- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.