Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

bende doğumdan sonra oluştu..
2 ay ağladım resmen çekenler bilir :)
en sonunda hergün kayısı üzüm kompostosu yaptım yani kabıza meyil vermedim.
ve şuan doğuralı 5 ay oldu çok rahatım normale girdim..
kabızlık en büyük düşmanıymış olmamak içinde elimden geleni yapıyorum..
bende popomu açıpta al bak burda diyemem dr a yaa kaydirigubbakcemile3

Dogum yaparken nasil gosterdin :p.. dogum yapmis olsam buyuk bi rahatlikla gosterirdim acikcasi.. ama insan cekiniyo. Bende yeni basladi ve duyduguma gore fazla ikinmadan olusuyo yani ishal oldugun zamanda fazla ikinmak iyi degil.

ıncir yaprağı-bal karışımı yapıp kullanmaya başladım ama incir yaprağının tadı bir tuhaf:KK43:((
Ama zorlayıp yicem zaten yemiyorum o yumuşak şeker gibi oldu balla karıştırınca suyla yutuyorum
Son günlerde gerçekten çok acı ve ağrı vermeye başladı
ınşallah faydası olur

Arkadaşlar hemoroid ağrısını kız kardeşim ve erkek kardeşim yıllardır çekiyorlar.
Kardeşimin kullandığı bir yağ var .Ağrıları çok arttığı zaman bu yağdan içiyor,biraz rahatlatıyor.
Kantaron otunun çieklerinden zeytinyağıyla yapılmış yağı sabah aç karnına içiyor.
ınanın ilacın rahatlatmadığı ağrıyı bu yağ rahatlatıyor.
Hepinize geçmiş olsun.ınşalah şifa olur.

yine söylüyorum kesin çözüm oldu bende 3,5 tl ye
çörekotu yağı alın günde 5 kez 5 damla homoroide sürün ilk başlarda deva olmuyor gelebilir
15. günden sonra farkı hissedeceksiniz daha kesin çözüm için
bu tertibi doktorunuza yazdıracağınız antibiyotik ile kullanın (çünkü orası iltihaplı bölge)
sırf işe yaramayan ürünlerinin satışı için üye olanlara kanmayın
bende 5-6 çeşit ilaç kullandım doktor vasıtasıyla daha kötü oldum

Son düzenleme:
Neden kemer patlıcanda fethiye patlıcan acaba...tamam kızmayın igrençti ama ben bilmiyorum kemer patlıcan nedirki

hemoroid pedi çıkmıyor hiçbir sitede çıldırıcam! sipariş verecek bi site bulamıyorum

hemoroidim ameliyat olmama rağmen yenilendi demiştim okuyanlar bilir
yenilenmemiş kabizliktan iltahap oluşmuş dr.um ilaç verdi şimdi iyimzemuszemus
kabiz olmamaya dikkat edin canlarimopuyorumnanaktan

kıslar ben de dertliyim bu hastalıktan :KK43: dr a hep gitmeme rağmen ilaç verip yolluyorlardı..ama geçen hafta gittim yinee..dr bana elle muayene yapacağım deyincee gözlerim açıldı ..ona göre hazırlıklıydım ama yine de dr un demesiyle ürktüm...nasıl yapacaksınız dedim bayaa elle deyince tamam dedim nasıl olcaksa olsunn..ameliyat olmayı bile istedim...neseee kıslar öle açıp yapmıoo muayenesini...yan yatıosun üstte kalan bacağını karnına doğru çekip dr senin orana bile bakmadan suratına bakıp anlatıoo..adamlar uzman olmuşlar..bana daha önce ıkınmışsın dedi o yüzden dedi..minik memecik var dedi içnde ..dedim minicik mi o acıyı o mu yapıoo. :)) bana ilaç fitil verdi ..ıkınma ve kabız olma dedi..vs...ameliyat olsan da yine tekrarlar dedi...çare değil dedi...istersen yapalım deedim ama...bu ilaçları kullanırsan ameliyattan önce geçer dedi :) umuyorum şimdi o baloncuk gibi kabartılar inmiş..isteyenlere ilaç ismini özelden verebiilirm..geçmiş olsun ne diyim

ya arkadaşlar ilk 15 sayfayı okuyabildim aama kimse basur memesi için bişey söyleyememiş düzgün. bende ağrı ya da kabızlık yok ama basur memesini yok edecek bişey biliyosanız söyleyn lütfen

çörekotu yağı alın günde 5 kez 5 damla homoroide sürün ilk başlarda deva olmuyor gelebilir
15. günden sonra farkı hissedeceksiniz daha kesin çözüm için
bu tertibi doktorunuza yazdıracağınız antibiyotik (HAP) ile kullanın (çünkü orası iltihaplı bölge)

bende 5-6 çeşit ilaç kullandım doktor vasıtasıyla daha kötü oldum

KESİN ÇÖZÜM BUDUR

merhaba hanimlar bende 9aylik hamileyim aksam sabah dogum yapacagim

bende rivanol isimli bi ilac var suya oturuyorsun bilen varmi acaba hamilelikte oturuluyor mu

merhaba hanimlar bende 9aylik hamileyim aksam sabah dogum yapacagim

bende rivanol isimli bi ilac var suya oturuyorsun bilen varmi acaba hamilelikte oturuluyor mu

cnm sen hamilesin'ya buradan gelecek cevaplara göre hareket edemezsin;en iyisi doktora danışman opuyorumnanaktan

bende de u dert var aama ben sizleri okudukça kafam karıştı. forumu okurken not almaya başlamıştım şuan elimde 23 tane iyi diye söylenen farklı reçete var hangisini kulllanacağımı şaşırdım walla.:bbo:

Bende geçen hafta denenmiş ve kesinlikle tavsiye edilen bir reçete buldum,eşim için bu akşam hazırlayacağım 2 günde hemoroid kalmıyormuş :))))

Bir paket çörekotunu kısık ateşte teflon tavada 5-6 kez çevirip kavuruyormuşuz.Sonra çörekotunu rondoda çekip bal veya şekerle karıştırıp her sabah bir tatlı kaşığı yiyormuşuz.

Sonucu kesinlikle paylaşacağım arkadaşlar sizlerle

kızlar afedersiniz büyük abdestimi yapıp evden çıkıyorum yol bana cehennem oluyor kaşıntı gibi acı gibi ne olur banda yardım edin fitil falan kullandım geçmedi içinizden bu durumu yaşayıpda geçen varsabanada yardımkafamçokkarıştı

arkadaşlar ben hayıt suyu ve soğan suyunu bir arada içtim....geçen yıl makattan kan geliyordu ve çok ağrım oluyordu..sanki içeriden bişi batıyordu..1 yıldır kan olayı yok ama yine bişi batıyormuş hissi vardı ,tuvaletten sonrada biraz ağrım olurdu..hangisi iyi geldi bilmiyorum ama hayıtı 1 ay kullandım ve soğan suyuna başladım o ara ( hayıtı hala içiyorum) bağırsaklarım acayip yumuşadı ,batma hisside ortadan kayboldu..artık hangisi fayda sağladı bilmiyorum:))ben ne için içtimmmmmmm neye iyi geldi.))işe bakın

arkadaslar bende size kesin cözüm öneriyorum %100 denenmiş ve cözüm alınmıs 8 veya 9 incir yapraklarını aksam 1 litre suylaa düdüklü tencerede 40 dakika kaynatıp agzını acmadan sabaha kadar bekletin 15 gün boyunca için 3 öğün tadıda kokusuda cok kötü ama denenmiş ve fayda görülmüş yapabiliyosanız yapın

X