Bebek İkinci El baston puset ariyorum

yagmurcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
131
15
33
34
Kütahya
Rahat kullanabilecegim hafif baston puset ariyorum resim yuklermisiniz ve fiyatini yazarmisiniz lutfen

Rahat kullanabilecegim hafif baston puset ariyorum resim yuklermisiniz ve fiyatini yazarmisiniz lutfen

canm bende baby bus marka var daha bi ay önce sadece mersinde kullanmak için aldım ve 1 2 kez tek kullandım mavi lacivert renkte istersen resim atarım fiyat 100tl 1 ay olmamıştır alalı evde bi arabamız daha olduğu için satmak istiyorum izmirdeysen gelip görebilirsin

ayrıca sıfır fiyatları 150 170 arası değişiyo canm
özellikleri de bunlar canm
-kolay katlanabilir,hafif,lüks baston modeli

-iki kademe tente olabilir

-emniyet kemerli baston bebek arabası modeli

-360 derece dönebilen ön tekerler

-frenli arka teker sistemi

-silinebilir baston bebek arabası kumaşı

-iki yıl ithalatçı firma garantilidir.

Son düzenleme:
$35201_b-500x500.jpg
Resim yuklermisiniz
Ankara dayız ..70 tl..

Resim yuklermisiniz

canm ayrıca bi özelliğini unutmuşum gölgelik bölümü tamamen kapana biliyo rüzgara güneşe karşı çocuğu korumak için çok güzel bi özellik ve çoğu bastonlarda bu özellik yok hatta ben hiçbirinde görmedim

$chicco.jpg mrb oğlum 15-20 kez ancak binmiştir.15 tatilde almıştık arabamızı nisan ayından itibaren kullanmaya başladık 1-2 defa alışveriş merkezinde hava güzel olduğu haftasonlarında 1-2 saatlik dışarıda kullanılmıştır.toplasak 15-20 defa ancak binmiştir.araba sıfırdan farksızdır.

Back