başlığı siz koyun

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Arkadaşlar meraba bir konu hakkında size danismak istiyorum .. ben her zaman insanlardan ters muamele görüyorum size bir olay anlatayım değerlendirmesini siz yapın ... geçenlerde bir arkadaşım beni doğum gününe çağırdı çocuğunun neyse erken çağırdı yardım için son hazırlıklar i beraber yapalım dedi gittim aynı ortamda bulunduğumuz 2 arkadaşla sanki ben bilerek önce gidiyorum onları çatlatmak için şeklinde bana tavır aldılar kendileri ile muhtap olmuyorum ama bana Alf çakmaya çalışmalar benmle sanki aşıkatmaya çalışıyorlar gibi geliyor .... ki öyle de bence. .. ama ne olsa beğenirsiniz ... beni doğum gününe çağıran kişi de benimle hiç alakali olmadı beni tersler şekildedir hep annesi de oradaydı kale alamadigini göstermeye çalışır gibi bir halı vardı hem yardıma çağır hemde bir tereddütsüz dahi etmeden saçma salak trip yap bana ..Örnek lafta vereyim size o diğer 2 kişi icin 60 kiloyum ben suan diyor ki içlerinden biri kilo da almış demiiii !:/ 1 yikdir gorusmedik normaldir dedim bende saçma sapan konuşmalar yapıyorlar inatlasmalar filan ben çok sinir oluyorum artık eskiden aman derdim cevap vermezdim şimdi artık tepenin taşı atmaya başladı ... kavga eder şekilde cevap vermiyorum ama çocuğuna diyor ki bak abla kızar sana yapma diye beni gösteriyor ki o söyleyince farkettim çocukta haliyle kaçıyor benden .. siz bu duruma ne yorum yaparsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…