- 19 Aralık 2019
- 56
- 17
- 3
- 33
- Konu Sahibi Neolmusyani12
-
Olan yok mu arkadaşlarMerhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldiyarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?
İç basur oldupiğunu nerden anladınız.?Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldiyarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?
Ne kullandığını biliyor musunuz yakınınızın? Basur ıcın doktora gitmeye cekınenlerden bırı de benimBitkisel tedaviye karşı değilseniz bi araştırın çok yakınım kurtuldu ameliyatsız. Ameliyat hakkında bilgim yok çok geçmiş olsun.
Merhaba rica etsem Bana da yazarmisinizBasur ameliyatını olmayın..Babam oldu şikayetleri sonradan yine tekrarladı..Ve babama bir ot önerdiler..Ben doktorum açıkçası böyle bir şeye inanmıyordum..Fakat babama o kadar iyi geldi ki..Birazdan tam ismini öğrenip buraya yazarım..Bir de şikayetleriniz nelerdi..
Afedersiniz tuvalete cıkınca dısarı cıkıyor. Sonradan içeri itmeye çalışıyorum. Yani öyledir herhalde arastırdım öyleymis. Dıştan değil benimki cünküİç basur oldupiğunu nerden anladınız.?
Ben de şüphe ediyorum da ondna sordum.
Bayan doktora gidicem artık utanarak. Cünkü çok ağrılı bir sürecÇoban çantası diye bi bitkıydı İbrahim saracoglunda n duyup aldım falan dedi. siz bi bakın isterseniz hatta atara gidip tekrar sorun. sanırım bende çekinirdim. çok özür dilerim benim eşimde deniycek o bitkiyi bakalım. Ay adamın adınıda yazdım reklama girmesin bilemedim
Elle içeriye giriyor mu pekiAfedersiniz tuvalete cıkınca dısarı cıkıyor. Sonradan içeri itmeye çalışıyorum. Yani öyledir herhalde arastırdım öyleymis. Dıştan değil benimki cünkü
Tabi yazarımMerhaba rica etsem Bana da yazarmisiniz
Ben lavaboya gidince dısarı çıkıyor makattan. Ve sadece bir et parçası da değil. İki üç tane sanki. Tekrar içeri itiyorum mecburen yoksa ne yürüyebilirim ne oturabilirim. Bazen yürüyünce de dısarı cıkıyor. Allah kimseye vermesin cok kötü gerçekten. Ve bazı zamanlar acayip kanamam oluyor. Tuvalatte ayağa kalkınca fıskırır tarzda(sanırım ayağa kalktığımda sıkıstığı içindir) bu şekilde Yani büyük ihtimal ameliyat diyecektir. Benimkinin bitkisel olarak iyilesebileceğini düşünmüyorum malesefBasur ameliyatını olmayın..Babam oldu şikayetleri sonradan yine tekrarladı..Ve babama bir ot önerdiler..Ben doktorum açıkçası böyle bir şeye inanmıyordum..Fakat babama o kadar iyi geldi ki..Birazdan tam ismini öğrenip buraya yazarım..Bir de şikayetleriniz nelerdi..
EvetElle içeriye giriyor mu peki
Eğer elle içeri girmeyecek durumdaysa direk ameliyat ediliyor o nedenle sordum
Elle içeri giriyor fakat zorlanıyorum. Yani bi et parçası da değil. Cok utanıyorum doktora gitmeye ama mecburum. Keske başka bir çaresi olsaEğer elle içeri girmeyecek durumdaysa direk ameliyat ediliyor o nedenle sordum
O bitkinin adını açıktan yazabilir misiniz?Eğer elle içeri girmeyecek durumdaysa direk ameliyat ediliyor o nedenle sordum
Utanmayın tabi ki gideceksiniz..Sizinkinde ameliyat gerekebilir..İnşallah tamamen iyilesirsinizElle içeri giriyor fakat zorlanıyorum. Yani bi et parçası da değil. Cok utanıyorum doktora gitmeye ama mecburum. Keske başka bir çaresi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?