Bebek İkinci El baston puset arıyorum

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
arkadaşlar ankaradayım, oğlum için baston puset arıyorum

Ne yaptın cnm sattın mı arabanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yaptın cnm sattın mı arabanı

burdan bi arkadaşla anlaşmıştık ama ben arabayı yürüyen merdivenden düşürdüm ve ön teker gitti maalesef (
Allahtan arkadaş parasını yatırayım demişti arabayı satmadan, kabul etmemiştim bişi olur mahcup olurum diye
artık yapılırmı bilmiyorum, yapılırsa da işe yarar mı onu da bilmiyorum, maalesef sakarlığım ne işler açtı başıma ((((((
sen naptın bulabildinmi bari?

Cnm ya ınan üzüldüm evet bazen dıkkat etsekte gorunmez kaza sıkma canını dünya malı soranlAr da oluyo yazık olmuş yok ben suara aramıyorum bnde baston bakıcam kısmdtse kışın hep anakucagında olucak yazada baston kullanışlı olur ıkı cocuk olucak zor işler

Anladım cnm o zaman baston travel setlerden bakabilirsin, ana kucağını elde taşıması zor çünkü! Böylece tekrar baston almak zorunda kalmazsın!
Malesef öyle bi sakarlık yaptım yaa, nasıl oldu hala anlayamadım, arabaya bakıp bakıp öyle kalıyorum 😔

Olsun mala gelsin cana gelmesın bende esyaya cok üzülürdüm annem hep acı acıyı getırır gunaha girme can sagolsun derdı haklıymış bnde cok pahalı telefon tablet ekranları parcaladım ahh 😃 sımdı alıştım ben evet oyle yapıcam travel alırım bulursam uygun fıyata aynen

Bugün gittik joie brisk aldık ebebekten 295 liraya, maclaren techno xtye çok benziyor tip olarak ama dörtte bir fiyatına, inş memnun kalırız 😊

Hayırlı olssun cnm ya ıyıyse haber ver banada bnde bakayım travel degıl dımıı e tabı senınkı buyudu

Hayırlı olssun cnm ya ıyıyse haber ver banada bnde bakayım travel degıl dımıı e tabı senınkı buyudu

canım travel değil ama olabiliyormuş, ana kucağı takılıyorumuş arabaya, zaten broşüründe de yazıyor, dün zaten oğlanı kucakta götürdük, arabayı aldık, kutusunu bile almadık, bindirdik çıktık, kucakta mahvetti bizi, tentesi falan güzel, uzun, çoğunda yok, maclaren xtde vardı uzun tente bir de mamaspapas armadilloda ama ikisi de baya tuzlu fiyat olarak, tam yatar özelliğe sahip, yağmurluğu var, sepeti de baya büyük, tek eksiği eksik denir mi bilmiyorum, diğerinde vardı bizim ön barı yok, ama dün oğlum içinde gayet mutluydu, şimdilik güzel :)
bir de benim %20 indirimim vardı, 295 tlye aldık arabayı, fiyat olarak da baya uygun oldu
nuna pepp gösterdiler bize bir de onlarda güzel ama eşim baston tipi katlansın isteyince bunu aldım, tabi nunaların fiyatı 600 tl, ana kucağı hariç onlarda travel olabiliyor

Anladım cnm e ne kdr meşakatli işler off bnde boyle ınce ayrıntıcıyım annem ee sankı ılk kez doğum yapıcaksın dıyo ama her doğum ilk gıbı işte bakıcam bnde hem uygun hem rahat bişey

Senin konuda guncel oluyo konuştukca 😊😊 uyguna travel baston olursa bnde alırım burdan

Senin konuda guncel oluyo konuştukca 😊😊 uyguna travel baston olursa bnde alırım burdan

evet canım ya zor işler bide sıkıntısını hep biz çekiyoruz
ya uygun fiyat istiyosan joie güzel, kumaşı falan da gayet kaliteli duruyor, İngiliz malı zaten, satıcı maclarenin kopyası gibi bir şey dedi :))
katlaması da kolay gerçekten, bilmiyorum inşallah memnun kalırım, bir de başına bi iş gelse diğerinde olduğu gibi canım yanmaz yani, zaten 300 lira verdik hepi topu, ama maclaren alsam en az 900 tl, başına bi iş gelse yine içime oturur taş gibi
haklısın :))
ben üçüncü kez falan açıyorum bu başlığı ama daha bi kişi bende var demedi, bende arabayı da kırınca gittim yenisini aldım, zaten burdan alsam ikinci el kargosu falan aynıya gelirdi, iyi oldu, inşallah bulursun sen de

İnş cnm hayırlı gunlerde kullan oğluşunun canı sagolsun da gerısı boş bakalım bnde pahalı bısey alamıcam masraflarımız cok ev kredısı ödüyoruz tutum sart dogana kdr bakınırım velete cınsıyetı daha belli degıl hayırlısı olsun

Cnm çok sağol ama ben yeni aldım bulamayınca arabamız da kırılmıştı, joie brisk 295e, sana hayırlı satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…