Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBaston araba arıyorum satan yok mu yaaaa :( ???
Canim ben mothercaredan aldim 150 tl ye satarim daha 2 ay oldu dusunursen tam yatiyor yagmurluklu ben daha buyuk bir araba istiyrum eger dersen ki bakarm olur acil mi sana birde o var tabi
tamam cnm resmini atarmısın, yada modelini falan yaz özelliklerine bakayım tam yatar istiyorum zaten ,çok acil değil beklerim problem yok, istersen takas yapalım bendede büyük var satılık
bihtercim rengi aynımı resimdekiyle diye sormuştum birde fiyatta bişeyler yaparmısın , valla ikinizden biriyle anlaşcaz artık diğer arkadaşımda resim atsında
Evet rengi aynı canım. İstersen akşam foto çekip yüklerim. Fiyat hadi son 180 olsun. Daha da yapmam:) İyice incele, kararını ver. Benim kızım artık büyüdü, öylece duruyor. Çok memnundum, pratik, hafif, tek elle kapatıp açabiliyosun.
Mothercare mino sanirim siyah beyaz mesaj atamadim sana posta kutun doluymus eger sende mailim duruyorsa earslan84 le baslayan sen bana sendekinin fotosunu at bende sana atiym cnm