Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

Belki bu bilgiler faydalı olabilir benim babamda yıllardır çekiyo bilirim ne illet birşey olduğunu o yüzden tesadüfen gördüm geçmiş olsun

Çevremizde sıkça rastladığımız hemoroid rahatsızlığından kurtulmak
artık çok kolay.

Hemde bedava. Yalnız 1 hafta boyunca patlıcan yemekleri yemek
zorunda kalacaksınız. Patlıcan musakka, karnıyarık, imambayıldı,
hünkar beğendi falan.

Çünkü tedavi olabilmek için 10 tane patlıcana ihtiyacınız var. Yok
bizim evde patlıcan yenmez diyorsanız, zarar yok patlıcanları
komşuya verirsiniz. Çünkü size lazım olan zaten patlıcanlar değil
sapları.
Eve patlıcan almazsanız komşudanda patlıcan sapı isteyebilirsiniz.

Evet sadece 10 adet patlıcan sapını ortadan yarıp bir tencereya
atıyorsunuz 10 su bardağıda su ilave edip kaynatıyorsunuz.
Kaynadıktan sonrada 10 dk orta ateş te pişiriyorsunuz. Sanki yemek
pişirir gibi )

Bu suyu on gün boyunca sabah akşam için.Aç tok farketmez. ılk günden
değişimi farkediyorsunuz Zaten 3 günde bi şey kalmaz. Ama siz yine
de 10 gün devam edin. ılacı keşfeden (Allah ondan razı olsun) öyle
tavsiye ediyor.

Hadi geçmiş olsun.

Yani artık milyarlarca para verip kestaneyi çizdirmeye gerek
yok. ))
(arka arkaya 4 tane 10 oldu ama,keramet 10 rakamında değil sadece
tesadüf. Zaten şifa Allah tan)

Arkadaşlar çörekotuyla ilgili bilgilendirmiştim sizleri;eşim 1 hafta yedi ve epeyce rahatladım tuvaletimi daha kolay yapıyorum dedi.

Benimde bir önerim olacak.Aktarlarda "mazı"diye bir baharat var..şekli küçük bir ceviz gibi..sert kabuklu falan ..bundan 3-4 tane alıyorsunuz ,havanda dövüp bir çaybarğı kadar balın içine karıştırıyorsunuz hergün 1 tatlı kaşığı kadar yiyorsunuz..Biz bunu duyduk ve eşime yaptık,çok iyi geldi ..başkalarınada söyledik onlarda memnun kaldılar.

Bu hafta içinde iki önemli kazanımım oldu ve kendime saklamayıp paylaşayım istedim tüm insanlıkla. Bunlardan biri kabızlığa tesadüfi bir çarenin benzeri bir tesadüfle keşfettiğim pek sevilmez yemek bamyanın hemoroide iyi geldiği. ( Gerçi benim keşfim mi yoksa daha evvelden keşfedilmiş, duyuran var ve herkes biliyor da benim mi haberim yok bilmiyorum açıkcası) Benimki tamamıyla bilinç dışı bir tesadüfle keşfedilmiştir ki her bünyede aynı yarara ulaşılabilir mi konusundan da emin değilim. Ama bugüne kadar değişik insanlar üzerindeki uygulamalardan olumlu sonuçlar alındığı aşikardır.

Sonra madem keşfi yaptın, bu derdi daha derinden çeken insanlar vardır ve şu boş gününde boş boş otururken sevaplarını yazan meleğe ufak çapta bir iş çıkar, kendin de sevaba gir dedim. Bu hizmetten alınacak dualar, defterin o hanesini biraz daha ağırlaştırır ki, ne demiş atalar sözümüz: ''Sakla samanı gelir zamanı...''

Olayımız şudur efendim: Malum yaz günlerinde oldukça kalabalık bir aile oluruz ve ufak çaplı bir askeri birlik tadında çıkar günlük menü... Genelde mangal dışı yemeklerden sorumlu çavuş kızkardeş olduğu için her öğüne mutlak bir zeytinyağlı da yerleştirir. Bamya olan günler maaile uzak durulduğu için o sümüklüden, ziyan olmasın dersi vermek babından çocuklara; Afrika'daki açlıktan giren, bir ekmeğe bile muhtaç olanlardan devam eden, çöplükten ekmek toplayıp yiyenlerden çıkan uzun soluklu ve acıtasyon yüklü konuşmalar yapılır tarafımdan. Ne sevilir bir şey olduğunu da göstermek için bamyanın, ben yerim genellikle tamamını bir kaç gün ve bir kaç öğün...

O günlerden birinde; malum yaz akşamlarının sofrasından ve yanlış beslenmeden kaynaklanan keyif akşamlarının doğal bir sonucu olarak çekmekte olduğum orta çaplı sızıları bamyanın ertesi gün yok ettiğini farkettim. Önce tesadüf olduğunu düşünsem de, sonraki sıkıntılarda da kesin çözümün bamyadan geldiğinden emin oldum. Süreç içinde kesin olarak bamyanın hemoroid sorununa iyi geldiğine olan inancım kuvvetlenince, bugün ziyaretine gittiğim bir doktor arkadaşımla bunu paylaştım.

Eğer hemoroide kesin çözüm bulan mucize doktor ünvanı alıp insanları kapında kuyruk etmek istiyorsan bırak ilacı milacı, yaz önüne gelene zeytinyağlı bamya dedim. Valla billa, bakın ufacık bi yalanım yok, çok ilgisini çekti ve hemen not aldı önündeki deftere ve çok dertli bir iki hastasını aradı hemen yanımda...

Onlardan gelecek olumlu yanıt-ki takipteyim- bu işi, bamya hemoroid sorunu için tamamdıra kadar vardırabilir. Ha! Zaten bilinen bir şeydiyse de, yani benden önce keşfeden biri de varsa, valla alıntı ve duyuntu değildir bu yazı. Eğer daha önceden biz bunu biliyorduk diyorsanız da keşfedilmiş bir şeyi bilmeden keşfetmiş oldum sayın. Yani masumum.

Son kez tekrar etmek gerekirse efendim: Hemoroid sorunu yaşıyorsanız, ya da bir tanıdığınız varsa, şansınızı bir de zeytinyağlı bamya ile deneyin! Ama zeytinyağlı ayağına diğer sıvı yağları kullanıp ortaya getirilen çakma zeytinyağlılarla değil! Harbiden zeytinyağlı bamya ile.

Not: Diğer sebzelerle aynı sonuç alınamamaktadır, bilginize... İkinci kazanım için yerimiz dar geldi, kısmetse yarına artık.

Zeytinyağlı yiyemem demeyin! Keyifli şarkılar hizmetimizden yararlanın

Mutlaka deniycem canım. Şu günlerde de taze bamya da bitmek üzere, acele etmeli.. Netice den iyi
veya kötü mutlaka haberdar edicem sizi....sevgi + sağlıkla...

Bir kerede basura tedavi öneren birinin Basur memelerini yok ettigini duymadım.Basur ilacı veya çayı satanlara memelerde yok oluyormu diye sorunca ya cevap vermiyorlar yada yok onlar kalıyor diyorlar.Bende çok şey denedim.Şuan saraçoglunun bitkisel çayını deniyorum.Çok iyi geldi ama basur memeleri yok olacakmı onu merak ediyorum.
Basur olanlara geçmiş olsun.

patlıcan uzun patlıcanmı ? ondanmı kasdediyosunuz hani patlican kebablık olandan?

Prof. saraçoglunun Kürünü kullanıyorum 1 aydır.Basurumu unuttum nerdeyse.Akşam yemeginden 2 saat sonra bitkisel çay içiyorum ve ertesi gün 1 kez tuvalete çıkabiliyorum.Şuan öyle bir duruma geldimki basurum varmış yokmuş hiç aklıma gelmiyor.Basur memelerinde ufalma var.1 ay daha kaldı kürün bitmesine,bakalım basur memeleri ne durumda olacak.ınşallah memelerde kaybolur.

bu çörekotu yağını sürdüm bitirdim şişeyi aynı zamanda da çörekotunu rondodan çekip yedim bu sürede yoooookk geçmiyo buu yaaaaa memeler kaldı öle ne küçülme war ne bişi anam zaten ağrı kaşıntı yoktu ama geçmiyooo herşeyi denedimmm offffffffffffffffff.......................................

bu çörekotu yağını sürdüm bitirdim şişeyi aynı zamanda da çörekotunu rondodan çekip yedim bu sürede yoooookk geçmiyo buu yaaaaa memeler kaldı öle ne küçülme war ne bişi anam zaten ağrı kaşıntı yoktu ama geçmiyooo herşeyi denedimmm offffffffffffffffff.......................................

cnm çok geçmiş olsun ben ameliyatta oldum ama tekrar çıkıyor!..bende herşeyi deniyordum ama artık vazgeçtim gibi birşey yoruldum artık onu yap bunu yap:1no2:
sana önerim;sabahları aç karnına kayısı yada incir yersen bi'de üzerine sıcak su içersen ve devamlı uygularsan faydası olabilir dene istersen!..tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Haınmlar benimde hemoroit le ilgili çok sıkıntım vardı. Tıbbi olarak ne denemedimki krem olsun fitil olsun, hatta Tayvan dan 100$ ra hapını getirttim o hap %50 iyileştirdi gibi oldu fakat tam geçirmedi. Oğlum bir gün bir macun almış getirdi. Günde 3 öğün aç iken yememi söyledi. İlk gün farkı hissettim. 3 ncü gün ağrı falan yok oldu kavanozu bitirdim basur da bitti ALLAH a şükür. Aradan sanırım 2,5-3 sene geçti tahmin ediyorum. Birşeyim yok. Aktarlarda satılıyor sanırım. Adını şimdi hatırlayamıyorum. ama şişesini atmadım belki yine başlar diye nerdedir bilmiyorum yoksa adını yazardım sizlere, bulursamda yazarım zaten. Denemediğim kalmamıştı okuyorum pek çok tarif görüyorum. Ama bu söylediğim inanın kesin çözüyor. Hepinize geçmiş olsun. Çok rahatsız eden bir hastalık gerçekten..

Haınmlar benimde hemoroit le ilgili çok sıkıntım vardı. Tıbbi olarak ne denemedimki krem olsun fitil olsun, hatta Tayvan dan 100$ ra hapını getirttim o hap %50 iyileştirdi gibi oldu fakat tam geçirmedi. Oğlum bir gün bir macun almış getirdi. Günde 3 öğün aç iken yememi söyledi. İlk gün farkı hissettim. 3 ncü gün ağrı falan yok oldu kavanozu bitirdim basur da bitti ALLAH a şükür. Aradan sanırım 2,5-3 sene geçti tahmin ediyorum. Birşeyim yok. Aktarlarda satılıyor sanırım. Adını şimdi hatırlayamıyorum. ama şişesini atmadım belki yine başlar diye nerdedir bilmiyorum yoksa adını yazardım sizlere, bulursamda yazarım zaten. Denemediğim kalmamıştı okuyorum pek çok tarif görüyorum. Ama bu söylediğim inanın kesin çözüyor. Hepinize geçmiş olsun. Çok rahatsız eden bir hastalık gerçekten..

merhaba bende bu dertten müzdaribimço bahsettiğiniz macunun adını yazarsanız çok memnun olucam

Selam arkadaşlar. Ben de 2006 yılında bu dertle (başbelası demek daha doğru) tanıştım. ılk yıl çok kötü idi. Denemediğim hiçbir şey kalmadı desem yeridir. Tekrarladığını bile bile ameliyata bile razı oldum ama sonra vezgeçtim. Kabız olmadığım süre içinde iyiyim. Memeler kaybolmadı. Ama gene de çok şükrediyorum. Unuttum gibi birşey. Arada kabız olursam biraz olsun hatırlatıyorlar varlıklarını. Bu yüzden tuvalet alışkanlığımı düzene soktum. Öğün aralarında meyveyi ihmal etmiyorum. Şu an iyiyim. Ha bir de üşütmemeye çalışyorum. Sağlıcakla kalın.

Dün gece sancıdan uyuyamadım resmen ağladım:KK43:((
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Üstüne üstlük birde hamileyim

mafoldumbenmafoldumbençörek otu yağıyla kantoran yağını karıştır sü dedi baharatçı bide basur kürü varmış 80 tl içten tedavi edici bu 2 sine 18 tl verdim.benimki fissür fistülü dedi cerrah geçmese ameliyat doktorun verdiği anestol krem bide dupalak şurup bende dışarı çıktıkça kanama ve ağrı var ağrı sonrada devam ediyo arı kesici olarakta binilen ilaçtan aldımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

basur daha kolaymış fissür füstülü ameliyattan basşka çaresi yokmuş

aaa demekki hekimden hekime değişiyor:1shok:
kizlar valla benim dr.süper demek ki hiç bir şikayetim yok şükür:nazar:
slm benimde fissürü fistül dedi cerah geçmesse ameliyat dedi ameliyattan sonra ağrılı dönem oldumu çabuk iyileştinmi ondan korkuyorum

X