Evet haklisin Ama benm belirtilerim var gibi beynim uyduruyor olabilirHayır daha çok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklisin Ama benm belirtilerim var gibi beynim uyduruyor olabilirHayır daha çok erken
Ne gibi belirtiler var gibi merak ettimEvet haklisin Ama benm belirtilerim var gibi beynim uyduruyor olabilir
Istahim cok acildi, dun iki kez goz kararmasi yasadim ayaga kalkinca. Bugunde kahvaltidan sonra midem eksiyorduNe gibi belirtiler var gibi merak ettim
Sanki daha çok erken gibi ama bünyeden bünyeye de belki farklılık gösteriyordur umarım psikolojik değildir. Ay sonunda güzel haberler alırız. İnsan merak ediyor zaman geçmiyor böyle deIstahim cok acildi, dun iki kez goz kararmasi yasadim ayaga kalkinca. Bugunde kahvaltidan sonra midem eksiyordu
Beynim benimle oynuyor hayirlisi artik . Senin bat ne zamandiSanki daha çok erken gibi ama bünyeden bünyeye de belki farklılık gösteriyordur umarım psikolojik değildir. Ay sonunda güzel haberler alırız. İnsan merak ediyor zaman geçmiyor böyle de
22 nisanda biraz önce krem gibi beyaz akıntı gelmiş bir de arada belime ağrı giriyor. Bunlar belirti değildir dimi daha ovülasyonun üstünden 4-5 gün geçtiBeynim benimle oynuyor hayirlisi artik . Senin bat ne zamandi
Batlarimiz ayni. Kremsi akinti Normal gebelik belirtisi degilmis ben cok arastirdim Ama bel agrisi ve kramplarin varsa onlar gebelik belirtisi22 nisanda biraz önce krem gibi beyaz akıntı gelmiş bir de arada belime ağrı giriyor. Bunlar belirti değildir dimi daha ovülasyonun üstünden 4-5 gün geçti
Kramp yok akşam saatlerinde birkaç defa bel ağrısı yaşadım. Dediğim gibi daha çok erken bata 11 gün var. Her şeyi gebeliğe yorup sonrasında üzülmek istemiyorumBatlarimiz ayni. Kremsi akinti Normal gebelik belirtisi degilmis ben cok arastirdim Ama bel agrisi ve kramplarin varsa onlar gebelik belirtisi
Evet haklisin canim ya ben erken gebelik yaparim dayanamam 11 gun neymis cokKramp yok akşam saatlerinde birkaç defa bel ağrısı yaşadım. Dediğim gibi daha çok erken bata 11 gün var. Her şeyi gebeliğe yorup sonrasında üzülmek istemiyorum
Ben regl geçerse anca yaparımEvet haklisin canim ya ben erken gebelik yaparim dayanamam 11 gun neymis cok
Helal olsun sabirlisinBen regl geçerse anca yaparım
Hayat bana diğer konularda sabretmeyi öğretti diyelimHelal olsun sabirlisin
Ne guzel ya buralarda dur da banada bulasir belki. Ben cok sabirsizim bir seye baslayinca ya da isteyince hemen olsun istiyorumHayat bana diğer konularda sabretmeyi öğretti diyelim
Zamanla sabırlı olursun sende :) pozitif haberini alana kadar ayrılmayız. Sende bir belirti filan olursa yaz merak ediyorumNe guzel ya buralarda dur da banada bulasir belki. Ben cok sabirsizim bir seye baslayinca ya da isteyince hemen olsun istiyorum
İğneni oldun mu canım? Haydi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzBen 9 ay oldu evleneli bu ay klomen kullandım pazar günü çatlatma iğnesi olucam ☺
Insallah ikimizde bebislerimizle bu topige veda edicez inanmak basarmaninnm yarisiyazarim mutlakaZamanla sabırlı olursun sende :) pozitif haberini alana kadar ayrılmayız. Sende bir belirti filan olursa yaz merak ediyorum