Pozitif dusun canim pozitif haberler aliriz yumurtlama bitti miBenim çok yüksek değil ortaya yakın bi yerlerde ama olsun beklemeye devam . Amin inşaallah canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif dusun canim pozitif haberler aliriz yumurtlama bitti miBenim çok yüksek değil ortaya yakın bi yerlerde ama olsun beklemeye devam . Amin inşaallah canım.
Hosgeldin canim insalllah guzel hamis haberlerimize21 nisan benimde
Çarşamba akşamı çatlatma iğnemi vuruldum canım. Bekliyorum bakalım. Bi düşüğüm var 6 ay önce. Sonrasında olmadı henüz senin nasılPozitif dusun canim pozitif haberler aliriz yumurtlama bitti mi
Ay canım haydi inşallah hepimizin tutar:) merakla bekliyorum daha 9-10 gün var bakalım nasıl geçecek günler :)Bn bu ay ovulasyon kullandim Ama catlamayii degerlendiremedim. Piki degerlendirdim . Insallah tutar. Oluruna birakmak dogru aslinda seninki givi ama insan baslayinca hemen olsun istiyor
Bn gecen ay korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon takibi yapiyorum. Ilk duzenli ayim yaniÇarşamba akşamı çatlatma iğnemi vuruldum canım. Bekliyorum bakalım. Bi düşüğüm var 6 ay önce. Sonrasında olmadı henüz senin nasıl
Insallah benim 22 nisan bat ama bugun oglen ayaga kalkincabcok hafif gozum karardi . Ama belirti olamaz cok cok erkenAy canım haydi inşallah hepimizin tutar:) merakla bekliyorum daha 9-10 gün var bakalım nasıl geçecek günler :)
Daha yeniymis ama olsun inşaallahBn gecen ay korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon takibi yapiyorum. Ilk duzenli ayim yani
Ne zaman yumurtladığımıza göre değişiyor bence hepimizde farklı zamanlarda belirti verebiliriz gibime geliyor.. ben de kendimi zor tutuyorum ama söz verdim kendime adet geçikmesinden 1 gün öncesine kadar yapmayacağım test :) bakalım dayanabilecek miyimInsallah benim 22 nisan bat ama bugun oglen ayaga kalkincabcok hafif gozum karardi . Ama belirti olamaz cok cok erken
Hoşbuldukkk canım bende bebeğimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecekHosgeldin canim
InsallahDaha yeniymis ama olsun inşaallah
Ben 11. Gun pikdi erken yumurtliyorum . . Ama daha catlamadan 3 gun filan gecti yani belirtiler hayal urunu diye dusunuyorum. Ya bide normal de pek olmaz Sabah uyandim canim kfc istedi . Neler oluyor kafayi yiyorumNe zaman yumurtladığımıza göre değişiyor bence hepimizde farklı zamanlarda belirti verebiliriz gibime geliyor.. ben de kendimi zor tutuyorum ama söz verdim kendime adet geçikmesinden 1 gün öncesine kadar yapmayacağım test :) bakalım dayanabilecek miyim
Bende cok merak ediyorum bu soruyu ? Ne zaman tesrif edicek hazretleriHoşbuldukkk canım bende bebeğimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
Hosgeldin tatlim . Benimde bat 22 nisan . Bitti yumurtlama donemin?22 Nisanla yerimi aldım
Hoşbulduk canım. Evet dün bitti ovülasyon testi yaptım. Sadece 3 günü değerlendirebildikHosgeldin tatlim . Benimde bat 22 nisan . Bitti yumurtlama donemin?
Tık yokKizlar belirtiler var mi
Hayır daha çok erkenKizlar belirtiler var mi
Cok erken Ama bende istah acilmasi var surekli acikiyorum . Ve göz kararması oldu dün iki kezTık yok