Ne yaptın cnm sattın mı arabanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burdan bi arkadaşla anlaşmıştık ama ben arabayı yürüyen merdivenden düşürdüm ve ön teker gitti maalesef(
Allahtan arkadaş parasını yatırayım demişti arabayı satmadan, kabul etmemiştim bişi olur mahcup olurum diye
artık yapılırmı bilmiyorum, yapılırsa da işe yarar mı onu da bilmiyorum, maalesef sakarlığım ne işler açtı başıma((((((
sen naptın bulabildinmi bari?
Anladım cnm o zaman baston travel setlerden bakabilirsin, ana kucağını elde taşıması zor çünkü! Böylece tekrar baston almak zorunda kalmazsın!
Malesef öyle bi sakarlık yaptım yaa, nasıl oldu hala anlayamadım, arabaya bakıp bakıp öyle kalıyorum 😔
Hayırlı olssun cnm ya ıyıyse haber ver banada bnde bakayım travel degıl dımıı e tabı senınkı buyudu
canım travel değil ama olabiliyormuş, ana kucağı takılıyorumuş arabaya, zaten broşüründe de yazıyor, dün zaten oğlanı kucakta götürdük, arabayı aldık, kutusunu bile almadık, bindirdik çıktık, kucakta mahvetti bizi, tentesi falan güzel, uzun, çoğunda yok, maclaren xtde vardı uzun tente bir de mamaspapas armadilloda ama ikisi de baya tuzlu fiyat olarak, tam yatar özelliğe sahip, yağmurluğu var, sepeti de baya büyük, tek eksiği eksik denir mi bilmiyorum, diğerinde vardı bizim ön barı yok, ama dün oğlum içinde gayet mutluydu, şimdilik güzel :)
bir de benim %20 indirimim vardı, 295 tlye aldık arabayı, fiyat olarak da baya uygun oldu
nuna pepp gösterdiler bize bir de onlarda güzel ama eşim baston tipi katlansın isteyince bunu aldım, tabi nunaların fiyatı 600 tl, ana kucağı hariç onlarda travel olabiliyor
Senin konuda guncel oluyo konuştukca 😊😊 uyguna travel baston olursa bnde alırım burdan
evet canım ya zor işler bide sıkıntısını hep biz çekiyoruz
ya uygun fiyat istiyosan joie güzel, kumaşı falan da gayet kaliteli duruyor, İngiliz malı zaten, satıcı maclarenin kopyası gibi bir şey dedi :))
katlaması da kolay gerçekten, bilmiyorum inşallah memnun kalırım, bir de başına bi iş gelse diğerinde olduğu gibi canım yanmaz yani, zaten 300 lira verdik hepi topu, ama maclaren alsam en az 900 tl, başına bi iş gelse yine içime oturur taş gibi
haklısın :))
ben üçüncü kez falan açıyorum bu başlığı ama daha bi kişi bende var demedi, bende arabayı da kırınca gittim yenisini aldım, zaten burdan alsam ikinci el kargosu falan aynıya gelirdi, iyi oldu, inşallah bulursun sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?