Bende bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım 26 ocak batVar mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Hadi bakalim insallahBende bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım 26 ocak bat
Benimde 24 bende bu ay başladım ovülasyon testine inşallah allahım bu ay güldürür yüzümüzü isteyen herkese versin rabbimVar mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Amiin insallahBenimde 24 bende bu ay başladım ovülasyon testine inşallah allahım bu ay güldürür yüzümüzü isteyen herkese versin rabbim
22 batVar mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Daha çok erken bence ama biz yumurtlama çatlama günlerini değerlendirdik ilk defa çatlamadan sonra belim çok ağırdı yani bu zamana kadar hiç öyle olmamıştı adet sancısı gibi testi aldığım yerdeki ablada işte değerlendirdiğin için oluyo dedi inşallah bu ay süpriz olur ümitliyim bu aydan olacak gibi ama hayırlısıAmiin insallahvar mi belirtileriniz? Ben fazla mi dinliyorum kendimi bilmiyorum ama sanki gögüslerde hassasiyet erken basladi bu ay. Birde ara ara batmalar oluyor kasiklarimda.
Düsünmemeye calisiyorum ama beklemesi cok zor
O zaman insallah görürsün cift cizgiyiDaha çok erken bence ama biz yumurtlama çatlama günlerini değerlendirdik ilk defa çatlamadan sonra belim çok ağırdı yani bu zamana kadar hiç öyle olmamıştı adet sancısı gibi testi aldığım yerdeki ablada işte değerlendirdiğin için oluyo dedi inşallah bu ay süpriz olur ümitliyim bu aydan olacak gibi ama hayırlısı
Henuz olmadı 17.günüm ama daha olmadıHadi bakalim insallahyumurtlamayi yakalayabildin mi bu ay?
Var mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
İnşAllah pozitif testlerini görürüz burdaHenuz olmadı 17.günüm ama daha olmadı
Benimde bu ay 19.gün aksam catladi. Ama 16.günden beri kopkoyuydu ve biz araliksiz 4günü degerlendirdik catladi catlayacak diye ama yumurtlama tam 4gün sürdüHenuz olmadı 17.günüm ama daha olmadı
Bu sekildeydiHenuz olmadı 17.günüm ama daha olmadı
Benim bat 22 ocak benimde batmanlarım göğüslerim de ağrılar var ama nasıl kısmet inşallah bi an önce.rabbim yüzümüzü güldürür inşallahAmiin insallahvar mi belirtileriniz? Ben fazla mi dinliyorum kendimi bilmiyorum ama sanki gögüslerde hassasiyet erken basladi bu ay. Birde ara ara batmalar oluyor kasiklarimda.
Düsünmemeye calisiyorum ama beklemesi cok zor
Senın yumurtlama olmuşBu sekildeydi
Yaaaa çok teşekkür ederim hepimizin inşallahİnşAllah pozitif testlerini görürüz burda
Bat 20 ocak bende bu ay ovulasyon testi kullandım inşallah tutmuştur beklemedeyiz.Var mi aranizda benim gibi gün sayan? Ben aylardir ovulasyon testi kullaniyorum ama bi türlü nasip olmadi. Sizlerde durumlar nasil???
Seninde az kalmisBenim bat 22 ocak benimde batmanlarım göğüslerim de ağrılar var ama nasıl kısmet inşallah bi an önce.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Ayni güne geri sayim basladi o zamanBat 20 ocak bende bu ay ovulasyon testi kullandım inşallah tutmuştur beklemedeyiz.
Yaa canım benim inşallah olmuştur bu ayAyni güne geri sayim basladi o zamanBen aylardir kullaniyorum ovulasyon testi ama galiba bu ay ilk defa bu kadar net gördüm yumurtlamayi. Nasip Kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?