- Konu Sahibi Minikfaremmm
Gittim doğum kontrol kullandım, ancak suanda kücük kistlerim var yumurta desteği vitamin verdi. Denememizi istedi 6 ay boyuncabnde pikoluyum vakıt kaybetmeden doktora gitmelisin . doktor dışında zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim doğum kontrol kullandım, ancak suanda kücük kistlerim var yumurta desteği vitamin verdi. Denememizi istedi 6 ay boyuncabnde pikoluyum vakıt kaybetmeden doktora gitmelisin . doktor dışında zor.
İnşlah hayırlı haberler alırız :) hepimiz. Ben farkediyorum ki bütün gün bel ağrısından çalışamadım sandalyemde bi o yana bi bu yana dönüyorum . İnşlh . Amin :))Benimde bat 7 akıntım var her WC ye gittiğimde görüyorum kasık batmalarım çok az
Aminn inşallah hepimiz güzel haber alırızİnşlah hayırlı haberler alırız :) hepimiz. Ben farkediyorum ki bütün gün bel ağrısından çalışamadım sandalyemde bi o yana bi bu yana dönüyorum . İnşlh . Amin :))
Normal testte daha cikmaz tahminimceAl bı marka normal test yaptım negatif
Çıksın da sonra çıksınNormal testte daha cikmaz tahminimce
Hadi ya canım daha bi hafta var bata umutsuz olmayalım daha çok erken olabilir belki ondan öyle çıkmıştırAl bı marka normal test yaptım negatif
Insallah vardirÇıksın da sonra çıksın
Teste devam sabah prodoctor yapacam yine bı daha da almam yanlış çıkıyorHadi ya canım daha bi hafta var bata umutsuz olmayalım daha çok erken olabilir belki ondan öyle çıkmıştır
Bende her sabah yapmayı düşünüyorum yarın yine yapıcam artık bata kadar her gün bi testTeste devam sabah prodoctor yapacam yine bı daha da almam yanlış çıkıyor
AynenBende her sabah yapmayı düşünüyorum yarın yine yapıcam artık bata kadar her gün bi test
Yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledirKızlar bata 7 gün var az önce lavobaya gittim kahverengi akıntı gelmiş adet olacam galiba. Adetleri düzenidir 27 gün bir neden böyle oldu ki
Yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir
Şuan adetağrısı bendede var ama düne göre daha az batma daha çok oluyo hamilelikte ki ağrı adet ağrısına benziyormuş yerleşme kanamasında devamı gelmez adet gibi onu takip et biCanım yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmiyorum ama belim ağrıyor hastalanacam gibi.
Ayrıca her ay olan göğüslerde şişkinlik ağrı hiç olmadı. Şimdi hesapladım adetin 7 günü yumurtlamış oluyorum ki adetim 5-6 gün sürer bu kadar erken yumurtlama olur mu ki
Bu kadar test bozuk olamaz bence içimden senin gebiş olduğun geçiyor daha çok başında olduğu için böyle benceKızlar al bı negatif çıktı ya erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı yine ya
Eşine haber ver hamilesin :)Kızlar al bı negatif çıktı ya erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı yine ya
Bende yaptım negatif bana ne oluyorsa :) 10 gün var daha :)))Bende her sabah yapmayı düşünüyorum yarın yine yapıcam artık bata kadar her gün bi test