kıslar öncelikle bana yardımcı olmak için fikirlerini benimle paylaşan herkese çookkk teşekkür ederim, herkesin düşüncesi ayrı ayrı benim için önemli
dün akşam kendi babamla değil ama erkek arkadaşımın babasıyla konuştum
o gün rahatsızlığımı yeni öğrendiğim için biraz kırıcı konuşmuş olabilirim dedi
sizin ikinizin birbirinizi sevmesi ve anlaşmanız benim için her şeyden önemli ama anne baba rızası olmayan işten de hayır gelmez, bende senin sırf biz istedik diye ailene arkanı çevirmeni istemedim, dedi
biz seni kızımız gibi sevdik, sen ne zaman isterseni artık yapacak birşey kalmayana kadar babanı ikna etmeye çalışırız, sen üzülme dedi
erkek arkadaşım 2 erkek kardeşler, büyüğü evli, tabiki onlarda bu işleri görmüş ve geçirmiş olmanın tecrübesi de var galiba, hemde zaten benim babam (bunu kötülemek için söylmiyorum ama...) biraz merhametsizdir, evlatlarına karşı da aynıdır, kendi istediği gibi davranır hep biraz daha zorlaştı işler bu yüzden..
yani karşı tarafla iyice konuşarak anlaştım, biraz daha düşününcede her şey daha iyi gibi oldu, hemde fikirlerinizi aldım, başka açılardan da bakmış oldum
sonra, benim babama gelirsekk...
babam sert mizaçlıdır, şöyle söyliyim, ben babama ancak bayramdan bayrama sarılırım o da sadece elini öperek, başka zaman babam asla sarılmaz bana, asla öpmez, zaten babalık kavramını da parayla bağlar hep, hiçbir eksiğimiz yoksa o çok iyi bir baba.. :mymeka: onun dedikleri hep doğrudur, olmaz derse olmaz :sm_confused:
dün babama iftardan sonra, seninle konuşmak istiyorum dedim
ne konuşacağını biliyorum, ben diyeceğimi dedim konu kapandı dedi :sm_confused:
artık hiç çaba göstermek de gelmiyor içimden yoruldum :çok üzgünüm:
erkek arkadaşım hava subayı, meslek endişesi bi durumu pek yok, işi çok ağır değil, maddi olarak da çok iyi bi durumu var diyemem ama 3-5 sene sonra ev alabilecek birikimi var
benim çalışmama karışmıyor, kpss kazanırsan tamam ama kazanamazsan sonra tekrar denersin, çok zorlamana gerek yok, kötü durumda değiliz diyor, bu da beni rahatlatıyor tabi :sm_cool: kpss olayı nasıl bir dert hepimiz biliyoruz
klava:
yani arkadaşlar, olay şudur ki, bitanemden ayrılmayacağım :asigim: ama kayınpederim de babamı ikna edene kadar yanımda olacak :1hug: ramazan bitmeden 1 kez ararım telefonla konuşuruz babanla dedi :uhm: inşallah benm babam iyi davranır
bütün gelişmeleri anlatıcam, hepinize tekrar tekrar derdimi paylaştığınız için teşekkür ederim