Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Merhaba benim de 20 Mart iki gündür bıçak saplanır gibi bel ağrısı giriyor ve eğilip kalkarken kasigim aciyor ama tabiiki kesin değildir diyorum test alıp yapmamak için zor duruyorum

Son 8 gün...normalde adete 10 gün öncesinden bütün belirtilerim başlardı göğüs ağrısı bel ağrısı falan...bu sefer hiçbir belirti yok...hiçbir şeyim yok ilginç...
Okuduklarimdan yola çıkarak şunu anladım gebeliğin ilk önemli belirtileri göğüs ucu hassasiyeti ve lekelenme tarzında kahverengi yada pembe akıntı...var mi bu durumları yaşayan

Bende ara ara gelen beyaz yoğun akıntı var kasıklarımda ağrı var ama adet öncesi mi gebelik mi bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum

Softec markası. Sabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Kasik ağrım var ara ara. Bir daha deneyeyim dedim var yok arası çıktı
Ay inşallah vardır o markayı hiç kullanmadım prodoctor iyi bulabilirsek ondan alalım benimde sol göğsümde acı var herşeyi gebeliğe yorumluyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamayız

Ay inşallah vardır o markayı hiç kullanmadım prodoctor iyi bulabilirsek ondan alalım benimde sol göğsümde acı var herşeyi gebeliğe yorumluyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamayız
Ayy inşallah benim bu ikinci gebeliğim olacak bir kızım var 6 yaşında. İlk gebeligimde göğüslerim çok aciyordu. Ama bilmiyorum hep aynı belirtiyi mi beklemem gerek inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy inşallah benim bu ikinci gebeliğim olacak bir kızım var 6 yaşında. İlk gebeligimde göğüslerim çok aciyordu. Ama bilmiyorum hep aynı belirtiyi mi beklemem gerek inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah bağışlasın benim de 3 ay önce bebeğim oldu kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ondaki belirtileri arıyorum ama her gebeliğin belirtisi farklı oluyomuş

Allah bağışlasın benim de 3 ay önce bebeğim oldu kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ondaki belirtileri arıyorum ama her gebeliğin belirtisi farklı oluyomuş
Amin canım sağolasın Allah'ım tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. 1 yıldır olmuyo bizim. Ben o 1 yılda ne belirtiler ne belirter gördüm artık belirtilere olan inancımı kaybettim

Amin canım sağolasın Allah'ım tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. 1 yıldır olmuyo bizim. Ben o 1 yılda ne belirtiler ne belirter gördüm artık belirtilere olan inancımı kaybettim
Belirtilere bakarsak ben her ay hamileyimen doğru zamanda sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba kızlar belirtiler inşallah doğrudur Allah herkesin gönlüne göre versin benimde bir oğlum var üç buçuk yaşında kardeş çok istiyor ben de çok istiyorum tabi yarın adet günüm gelmezse yarın 5 gün daha beklicem test yapicam umutluyum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…