Gebeliğe Hazırlık Bat 20 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım benim inşallah olmuştur bu ay belirtin var mı

Yaa canım benim inşallah olmuştur bu ay belirtin var mı
Sagol canim insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz belirti olarak gögüslerde hassasiyet vardi, oda azaliyor gibi ayrica kasiklarimda batmalar oluyor ama sürekli degil ara ara. Bazende hafif adet sancisi gibi bi sanci oluyor geciyor. Ama az cok her ay olan belirtiler bende. Sadece bi ara bacaklarimda agri oldu 2 gün sürdü. Yani bilemiyorum canim ya. ilk gebeligimde sadece adet sancisi bide su kivaminda akinti olmustu. Sende varmi belirti?

Ya benim de göğüs hassasiyetim vardı dediğin gibi azaldı gibi ama var beyaz akıntı var bide adet sancısı ama bende 2 buçuk ay önce düşük yaptım ondan sonra zaten hep aynı şeyler her ay olmaya başladı yani elle tutulur bir belirtim yok sol bacağım ağrıyordu 5 gündür o da gitti bugün öyle işte yine de bi umut

Gecmis olsun canim. Insallah bu sefer olur vallah bende bu belirtilere kendimi cok kaptirmak istemiyorum, dedigin gibi gecebiliyor veya belki hic bi anlam ifade etmiyor. En net sonucu batdan sonra alabiliriz galiba, gerci bati beklemeden ben mutlaka bi test yaparim dayanamam ilkinde de bi kac gün öncesinde cok net pozitif görmüstüm cünkü

Aynen bende 5 gün önceden öğrenmiştim bu ay Pek umudum yok ama olsun hakkımızda hayırlısı olsun tekrar o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum

Kizlar bata 5gün kala bugün Test yaptim dayanamayip ama negatif hic umudum yok ama bakalim son 5gün

Var mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Canım 22 Ocak bu son 10 gündür suku akıntım vardı bu aralar ise beyaz parça parça akıntım var kasıklarım ağrıyor ve sabah uyandığımda aç karna kusma bulantım öluyorkarnim adet sancısı gibi ağrıyor iştahım açıldı göğüslerim az ağrıyor karnım çok ağrıyor sürekli gaz var sonuç ne olacak bilmiyom aseriyom gibi o bu şu yemeği çekiyor kendimi kandırmak da istemiyorum 5 aydır uğraşıyorum bekleyelim 21 ocakta test yapcam erken gebelik test

Umarim hepsi gebelik belirtisidir Ben iki kez hamile kaldim, ilki kimyasal oldu ikisindede su gibi akintim olmustu. Hatta acaba idrarmi kaciriyorum diye süphe etmistim ilkinde, ve ikincide aynisi olunca gebe oldugumu anlamistim bat olmadan. Umarim sende ki de öyledir

Amin ins canım gebeyim

Bilmiyorum ama umudum yok
Benimde umudum yok. 1seneyi gecti her ay ovulasyon testi kullaniyorum. Galiba artik bi ara vermenin zamani geldi. Cok yorucu ve yipratici gelmeye basladi esimde artik kullanma diyo aramiz bozuluyor sürekli Allah en dogru zamnada güldürür yüzümüzü insallah

Önümüzdeki ay bende düşünmeyecağim hiç bu konuyu salıyorum artık zaten. Demek ki zamanı var hayırlısıyla olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…