Gebeliğe Hazırlık Bat 20 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ysmn2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
74
30
88
36
Var mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???

Var mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Benimde 24 bende bu ay başladım ovülasyon testine inşallah allahım bu ay güldürür yüzümüzü isteyen herkese versin rabbim

Benimde 24 bende bu ay başladım ovülasyon testine inşallah allahım bu ay güldürür yüzümüzü isteyen herkese versin rabbim
Amiin insallah var mi belirtileriniz? Ben fazla mi dinliyorum kendimi bilmiyorum ama sanki gögüslerde hassasiyet erken basladi bu ay. Birde ara ara batmalar oluyor kasiklarimda.
Düsünmemeye calisiyorum ama beklemesi cok zor

Amiin insallah var mi belirtileriniz? Ben fazla mi dinliyorum kendimi bilmiyorum ama sanki gögüslerde hassasiyet erken basladi bu ay. Birde ara ara batmalar oluyor kasiklarimda.
Daha çok erken bence ama biz yumurtlama çatlama günlerini değerlendirdik ilk defa çatlamadan sonra belim çok ağırdı yani bu zamana kadar hiç öyle olmamıştı adet sancısı gibi testi aldığım yerdeki ablada işte değerlendirdiğin için oluyo dedi inşallah bu ay süpriz olur ümitliyim bu aydan olacak gibi ama hayırlısı

O zaman insallah görürsün cift cizgiyi benimde yumurtlamadan sonra nedense bacaklarimda agri oldu 2 gün sürdü. Bizim bi evladimiz var 3yasinda, 2ciyi istiyoruz Allah nasip ederse onda hic belirtim olmamisti sadece adet günüme yakin su gibi akinti olmustu. Bide ayni adet olacakmisim gibi hissetmistim. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah

Benim bat 22 ocak benimde batmanlarım göğüslerim de ağrılar var ama nasıl kısmet inşallah bi an önce.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Bat 20 ocak bende bu ay ovulasyon testi kullandım inşallah tutmuştur beklemedeyiz.

Bat 20 ocak bende bu ay ovulasyon testi kullandım inşallah tutmuştur beklemedeyiz.
Ayni güne geri sayim basladi o zaman Ben aylardir kullaniyorum ovulasyon testi ama galiba bu ay ilk defa bu kadar net gördüm yumurtlamayi. Nasip Kismet

Ayni güne geri sayim basladi o zaman Ben aylardir kullaniyorum ovulasyon testi ama galiba bu ay ilk defa bu kadar net gördüm yumurtlamayi. Nasip Kismet
Yaa canım benim inşallah olmuştur bu ay belirtin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…