Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende dün sabah tuvalete gittim kabiz olmustum zaten birkac gündür cikamiyordum ..dün sabah cok zorlandim sonrasinda bütün gün acima vardi heralde yirtilma oldu dedim ..bugün dusta baktim rahatsiz ediyordu cünkü ve bir tane meme olustugunu gördüm elimle iceri itmeye calistim ama cok sertti ..sonra buraya bakim dedim hic bir bilgimyok bu konuyla ilgili..
hangi doktora gitmeliyim bu konu icin ..kadin doktoruma gitsem olurmu..
arkadaslar bende dün sabah tuvalete gittim kabiz olmustum zaten birkac gündür cikamiyordum ..dün sabah cok zorlandim sonrasinda bütün gün acima vardi heralde yirtilma oldu dedim ..bugün dusta baktim rahatsiz ediyordu cünkü ve bir tane meme olustugunu gördüm elimle iceri itmeye calistim ama cok sertti ..sonra buraya bakim dedim hic bir bilgimyok bu konuyla ilgili..
hangi doktora gitmeliyim bu konu icin ..kadin doktoruma gitsem olurmu..
canm geçmiş olsun.
ben de dün bununla ilgili bi konu açtım. bende de tuvaletten sonra kanama oldu. bunun için Genel Cerrahiye gitmen lazım. ben dünden beri sıcak suya oturuyorum ve kalktıktan sonra da anestol krem sürüyorum. geçmezse doktora gideceğim.a.s.
sicak suya oturmanin ne faydasi arkadaslar ..agriyimi azaltiyor
ya ben bu proctolog kreminden kullandım arkadaşlar
hiç bi etkisi olmadı yaa
dr da gitmek istemiyorum yaa
açıp popomumu göstercemm bak diyeee kaydirigubbakcemile3
ayy ben yapamam yaaaa :)
bende 1 hafta önce aynı durumdaydım agrısından kafayı yemek üzereydim oturamıyordum bile geceleri ağrısına uyanıodum ama çok şükür geçti akşamları karpuz yiorum nette araştırdım iyi gelirmiş hem bağırsakları da çalıştırıyor enazından bana çok faydası oldu
ya ben bu proctolog kreminden kullandım arkadaşlar
hiç bi etkisi olmadı yaa
dr da gitmek istemiyorum yaa
açıp popomumu göstercemm bak diyeee kaydirigubbakcemile3
ayy ben yapamam yaaaa :)
felistacım peki senin de kanaman olmuş muydu?
yani tuvaletini yaptıktan sonra? benm öyle çünkü. umarım benm de geçer çok dikkat ediyorum:Saruboceq:
ilerlesin bak nasil açiyon poponuda kukunuda:icecream:
kız acıyo zatenn ilerlemiş ilerleyeceği kadarrr :1no2:
ama utanıyorum valla ondan gitmiyorum sırff kaydirigubbakcemile3
bi keresende makattan bi muayene için çatala yatırtmışlardı beni
o zaman 18 yaşındaydım bide erkek muayene etmiştii
amanınnnnn 10 gün ağlamıştım muayene oldum diye utancımdann :kedi:
doktorun yüzüne bakamıyordum valla
sanki benii şeyimden tanıycakta kaydirigubbakcemile3