Başlık bulamadım :((((

canım benim ya okurken gözlerim doldu. Allah seni ondan korumuş şükret gerçek yüzünü gördüğün için. inşallah biran önce iyileşirsin

senin hatan ona yapmacık olmaman. dürüst olmanmış. ayrıca hayat devam ediyor.

Herşeyden önce,Allah sağlık versin.Umarım ciddi bir sorun çıkmaz.Gerisi boş.
Bu kafada bu zihniyette bir adamla zamanında akıllılık yapıp evlenmemişsin.Adamın düşünce yapısı zihniyeti farklı.Sen de görmüşsün ki,dedikleriyle uyguladıkları da farklı.Boşver be güzelim.Kurtulduğuna dua et.Ve unutma ki,hiçbirşey o face te görüldüğü gibi değildir.Hayat bir fotoğraf pozunda takılıp kalmıyor.Hayatına bak.Kendini düşün.Giripte bakma hesabına.Hatta sen de çık uzuuuun bir süre face ten.

Benim eski eş de böyleydi. O da mühendisti. çok iyi yerlere gelmiş, master doktora yapmış biri. Ve bazı düşünceleri aynen senin eski sevgilin gibiydi. Ki benim de çok güzel, herkesin imrendiği bir mesleğim var. Güya şakalaşarak beni ve mesleğimi küçük görüyordu. Şaka diye düşünüyordum ben de. Ne safmışım. Göremedim ondaki aşağılık komplekslerini. Bunun gibi ufak ufak bir sürü belirti vardı ve evlendikten sonra bunlar daha şiddetli ortaya çıkmıştı. Neyse ki boşandım kurtuldum. Ama sen çok şanslısın ki evlenmeden önce kurtulmuşsun. Yani bu düşüncelerin mühendis olmakla, okumakla alakası yok. KAfa yapısı maalesef okumakla olan bir şey değil. İnsanlar okumuş cahil de olabiliyor senin ve benim örneklerimizdeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…