-
- Konu Sahibi Minikfaremmm
inşallahhOlsa çıkardı bence inşaallah vardır gizleniyordur diyeyim
O değil de o gece bir çoğumuz meşgulmüşüzBat a 4 gün ama olsa cikmazmiydi en son ki ilişkiden 9 gün geçti 2 Ocakdi
Haha benide dahil edebilrsiniz, hala adet olmadım birdeO değil de o gece bir çoğumuz meşgulmüşüz
Silik çıkması gebelik canım sen daha niye merak ediyosun :)Erken gebelik testim bitti onlarda hep silik çizgi çıkmıştı kaset testte bişey yok bat a 8 7 6 kala hepsi silik çıktı
Bende senın gibi yumurtalamadan sonra baya bişyler yaşıyorum sonra bakıyorum hepsi gidiyor. Buraya da yazdım hatta sankı belirtim yok artık diye ama akşam eve gidince uzanınca başlıyor. Sankı akşamı beklıyor. Erken test alıp baksan keşke imkanın varsa . Ama bekleyebilirim dersen regli gününde yap. Kaset testler 5. Hafrada belli ediyor yani reglin geçicek bir hafta daha bekleyip kaset testden yapcan cok uzun hemen doğruyu göstermez yaniKızlar merhaba benimde bat 15 16 kalan 4 yani. Araniza yeni katıldım ama okudum mesajlarınızı. Benim 1 ocak yumurtlama günüydü o günleri değerlendirdik. Benim yumurtlama gününden beri özellikle sol kasığında ve belimde çok ağrım oldu . Gazlama idrara cikma ve göğüste dolgunluk ve az miktarda hassaslikta oldu. Ama son günlerde ağrım azaldı sadece kaşıkla ince bir sizi kaldı ve arada mide yanması yaşıyorum. Bugün sabah ilk idrarla kaset testten yaptım belki silikçıkar diye ama tek çizgi çıktı sadece ilerleyen günlerde değişiklik olur mu sizce
Bende senın gibi yumurtalamadan sonra baya bişyler yaşıyorum sonra bakıyorum hepsi gidiyor. Buraya da yazdım hatta sankı belirtim yok artık diye ama akşam eve gidince uzanınca başlıyor. Sankı akşamı beklıyor. Erken test alıp baksan keşke imkanın varsa . Ama bekleyebilirim dersen regli gününde yap. Kaset testler 5. Hafrada belli ediyor yani reglin geçicek bir hafta daha bekleyip kaset testden yapcan cok uzun hemen n
Ben bu gün test yaptım 3 gün var ve negatif, gölge mölge yok malesefDurumlar nasıl kızlar ? Kaç gün kaldı ? Test yapan var mı ? Ben bu ay hiç bişy anladım sanırım ben reglime bir hafta kala yumurtluyorum yumurtlama belirtileri yaşıyorum bence .
eee yapacak mısın peki ?Kızlar şimdi erken gebelik testim geldi ve kullanma klavuzunu okudum ilişkiden 10 gün sonra yapabilirsiniz yazıyor. Ve 10 sn ye idrarda bekletin yazıyor.
Benim bat 15 Ocak15 Ocak bat olan var mı belirti var mı erken ama merak ediyrm kıyaslama yapalım
Benimde aynı şekilde belde ağrı kasıklarda kiramp bı kaç gündür de mide bulantım var göğüs hassasiyeti fazla baş ağrısı var birde sağ kasıkta ara sıra sanki kelebek kirpiniyor gibi atma var inşallah bebistir...Ovulasyon dönemi bittikten sonradan beri bel ağrısı kasık ağrısı hiç geçmedi iki gündür göğüslerimde hassas bilemedim belli olabilir sandım bunları gebeliğe yordum sanırım
Yok kuzum çok erken benim ya , aynın 18 inde bateee yapacak mısın peki ?
Benim çok ilginç ne adet belirtim var ne de gebelik. Bata 1 hafta 10 gün kala göğüs ağrısı dolgunluk çok olurdu yüzümde 1 tane sivilce mutlaka çıkardı gaz ve şişkinlik, asabiyet ve tatlı isteği olurdu şuanda hiç biri yok.Bende senın gibi yumurtalamadan sonra baya bişyler yaşıyorum sonra bakıyorum hepsi gidiyor. Buraya da yazdım hatta sankı belirtim yok artık diye ama akşam eve gidince uzanınca başlıyor. Sankı akşamı beklıyor. Erken test alıp baksan keşke imkanın varsa . Ama bekleyebilirim dersen regli gününde yap. Kaset testler 5. Hafrada belli ediyor yani reglin geçicek bir hafta daha bekleyip kaset testden yapcan cok uzun hemen doğruyu göstermez yani
benimde bugün yada yarın olmam lazım valla zor dayanıyorumYok kuzum çok erken benim ya , aynın 18 inde bat
İnşallah Allah kucağınızı boş bırakmasınBenimde aynı şekilde belde ağrı kasıklarda kiramp bı kaç gündür de mide bulantım var göğüs hassasiyeti fazla baş ağrısı var birde sağ kasıkta ara sıra sanki kelebek kirpiniyor gibi atma var inşallah bebistir...
Benim de 3 sene oldu yaklaşık bende de pko var benim de çatlamıyor yumurtalarım. Yakın hissettim kendimi yazıyım dedim. İnşallah hamilesindir canım benim3 sene olcak. Pikoluyum ben . Doktor kontrolündeydim sonra yasaklar başınca doktorum il dışında gidemedim bu ayda tutmazsa regli olup gidicem benım yolum uzun gibi . Klomen içtim bu ay ondan ümitliyim benım yumurtalar büyümüyor. Bu ay doktoruma görüncem inşlah