Canım sen ne yaptın tekrarladınmı testiniIdrar da çok silik de.olsa eşimle bisiler gördük ama bekleyelim yinede hayırlısı ya
Yok bekliyorum hala gelirse adet diye var testim sabrediyorum vallaCanım sen ne yaptın tekrarladınmı testini
Hayırlısı canım.umutlar hazirana artıkKızlar bende regl oldum
Canım adetın gecmişmiydi.ay çok sabırlısın ben olsam evde test varken duramazdım.keske bir yapsaydın.Yok bekliyorum hala gelirse adet diye var testim sabrediyorum valla
Doğru Allah büyük :)Hayırlısı canım.umutlar hazirana artık
Kac aydır korunmuyorsun canım.cocugun varmıDoğru Allah büyük :)
Olur canım inşallah vakti zamanı vardır.korunmayı bıraltından 8 9 ay bile sonra olanlar var.seninkide olur inşallahBirtane kızım var 3 yaşında 2.dusunuyoruz ama 4 aydır olmuyor anlamadım :)
İnşallah vardır herşeyin bı zamanı diyorum :)Olur canım inşallah vakti zamanı vardır.korunmayı bıraltından 8 9 ay bile sonra olanlar var.seninkide olur inşallah
Dört gün gecti adetim . Valla iki çizgiyi de varsa net göreyim diye sabrediyorum oructa tutuyorumCanım adetın gecmişmiydi.ay çok sabırlısın ben olsam evde test varken duramazdım.keske bir yapsaydın.
Ay yapsana ben bile merak ettim :))))Dört gün gecti adetim . Valla iki çizgiyi de varsa net göreyim diye sabrediyorum oructa tutuyorum
Ayy canım yapsana gerçektenDört gün gecti adetim . Valla iki çizgiyi de varsa net göreyim diye sabrediyorum oructa tutuyorum
Malesef geldi pembemsi bi kan geldi ve çok agrim.var kana cevirirAyy canım yapsana gerçekten
Malesef geldi pembemsi bi kan geldi ve çok agrim.var kana cevirir
Kimyasal gebelik geciriyosunKanamam geldi ve test yaptim böyle cikti şuan çok az damla.geliyo ne demek nolur yardim.edon acile gideyim.mi
Yine geçirmiştim acile gitmeyim miKimyasal gebelik geciriyosun
Gitme bosuna bisey yapmiolar cunku agri kesici verip yolluyolar.Yine geçirmiştim acile gitmeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?