Bat 19 nisan yumurtlama sonrası belirtileri paylaşalım mı🤭deneyimli anneler de bize yardımcı olsa🫠

Kızlar merhaba, benim son korunmasız ilişki 4 nisan sat 22 mart iki gün önce sol kasığım ciddi şekilde ağrıdı sonra geçti bugün de peçeteye sildiğimde gelen pembe akıntım oldu sonra kesildi az önce yine çok silik pembe akıntım oldu yine kesildi daha önce yaşayan var mı acaba?
Son durum ne canım bitti mi devam ediyor mu hala?

Çatlatma iğnesinin bugün 11. Günü kan verdim sonuç 1.20 daha önce ki aylarda hep 0.100 çıkıyordu beta regli günüm 19 Nisan ne diyorsunuz
Canım bende hep 2 çıkardı bir kere 0.1 mi öyle bir şey çıkmıştı doktora sorduğumda tamamen hormon yumurtlama vs ile alakalı diyebilirim ama 5ten düşük olan her rakam bizim için 0la eşit demişti.

Aslında çok ümitliydim bu ay çatlatma iğnesi vs regli günüme 5 gün var onu bekliyorum olmazsa bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım
Ümidini kesme canım hiç beklemediğin anda olur. Bir tanıdığın da ileri derece de pcosu vardı doktorlar ergenliğinden beri tüp bebek dışında çocuk sahibi olamazsın demişler hep ama evlendiğinde ilk aydan hamile kaldı nur topu gibi bebişi var şuan. Hiç olmaz dediğin anda olur yani kesme ümidini 🙏🏻

Kızlar yardım, adetime 5 gün var iki gündür çok açık pembe akıntı geldi kesildi bugün tam adet kanaması gibi bi ağrım var kasığımda ve belimde. Bugün peçeteye silince gelen kırmızımsı leke geldi gebelik testi yaptım negatif başına böyle bişey gelen sonradan gebeliği öğrenen var mı? Adetim hep düzenli 28 günde bir olurdu bu ay 23. Günde olmuş olacak bugün çoğalırsa sizce neden böyle oldu başına gelen var mı çok karmaşık anlattıysam kusuruma bakmayın şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim🙏🏻

Kızlar yardım, adetime 5 gün var iki gündür çok açık pembe akıntı geldi kesildi bugün tam adet kanaması gibi bi ağrım var kasığımda ve belimde. Bugün peçeteye silince gelen kırmızımsı leke geldi gebelik testi yaptım negatif başına böyle bişey gelen sonradan gebeliği öğrenen var mı? Adetim hep düzenli 28 günde bir olurdu bu ay 23. Günde olmuş olacak bugün çoğalırsa sizce neden böyle oldu başına gelen var mı çok karmaşık anlattıysam kusuruma bakmayın şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim🙏🏻
Mevsim geçişinden dolayi olabilir belki bu ay kimle konussak ya erken oldum diyor ya geciktim diyor mevsim geçişinden dolayı herhalde.

Çatlatma iğnesi olduysanız bu ay regliyi öne çekiyor normalde benimde 5 günüm var ama regli belirtilerim başladı her an gelecekmiş gibi 2 nisanda çatlama iğnesi olmuştum ama olmadı ben ümidi mi kestim regliyi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için

Çatlatma iğnesi olduysanız bu ay regliyi öne çekiyor normalde benimde 5 günüm var ama regli belirtilerim başladı her an gelecekmiş gibi 2 nisanda çatlama iğnesi olmuştum ama olmadı ben ümidi mi kestim regliyi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için
Çatlatma iğnesi olmadım ama bende regl bekliyorum bende bu ay kestim ümidimi😔

Ümidini kesme cnm çatlatma iğnesi olduğun günle beraber tam 14. Gün tutarsa gebelik oluşuyor yoksada 14.gun adet oluyorsun.

Sizde çatlama iğnesi ile gebelik oluştumu ?
Ben femara kullandım onun yanı sıra spor ve yememe icmeme dikkat ettim çörek otu yağı kullandım çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve tuttu bebişim 4 yaşında 2. Çocuk için çalışmalara başladık benimde 5 yıl olmadı iyi bir doktor bulduk ilk tedavide sonuç verdi elhamdülillah süt hormonum yüksekmiş onu tedavi edip öyle başladık.

Ben femara kullandım onun yanı sıra spor ve yememe icmeme dikkat ettim çörek otu yağı kullandım çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve tuttu bebişim 4 yaşında 2. Çocuk için çalışmalara başladık benimde 5 yıl olmadı iyi bir doktor bulduk ilk tedavide sonuç verdi elhamdülillah süt hormonum yüksekmiş onu tedavi edip öyle başladık.
Bugün iğne günü dahil 14. Gündeyim iğne günü saymazsak 13. Pazar günü beta 1.20 çıkmıştı test için ne kadar beklemeliyim dün regli olucak gibiydim bel ve kasık ağrısı vardı olmadım bıgünde şuan hala gelen giden yok ve ağrımda yok kafam çok karışık

Bugün iğne günü dahil 14. Gündeyim iğne günü saymazsak 13. Pazar günü beta 1.20 çıkmıştı test için ne kadar beklemeliyim dün regli olucak gibiydim bel ve kasık ağrısı vardı olmadım bıgünde şuan hala gelen giden yok ve ağrımda yok kafam çok karışık
Erken baktirmissiniz kana 15den sonra yaptırın adet olmazssaniz önce bir test yapın eğer adet olmazzsan olmassin inşaallah cnm

Back
X