Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canm bende baby bus marka var daha bi ay önce sadece mersinde kullanmak için aldım ve 1 2 kez tek kullandım mavi lacivert renkte istersen resim atarım fiyat 100tl 1 ay olmamıştır alalı evde bi arabamız daha olduğu için satmak istiyorum izmirdeysen gelip görebilirsin
canm ayrıca bi özelliğini unutmuşum gölgelik bölümü tamamen kapana biliyo rüzgara güneşe karşı çocuğu korumak için çok güzel bi özellik ve çoğu bastonlarda bu özellik yok hatta ben hiçbirinde görmedim
mrb oğlum 15-20 kez ancak binmiştir.15 tatilde almıştık arabamızı nisan ayından itibaren kullanmaya başladık 1-2 defa alışveriş merkezinde hava güzel olduğu haftasonlarında 1-2 saatlik dışarıda kullanılmıştır.toplasak 15-20 defa ancak binmiştir.araba sıfırdan farksızdır.