• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basur ameliyatı olanlar bakabilir mi?

Üst kat komşum kanamalı basurunu patlıcan sapını haşlayıp soğutup içerek geçirmiş. Bir araştırın yine de

Eşim oldu bu ameliyatı, ameliyat sonrası gerçekten acılı bir süreç ama 1 hafta içinde iyileşiyorsun sonra zamanla daha da iyi oluyorsun. Eşim şuan gayet memnun. Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldi :KK43: yarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?

Doktora hemen gidin, basur sizin tahmini teşhisiniz, annemde sizin gibi derdi basurum var var da var, tümörü varmış kaç yıl geç kaldı

Çok geçmiş olsun, benim annem de basuru patlayıp çok şiddetli bir kanama geçirip ondan sonra ameliyata alındı ve ameliyattan sonra tekrar etmedi.

Ayrıca doktordan utanılmaz. Onlar vücudumuzun bu mahrem bölgelerini sadece et parçası olarak görüyor. Hatta şöyle diyim annemin yaşadığı olayda oradaki tüm internler koşup bakmaya gelmişti vakayı görmek için.. Baya çarşaflarca kandı çünkü.. Diyeceğim o ki doktorlar utanırdı ayıp birşey olsa, günde kaç insanın nerelerini görüyorlar..

Utanmadan gitseydiniz belki sadece ilaçla halledilirdi..

İniallah tez zamanda iyileşirsiniz. Bence beslenmenize de çok dikkat edin. Asitli şeyler tüketmeyin, kabız olmamaya çalışın..

Çok geçmiş olsun, benim annem de basuru patlayıp çok şiddetli bir kanama geçirip ondan sonra ameliyata alındı ve ameliyattan sonra tekrar etmedi.

Ayrıca doktordan utanılmaz. Onlar vücudumuzun bu mahrem bölgelerini sadece et parçası olarak görüyor. Hatta şöyle diyim annemin yaşadığı olayda oradaki tüm internler koşup bakmaya gelmişti vakayı görmek için.. Baya çarşaflarca kandı çünkü.. Diyeceğim o ki doktorlar utanırdı ayıp birşey olsa, günde kaç insanın nerelerini görüyorlar..

Utanmadan gitseydiniz belki sadece ilaçla halledilirdi..

İniallah tez zamanda iyileşirsiniz. Bence beslenmenize de çok dikkat edin. Asitli şeyler tüketmeyin, kabız olmamaya çalışın..
Zaten kabızlık sorunum var ondan bu şekilde

Ben daha önce devlet hastanesine basur için muayneye gitmiştim. Utanacak hiç bişey yok. Namazda secdeye eğilir gibi duruyorsun sedyenin üzerinde doktor hemen 5-10 saniye parmağıyla kontrol edip hemen arkasını dönüp masasına geçiyor zaten siz de o arada üstünüzü düzeltirsiniz. Hiç utanmayın

Afedersiniz tuvalete cıkınca dısarı cıkıyor. Sonradan içeri itmeye çalışıyorum. Yani öyledir herhalde arastırdım öyleymis. Dıştan değil benimki cünkü
Hadi ya..
Bende de var o zaman.
Ara ara 1 günlük kanamalar yapar yani nadiren diyelim.
Pek önemsemiyorum ama sanırım önemsemem lazım 😑

Ben daha önce devlet hastanesine basur için muayneye gitmiştim. Utanacak hiç bişey yok. Namazda secdeye eğilir gibi duruyorsun sedyenin üzerinde doktor hemen 5-10 saniye parmağıyla kontrol edip hemen arkasını dönüp masasına geçiyor zaten siz de o arada üstünüzü düzeltirsiniz. Hiç utanmayın
Teşekkür ederim 🙏

Kaybettik on yıl oldu
Ona teşhis konduğundan beri beş yılda bir kolonoskopi yaptırıyorum
Otla çöple olacak işler değil bunlar vakit kaybetmeden doktora gidin önleminizi alın

Bitkiler bişey yokken sağlıklı kalma amaçlı kullanılmalı zaten.. olan olduktan sonra 2 tane kökle çok zor.. çünkü iyileştiren 3 tane küçük tablet için yüzlrrce ton bitki kökü kullanılıyor.. ee kimse tonlarcasını tüketemeyeceğine göre.. çare tıp ve ilaç..

Kaybettik on yıl oldu
Ona teşhis konduğundan beri beş yılda bir kolonoskopi yaptırıyorum
Otla çöple olacak işler değil bunlar vakit kaybetmeden doktora gidin önleminizi alın
Öncelikle başınız sağolsun..Başınızdan geçtiği için korkmaniz normal fakat basurde hemoroid memesi çıkıyor dediğimiz durum kolon kanserinde görülmüyor..Hastada çok büyük ihtimal basur var..Ve bazı otlar hakikaten çok rahatlatıyormus..

Merhaba ben Mart ayında oldum açıkçası zor bir süreç oldu ama iyiki olmuşum diyorum.Dr gitmekten çekinmeyin.Ben üniversite hastanesinde doç. protolog onlar daha iyi anlıyorlar.şimdilik oturma kuvetlerinden muhhakkak alın derim size dayanabileceği iz sıcaklıkta suya baticon döküp 15 dj kadar oturup her ev öncesi ve sonrası iceriyede girecek şekilde zeytinyağı sürerseniz inanilmaz iyi geliyor.Patlican sapı suyu denedim icerken ağrı geçiyor fakat kür bitince tekrarlıyor bol bol su ve yürüyüşte tavsiye ederim kabız olmamaya dikkat edin.gecmis olsun.

Merhaba ben Mart ayında oldum açıkçası zor bir süreç oldu ama iyiki olmuşum diyorum.Dr gitmekten çekinmeyin.Ben üniversite hastanesinde doç. protolog onlar daha iyi anlıyorlar.şimdilik oturma kuvetlerinden muhhakkak alın derim size dayanabileceği iz sıcaklıkta suya baticon döküp 15 dj kadar oturup her ev öncesi ve sonrası iceriyede girecek şekilde zeytinyağı sürerseniz inanilmaz iyi geliyor.Patlican sapı suyu denedim icerken ağrı geçiyor fakat kür bitince tekrarlıyor bol bol su ve yürüyüşte tavsiye ederim kabız olmamaya dikkat edin.gecmis olsun.
Teşekkür ederim yarın gidecem insallah

Öncelikle başınız sağolsun..Başınızdan geçtiği için korkmaniz normal fakat basurde hemoroid memesi çıkıyor dediğimiz durum kolon kanserinde görülmüyor..Hastada çok büyük ihtimal basur var..Ve bazı otlar hakikaten çok rahatlatıyormus..

Gayette görülüyor inanın
Hemeroid memesi sanılıyor ancak bazı tümörler dışarı çıkabiliyor ya da makata yakın aynı hemeroid memesi gibi elle dokunulabiliyor bunu yaşadık biz konu sahibesindeki belki dediğiniz gibidir ama kontrol şart

Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldi :( yarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?
Ay ben de cok utanıyorum

Back