- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
İns canimAmin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canimAmin insallah
Evet vitamin yazmış bitane keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyor eşim bakalım olur inşallah ya yakın zamanda olacak hissediyorumDoktor daha iyi bilir tabi Ama erkek spermlerinin kalitesini hizi icin vitaminler var belki onlar etkili okur sizin icin denemeye deger.
Cok gecmis olsun kuzum . Insallah saglikli bebislereKalp atışı duyulamadi maalesef
İnşallah hepimizeCok gecmis olsun kuzum . Insallah saglikli bebislere
Hosgeldin canim. Ovulasyon takibi yaptin mi ?Merhaba biz de yeni başladık Bat 20 yada 21 bekliyoruz bakalım.. hepimiz için hayırlısı olsun :)
Test kiti alıp yapmadım canım uygulamadan baktım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı kuralını uyguladık.. bir de kasık ağrısı ve akıntısını takip ettim. Daha yeni deniyoruz olmazsa diğer ay test kiti de alacağım hayırlısı hepimiz için inşallah bu ay hepimizin olur :)Hosgeldin canim. Ovulasyon takibi yaptin mi ?
Hoşbuldum bu arada :)Test kiti alıp yapmadım canım uygulamadan baktım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı kuralını uyguladık.. bir de kasık ağrısı ve akıntısını takip ettim. Daha yeni deniyoruz olmazsa diğer ay test kiti de alacağım hayırlısı hepimiz için inşallah bu ay hepimizin olur :)
Yumurtlamaya devam ediyorum, dün ve bugün yumurtlamaydı. Bugün pik sanırımugurlu gelir topik insallah
Aleyküm selam benim 23 Nisan civarında olcak. İnşallah gelmez . Ben de bu köşede bekleyeyimKizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
Hosgeldin canim21 Nisannnnn
Bn bu ay ovulasyon kullandim Ama catlamayii degerlendiremedim. Piki degerlendirdim . Insallah tutar. Oluruna birakmak dogru aslinda seninki givi ama insan baslayinca hemen olsun istiyorTest kiti alıp yapmadım canım uygulamadan baktım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı kuralını uyguladık.. bir de kasık ağrısı ve akıntısını takip ettim. Daha yeni deniyoruz olmazsa diğer ay test kiti de alacağım hayırlısı hepimiz için inşallah bu ay hepimizin olur :)
Evet canim . Test yapmaya devam et . Piki ve catlamayi degerlendir insallah tutarYumurtlamaya devam ediyorum, dün ve bugün yumurtlamaydı. Bugün pik sanırım
Hosgeldin canim . Hayirlisiyla insallah bu burda birsuru hamis olucaz umudum cok yuksekkAleyküm selam benim 23 Nisan civarında olcak. İnşallah gelmez . Ben de bu köşede bekleyeyim
Benim çok yüksek değil ortaya yakın bi yerlerde ama olsun beklemeye devam . Amin inşaallah canım.Hosgeldin canim . Hayirlisiyla insallah bu burda birsuru hamis olucaz umudum cok yuksekk