- Konu Sahibi zeynep2009
-
Aynı durumdayım bendeMerhaba benim de 20 Mart iki gündür bıçak saplanır gibi bel ağrısı giriyor ve eğilip kalkarken kasigim aciyor ama tabiiki kesin değildir diyorum test alıp yapmamak için zor duruyorum
Bende ara ara gelen beyaz yoğun akıntı var kasıklarımda ağrı var ama adet öncesi mi gebelik mi bilemiyorum heveslenmek de istemiyorumSon 8 gün...normalde adete 10 gün öncesinden bütün belirtilerim başlardı göğüs ağrısı bel ağrısı falan...bu sefer hiçbir belirti yok...hiçbir şeyim yokilginç...
Okuduklarimdan yola çıkarak şunu anladım gebeliğin ilk önemli belirtileri göğüs ucu hassasiyeti ve lekelenme tarzında kahverengi yada pembe akıntı...var mi bu durumları yaşayan
Ben bugün dayanamadım erken gebelik yaptım çok silik gibi birşey çıktı. Yalancı mı değilmi umutlanamadim hiç.Aynı durumdayım bende
Hangi test markası neBen bugün dayanamadım erken gebelik yaptım çok silik gibi birşey çıktı. Yalancı mı değilmi umutlanamadim hiç.
Softec markası. Sabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Kasik ağrım var ara ara. Bir daha deneyeyim dedim var yok arası çıktıHangi test markası nebende zor tutuyorum kendimi
Ay inşallah vardırSoftec markası. Sabah da yapmıştım hicbirsey yoktu. Kasik ağrım var ara ara. Bir daha deneyeyim dedim var yok arası çıktı
Ayy inşallahAy inşallah vardıro markayı hiç kullanmadım prodoctor iyi bulabilirsek ondan alalım benimde sol göğsümde acı var herşeyi gebeliğe yorumluyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamayız
Allah bağışlasınAyy inşallahbenim bu ikinci gebeliğim olacak bir kızım var 6 yaşında. İlk gebeligimde göğüslerim çok aciyordu. Ama bilmiyorum hep aynı belirtiyi mi beklemem gerek inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım sağolasınAllah bağışlasınbenim de 3 ay önce bebeğim oldu kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ondaki belirtileri arıyorum ama her gebeliğin belirtisi farklı oluyomuş
Belirtilere bakarsak ben her ay hamileyimAmin canım sağolasınAllah'ım tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. 1 yıldır olmuyo bizim. Ben o 1 yılda ne belirtiler ne belirter gördüm artık belirtilere olan inancımı kaybettim
Ay hadi inşallah vardır yaBen bugün dayanamadım erken gebelik yaptım çok silik gibi birşey çıktı. Yalancı mı değilmi umutlanamadim hiç.
Amin canımBelirtilere bakarsak ben her ay hamileyimen doğru zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
Sabahki test ve akşamki test aynı silik. İnşallah vardırAy hadi inşallah vardır ya
Ay hadi inşallah vardır ya
Atsana canım bakalım valla bi heyecanlandımSabahki test ve akşamki test aynı silik. İnşallah vardır
Tam da resmi atmıştımAtsana canım bakalım valla bi heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?