Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn bu ay ovulasyon kullandim Ama catlamayii degerlendiremedim. Piki degerlendirdim . Insallah tutar. Oluruna birakmak dogru aslinda seninki givi ama insan baslayinca hemen olsun istiyor
Ay canım haydi inşallah hepimizin tutar:) merakla bekliyorum daha 9-10 gün var bakalım nasıl geçecek günler :)

Insallah benim 22 nisan bat ama bugun oglen ayaga kalkincabcok hafif gozum karardi . Ama belirti olamaz cok cok erken
Ne zaman yumurtladığımıza göre değişiyor bence hepimizde farklı zamanlarda belirti verebiliriz gibime geliyor.. ben de kendimi zor tutuyorum ama söz verdim kendime adet geçikmesinden 1 gün öncesine kadar yapmayacağım test :) bakalım dayanabilecek miyim

Ben 11. Gun pikdi erken yumurtliyorum . . Ama daha catlamadan 3 gun filan gecti yani belirtiler hayal urunu diye dusunuyorum. Ya bide normal de pek olmaz Sabah uyandim canim kfc istedi . Neler oluyor kafayi yiyorum

Çatlatma iğnemi vurdum az önce umarım olumlu sonuç alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…