Kız İsteme başlamadan bitti galiba... :(((

flamekiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.300
33
158
37
nasıl başlasam ne yazsam bilemiyorum kızlarr, canım o kadar sıkkın nki, ne yapacağımı bilemedim, kimseyi de dertlerimle rahatsız etmek istemiyorum ama bişeyler yapmam ve içimi rahatlatmam gerek... benneyaptımki
bitanemle tanışmamız 9 ay önceydi, birbirimizi tannıdık ve evlenmek istedik, hazirazn ayında gelelim dedi ve benim okulum kapanınca ailesi ankaradan izmire geldi ailemle tanışmaya. babam biraz sorunludur ama problem olmadan tanıştılar ve o günü atlattık.
3 gün sonra istemeye geldiler, babam da gayet iyi davrandı hatta tüm ayrıntıları konuştular, ama biz de bi ankaraya gelelim sizi tanıyalım söz işi kolay bi yüzüğe bakar dedi sonraları aradan kaç zaman geçse de babam bu işe olumlu bakmadı, ne oldu annem de ben de bitanem de anlamadık.. mafoldumben
hala bekliyorduk, benim bitanem, babamla konuşup onu ikna edecekti; ben de bir yandan bitanemin babasıyla nette filan görüşüyordum.. doktora gitmiş bugün ve kötü hastalık demişler akciğerleri için bitanem aradı ağlıyor telefonda anlatırken..
bitanem işte olduğu için ben bi nete gireyim, babasıyla konuşayım sanki haberim yokmuş gibi, biraz kafasını dağıtırım dedim :a015:
grer girmez nasılsınız filan dedim, o da başladı; işte kızım, biz seni çok sevdik, oğlum da çok iyi bir seçim yapmış ama ben sonunuzu kapalı görüyorum, seni tanımak güzeldi filan diye yazdı..(( :a015: mafoldumben mafoldumben
ne yapacağımı şaşırdım, benim öz babam da hiç babalık yapmadı bana, sadece madden yardımcı oldu hep,a am sevgi filan ilgi filan hiç göztermez. bende dedim, ben szi öz babamdan çok sevdim, bunu biliyosunuz, en büyük destekçim siz lduğunuz için ben hep kendime güvendim dedim, o da, sen gelirsen bizim yine de sana kapımıoz açık dedi...
şimdi ne yapayım
allahım

onu çok seviyorum
evlenmek istiyorum
babam karşı
onun babası da artık vazgeçmiş
ama bırakamam( o bu durumda babası kanser olmuşken bi acı da ben ondan ayrılarak yaşatamam... :a015: :a015: :a015:

bana bi akıl verin kızlar ne yazdım onu bile toplayamıyorum, :a015:

allahım yardım et :sinifsinif:

allah allah baban neden karsı anlamadım?
heralde erkek arkadasının babasıda babanın inadı yuzunden vazgecti adam hastaymıs bide cok kotu ya

babamın istememe sebebi yok, onlar gidince benimle 1 kere konuştu o da şu:
ben bu işi hiç içime sindiremedim, hiç sıcak gelmiyor, ilerde çalışmaya başlayınca hayata bakışında farklı olur, o zaman karar verirsin, kimsenin iyiliği kötülüğü beni bağlamaz, ben bir işe olmaz dersem de olmaz

şu an evlenemiyosunuz diye ayrılmanız gerekmez ki :sm_confused:
babasına biraz zamana ihtiyacınız olduğunu söylersiniz, bu süreçte baban da bu fikre yavaş yavaş alışır
yangından mal kaçırır gibi seni elinden almalarını istemiyodur belki
babalar kızlarını kimselere layık göremez :gitme:

flamekiss babanın istememe sebebi çok saçma geldi....
sen kaç yaşındasın...

önceden onun babası, baban vermezse de ben sana düğününü de yaparım hep arkandayım derdi; bu gün son konuşmasını yaptı sanki... :1no2:

22 yaşındayım, okulun bitmesine 1 yıl var... küçük değilim yani, ama anlatamadım

bence de.... biraz zaman geçmeli hem bu süe zarfında birbirinizi daha iyi tanırsınız...

bende başta öyledir dedim ama 2 aydır babam benimle konuşmuyor bile :a015:

baban kendi isteklerini senin isteklerinin uzerinde goruyor bu cok yanlıs lmaz:
anlattıgına gore iyide bir ailesi var daha ne istiyor anlamadım yasında ufak degil ...evlilik seni ilgilendiren bir karar annen veya baban yasamıyck o insanla sen yasıycaksın...
bence pes etme ben olsam diretirdim

ben bu işi anlamadım birde o kadar cok bitanem yazmısınız ki konuyu okurken dikkati dagılıyor insanın

kızlar yazı hatalarım olmuş olabilir, onun babasıyla konuşalı 1 saat bile olmadı, hala kalbim çarpıyor, gözlerim dolu dolu, yazı hataları için özür dilerim

belkide en iyisi bu konuyu zamana bırakmak olur sizin için ve bu arada sevgilinizle ayrılmamalısınız sonucta ilerde bir hayatı paylasacaksınız kötü gününde yanına olun

annem hiç arkası ollmadığı için yıllarca ezilmiş, babamın her dediğini yapmış, bu yüzden ben babamla hep zıt düşerim, ben en başta söyledim babama, baba görücü usulü değil bu bizimkisi, anlaştık sizi tanıştırdık bana biraz da olsa saygı duy lütfen dedim ama yok, onun saygı anlayışı sadece küçükten büyüğe

valla canım simdi bu durum karsısında herkesin fikri ayrıdır kimisi sana ailenin dedigini yap askından vazger der :gitme: ama ben senin yerinde olsam oyle yada boye evlenirdim ortada hiçbir neden yokken sevdiginden vazgecemez insan....

hayatım bence baban erken olduğunu düşünüyor
zamanla güven oturduktan sonra olmasını istiyor
ki bence de haklı, koşa koşa evlenmeye karşıyım :umursamaz:

canım biz koşa koşa evlenmek istemedik ki, benm okulum 1 yıl sonra bitecek bu yaz bi söz olsun, seneye düğün olur demiştik, ama o da olmadı :sinifsinif:

baban istemiyorsa bırak derimlmaz:
bnm babam olsaydı ve hayır deseydı ikna bile etmezdım
laf dinlemek lazımm bence
ileride pişman olursn sonra
neler görüyorz burda vazgeç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…