Başkasının çizdiğine kader denmez sadece "yazık" denir

Okudum okudukça içim sızladı ama azminde beni mutlu etti.

Sende bu azim varken ben inanıyorum ki kpss yi kazanıp kurtulacaksın her şeyden.

Allah yardımcın olsun.

İktisat cnm...
cnm çok teşekkür ederim. eğer elinizde lazım olmayan kaynaklar varsa çok mutlu olurum

Son düzenleme:

Zamanla hep acı ve zor şeyler yaşayınca insan mücadeleci olmayı öğreniyor malesef cnm... Kaç kez intihar etmetyi düşündüm ergenlik dönemlerimde ama Allah inancım olduğu için yapamadım fakat şu an artık alıştım herşeyi kabullendim ve artık elimden gelen son şeyleri yapmak için uğraşıyorum... dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim

cnm çok teşekkür ederim.... inşallah iyi bir evlilik yaparım ve bu geçmişimi temize çekerim... Desteğin için çok teşekkür ederim.

cnm gerçeten de yaşadılarımız %80 aynıymış... Benim de özgüvenim sıfırın altındaydı fakat şu an da ço şükür yendim.. bende zaten hiç belli etmem dışarıda ki arkadaşlarım bu yaşadılarımın çoğunu bilmez ve çok mutlu şanslı birisi olduğumu zannnederler hep... inşallah bende şu hayatımın sıçrama noktasını en iyi şeklde değerlendrrmm

Simdiye kadar yuzun gulmemis evet gozlerim dolu dolu okudum yazini
Ama demekki iyi gunler yakinda onunde gelecek demektir
Dusunsene ayni seyler basina gelme ihtimali gercekten az meral etme buarada bemde kucukkrn bitlemmistim bende erkek trasi olmustum :)

Okuyup yorumlarınızla destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Onlar çocuklukta kaldı ama o bit olayı yüzünden ilk ve ortaokulda okuldan ve derslerden soğudum ve meslek lisesine giderek hayatımın büyük bir hatasını yaptım tek üzücü tarafı o.. yoksa çocuktk o zamanlarda kaldı gitti herkesn başından geçiyor

Insallah gelecegin cook guzel olur buna inan iyi gunler gelmek uzere canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…