bir arada mi

Yaaa gerçekten mi? Umarım öyledir, umutla gecikmeyi beklemeye devam o halde
Ya yumurtlama günü çatlama günü gebelik günü biz hesap yapıyoruz ama Allah im bize yardım etsin yoksa içerse yumurta sperm nasl birleşecek bizim gücümüz yetmiyor böyle düşününce ne kadar zayıf aciz olduğumuzu hatırladım sizi bilmem ama doktorlar bana zor diyor ama ben Allah a sığınıyorum. O versin diyorum Allah im.ne olur beni kimseye muhtaç etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…