Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzel düşünmüşsün, birde küçük bir pasta yaparsın olmadı hediyesini de o anda verirsin güzel olurEki Görüntüle 3199069 Herkese Selam 31 Ocak benim güzel eltimin doğum günü ,hediyem nasıl ona?konuşmuyorum onunla amma ve lakin benim doğum günüme hediye aldığı için mecbur aldım ben de ...ama nasıl vereceğim bilmiyorum
Aaa ne güzel düşünmüşsün, birde küçük bir pasta yaparsın olmadı hediyesini de o anda verirsin güzel olur
O kadar da uzunboylu değil canım bana bir hediye aldı ben de onu geri veriyorum ama kendi elimle vermek istemiyorum çocuklara versem onlar mı tebrik etseler?Aaa ne güzel düşünmüşsün, birde küçük bir pasta yaparsın olmadı hediyesini de o anda verirsin güzel olur
Yahu öyle şey mi olur bakın hemen hemen her konuda size söyledim , o kötü biri olabilir size tavırlı hareketleri teşvik edici hareketleri olabilir , bende size boyun eğin falan demiyorum sadece doğum günü altı üstü bir hediyeyi verip mutlu yıllara diyeceksin sonra normal tavrına devam edersin , o sana hediyeyi kendi vermedi mi hem ?O kadar da uzunboylu değil canım bana bir hediye aldı ben de onu geri veriyorum ama kendi elimle vermek istemiyorum çocuklara versem onlar mı tebrik etseler?
Aynı evdelerCicek sepetinden falan yollasaydiniz iyi olurdu
Yine çiçek sepeti olur elden versin madem aynı evde . Aman ne kadar sevmesede verir insan ,ne olacakAynı evdeler
Kendinden küçük olduğu için Nilüfer benim ayağıma geldi hediye verdi geri adım attı der diye düşünür diye vermek bir adım atmak istemiyor , ama bence verebilir sonuçta özel gün çocuklara verdirmek yerine hiç vermesin daha iyi yaniYine çiçek sepeti olur elden versin madem aynı evde . Aman ne kadar sevmesede verir insan ,ne olacak
Evet canım burda yine ondan yazmak istemiyorum kendime kızıyorum ondan konulunca neyse şunu size gösterdim ki bakın nasıl hediyem diye hem de konuşmadığım için soruyorum nasıl vereyim diye,o bana hediyeni veren zaman tam 1 ay öncesi,o zaman arkadaşdıkYahu öyle şey mi olur bakın hemen hemen her konuda size söyledim , o kötü biri olabilir size tavırlı hareketleri teşvik edici hareketleri olabilir , bende size boyun eğin falan demiyorum sadece doğum günü altı üstü bir hediyeyi verip mutlu yıllara diyeceksin sonra normal tavrına devam edersin , o sana hediyeyi kendi vermedi mi hem ?
Tamam yine konuşmazsın zaten sadece hediyesini ver mutlu yıllar de , sonra kendi normal gündelik haline dön , aynı evdesin sonuçta ona hediyeyi vererek büyüklük sende kalmış olcak hem onunla savaş halinde olup önemsemedigini görecek öyle düşünEvet canım burda yine ondan yazmak istemiyorum kendime kızıyorum ondan konulunca neyse şunu size gösterdim ki bakın nasıl hediyem diye hem de konuşmadığım için soruyorum nasıl vereyim diye,o bana hediyeni veren zaman tam 1 ay öncesi,o zaman arkadaşdık
TMam sen diyenleri yapacağımTamam yine konuşmazsın zaten sadece hediyesini ver mutlu yıllar de , sonra kendi normal gündelik haline dön , aynı evdesin sonuçta ona hediyeyi vererek büyüklük sende kalmış olcak hem onunla savaş halinde olup önemsemedigini görecek öyle düşün
Bu arada baklavaları sattımTamam yine konuşmazsın zaten sadece hediyesini ver mutlu yıllar de , sonra kendi normal gündelik haline dön , aynı evdesin sonuçta ona hediyeyi vererek büyüklük sende kalmış olcak hem onunla savaş halinde olup önemsemedigini görecek öyle düşün
Ohh ellerine sağlık devam etB
Bu arada baklavaları sattım
Kafede bitince yine söyler yaparım.ama sence iyi bir iş mi?meslek mi?Ohh ellerine sağlık devam et
Bana kalsa öğretmenliğe devam et , ama kayinvaliden ve eşin kadınlar çalışamaz kafasında insanlar e sende karşı da gelemiyorsun evde yapabilcegin zevkli ve güzel bir iş pasta baklava tarzı şeylerin satışını yapmak hem eğleniyorsun hemde paranı kazaniyorsun bence şu durumda iyiKafede bitince yine söyler yaparım.ama sence iyi bir iş mi?meslek mi?
Evet çok keyifli.öğretmenliği de inşaAllah yaparım Allah’ın yardımıylaEvet ah şu kafalar bu arada eş adlı adam öyle bir şey söylememiş akıllı her kesten çok bilen kv öyle söylüyor eski kafa nolucak o adamdır o diyor ki pantolon giyenler yolunu azmış adamlardır yani kadınlar bizde pozgun diyorlar öylesine yani o...pu.burun ameliyatını o.....lar yapar,bere onlar koyar,gözlük onlar takar.böylesinden ne beklenilir kiBana kalsa öğretmenliğe devam et , ama kayinvaliden ve eşin kadınlar çalışamaz kafasında insanlar e sende karşı da gelemiyorsun evde yapabilcegin zevkli ve güzel bir iş pasta baklava tarzı şeylerin satışını yapmak hem eğleniyorsun hemde paranı kazaniyorsun bence şu durumda iyi
Aman sen duyma boşver öyle düşüncedeki insanları değiştirmek inanki çok zor ne yaparsan yap diretirler , sen kendi yoluna bak elbet kolaylık çıkar karşına şimdilik evden yürüt bu işiEvet çok keyifli.öğretmenliği de inşaAllah yaparım Allah’ın yardımıylaEvet ah şu kafalar bu arada eş adlı adam öyle bir şey söylememiş akıllı her kesten çok bilen kv öyle söylüyor eski kafa nolucak o adamdır o diyor ki pantolon giyenler yolunu azmış adamlardır yani kadınlar bizde pozgun diyorlar öylesine yani o...pu.burun ameliyatını o.....lar yapar,bere onlar koyar,gözlük onlar takar.böylesinden ne beklenilir ki
Sorma hiç,7 yıldır çekiyorum şu çileyi...demin söylüyor kızın neden et yimez?yarın öbür gün evlere gider söverler falan.dedim ona hele çok var onu dert etmeyin hem bilemeyiz ki o hangi eve düşer?belki yalnız yaşadı.diyor ki baykuşlar yalnız yaşarlarAman sen duyma boşver öyle düşüncedeki insanları değiştirmek inanki çok zor ne yaparsan yap diretirler , sen kendi yoluna bak elbet kolaylık çıkar karşına şimdilik evden yürüt bu işi
Biliyorum çok haklısınız kendime haksızlıktan ilave kızıyorum hem de,biraz kaba seslenecek ama kendi kendime diyorum ki o kimki değer mi ki onu zihnime bu kadar salmışım,14 yaşında nişanlanmış birisi,9sınıftan sonra okuldan çıkarılmış zavallının birisi onu ben takıyorum kendime bu yüzden kızıyorum ama o meşguliyet dediğinizi ben de düşündüm yemek yapıyorum kafe için yani baklava,ve YouTube için video.ama o işleri yapınca da sinirler gözümün önünde dolaşıyorÜzülüyorum senin adına, gerçekten. Eltini resmen takıntı etmişsin, kurtul bu toksik düşüncelerden, kendime ne katabilirim, bugün ne yapsam da kendimi daha değerli hissetsem diye düşün. Eltim de eltim, eltim de eltim. Kendine biraz vicdanlı ol, kendi hakkına giriyorsun.