- 6 Mayıs 2024
- 258
- 112
- 18
- 26
- Konu Sahibi zeynep2009
-
İnşallah hepimizinki gebelik belirtisidirBen de aynılarını ve daha fazlasını hissediyorum maalesef
Aynen erken daha hem üzülmeyin bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallahBugün laboquick ile test yaptım negatif . Çok erken diyedir dimi. Eşimin ameliyatından sonraki ilk denememiz diye biraz heyecanlıyım
Belli olmaz ama gerek yok bence düzenli adet görüyorsanız yumurtlama gününüz geçmiştir...varsa zaten yavaş yavaş belirtilerde ortaya çıkabilirBenimde 22 martya adete 6 gün kala gebelik icin iliskiye girmeye gerek var mı
Merhaba kızlar. SAT 25 Şubat. Yumurtlama dönemi olması gereken tarihte, 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 7 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca ya da çok oturup yatınca sabit kalınca şiddetleniyor. Çok şiddetli bir ağrı değil ama tuhaf bir ağrı. Sürekli tuvaletim varmış gibi bir baskı hissediyorum rahim kısmımda ama aslında olmuyor. Ağrı bazen batma kasılma şeklinde şiddetleniyor acile gideyim diyorum, sonra hafifliyor hiçbir şey yokmuş gibi ama dakikalar sonra tekrar başlıyor. Saçma sapan bir haldeyim. Adet ağrısı olsa ilk gün ilaçsız geçirmem mümkün değil zaten çok şiddetli olurdu, sonra 2. gün biraz ağrı olup 3. güne kalmadan rahatlardı. Yumurtlama dönemi de bu kadar uzun sürer mi ve ağrılı olur mu bilmiyorum. Göğüslerim şiş ve özellikle koltukaltına yakın kısımlar oldukça hassas. Çok özür dileyerek belirteceğim, gaz veya sindirim sorunu gibi bir şey yaşamıyorum ama buna rağmen karnım da saçma şiş. Bu arada ben ya yumurtlama değilse diye düşünerek garantiye almak adına test de yaptım negatif çıktı. Yumurtlama döneminde veya gebelik öğrendiği dönemde buna benzer belirtiler yaşayan oldu mu?
Kahverengi akıntı genelde yerleşme olduğu zaman görülür...ilk gebelik belirtilerinden diye biliyorum...sizin daha 7 gün var sanırım...biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz...Merhaba kızlar. SAT 25 Şubat. Yumurtlama dönemi olması gereken tarihte, 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 7 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca ya da çok oturup yatınca sabit kalınca şiddetleniyor. Çok şiddetli bir ağrı değil ama tuhaf bir ağrı. Sürekli tuvaletim varmış gibi bir baskı hissediyorum rahim kısmımda ama aslında olmuyor. Ağrı bazen batma kasılma şeklinde şiddetleniyor acile gideyim diyorum, sonra hafifliyor hiçbir şey yokmuş gibi ama dakikalar sonra tekrar başlıyor. Saçma sapan bir haldeyim. Adet ağrısı olsa ilk gün ilaçsız geçirmem mümkün değil zaten çok şiddetli olurdu, sonra 2. gün biraz ağrı olup 3. güne kalmadan rahatlardı. Yumurtlama dönemi de bu kadar uzun sürer mi ve ağrılı olur mu bilmiyorum. Göğüslerim şiş ve özellikle koltukaltına yakın kısımlar oldukça hassas. Çok özür dileyerek belirteceğim, gaz veya sindirim sorunu gibi bir şey yaşamıyorum ama buna rağmen karnım da saçma şiş. Bu arada ben ya yumurtlama değilse diye düşünerek garantiye almak adına test de yaptım negatif çıktı. Yumurtlama döneminde veya gebelik öğrendiği dönemde buna benzer belirtiler yaşayan oldu mu?
Ya :) teşekkür ederim. Peki sizin ne zaman olmuştu? Adet döneminde mi yoksa daha önce/daha sonra mı?Kahverengi akıntı genelde yerleşme olduğu zaman görülür...ilk gebelik belirtilerinden diye biliyorum...sizin daha 7 gün var sanırım...biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz...
Belki test bozuktur tekrarla istersen bariz görünüyor ilk fotoda inşallah vardırKizlar aynı test çizgi anında çıktı ama gitgide kaydı? Bu neden olabilir
Bence daha erken umudunu kaybetme derim bu erken gebelik testleri sıkıntı ya benim ilk testim 3 uncu günümde silikti Bayaa geç döllenme ihtimali de olabilir inşallah vardır üzülmeKızlar ben bu ay elendim galiba, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 21 Mart
Akinti bende de var belki adet belirtileri yoksa gebelik vardır inşallah beyaz akinti gebelik belirtileri arasında zatennBenimde adetime 6 gün var hiçbir belirtim yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yok... garip bir ay oldu...bir kacgun aslan pençesi Civan percemi hayıt tohumu çayı yaptım içtim ramazan girince devam edemedim bir iki günde soğan kürü yaptım ondan mı oldu acaba ..normalde 10 gün öncesinden adet belirtilerim başlardı ... göğüslerim şişer ağrır ...kasıklarım sancır bıçak saplanir gibi ara ara ...belim ağırır...şimdi hiçbirsey yok.. afedersiniz biraz süt gibi akıntım oluyor
Bende olmadı...bu ay yok gibi zaten ...kızım 9 yaşında ona hamile olduğum dönem olduysada hatırlamıyorum...ama forumlarda okuduğum kadarıyla kahverengi pembe akıntı gebelik belirtilerinden oluyor genelde ...bir rahatsızlığınız yoksa tabiYa :) teşekkür ederim. Peki sizin ne zaman olmuştu? Adet döneminde mi yoksa daha önce/daha sonra mı?
Ama daha var belki daha kana geçmemiştirKızlar ben bu ay elendim galiba, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 21 Mart
Canım bende aslan pencesi içiyorum sen 3 unu nasil içiyorsun bir arada miBenimde adetime 6 gün var hiçbir belirtim yok ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yok... garip bir ay oldu...bir kacgun aslan pençesi Civan percemi hayıt tohumu çayı yaptım içtim ramazan girince devam edemedim bir iki günde soğan kürü yaptım ondan mı oldu acaba ..normalde 10 gün öncesinden adet belirtilerim başlardı ... göğüslerim şişer ağrır ...kasıklarım sancır bıçak saplanir gibi ara ara ...belim ağırır...şimdi hiçbirsey yok.. afedersiniz biraz süt gibi akıntım oluyor
Bence daha erken umudunu kaybetme derim bu erken gebelik testleri sıkıntı ya benim ilk testim 3 uncu günümde silikti Bayaa geç döllenme ihtimali de olabilir inşallah vardır üzülme
Ama daha var belki daha kana geçmemiştir
Kesinlikle canımYaaa gerçekten mi? Umarım öyledir, umutla gecikmeyi beklemeye devam o halde
Ya yumurtlama günü çatlama günü gebelik günü biz hesap yapıyoruz ama Allah im bize yardım etsin yoksa içerse yumurta sperm nasl birleşecek bizim gücümüz yetmiyor böyle düşününce ne kadar zayıf aciz olduğumuzu hatırladım sizi bilmem ama doktorlar bana zor diyor ama ben Allah a sığınıyorum. O versin diyorum Allah im.ne olur beni kimseye muhtaç etmeYaaa gerçekten mi? Umarım öyledir, umutla gecikmeyi beklemeye devam o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?