- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
kaldırmakla iyi yapmışsın yakışmaz böyle üslupKimi insanlar ondan anlar ama.
Kaldirdim yorumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldırmakla iyi yapmışsın yakışmaz böyle üslupKimi insanlar ondan anlar ama.
Kaldirdim yorumu
işi ticarete dökmüşler iyi para kaldırırlarYa bu gerçek mi ne markası ne patenti ya dalga mı geçiyorlar ?
Yav şaks gibi geliyor hala nasıl ya koskoca cumhurbaşkanlığı marka olmak için mi başvurmuş Allahım sana geliyorum sarayı düğün salonu niyetine mi kullanacaklar baksana halk sarayda evlenecek falan diyor ay şoktan bir çıkabilsem güleceğim de çıkamadım dahaişi ticarete dökmüşler iyi para kaldırırlar
reis parfümleri markasıYa bu gerçek mi ne markası ne patenti ya dalga mı geçiyorlar ?
Hahahah hiç kaçırmam herhalde alırım hemen :) ya inanmak istemiyorum bu marka başvurusuna falan ya bu kadarı da fazla değil mi ya ben mi abartıyorum ya nerede görülmüş bu ama çokkomik yareis parfümleri markası
Hayırlıysa olur hayırsızsa olmaz nasip kısmet işi bunlar kesin konuşmayalımOLAMADI DEĞİL O-LA-CAK
YaptırmayacağızOLAMADI DEĞİL O-LA-CAK
OLAMADI DEĞİL O-LA-CAK
Gücünüz yetıyorduda,siz onu cumhurda yaptırmıyorudnuz,başbakanda yaptırmıyordunuz,başbakanda oldu,cumhurda,sizin olmaz deidğiniz hep oluyor,devam edın,başkan yaptımayacağız deyın,bol bol söleyın,başka olacak,büyük konuşuyorum,olacak,Yaptırmayacağız
7 haziranda halkın %60'nın gücü yetti ve yaptırmadı.Yine yaptırmayacakGücünüz yetıyorduda,siz onu cumhurda yaptırmıyorudnuz,başbakanda yaptırmıyordunuz,başbakanda oldu,cumhurda,sizin olmaz deidğiniz hep oluyor,devam edın,başkan yaptımayacağız deyın,bol bol söleyın,başka olacak,büyük konuşuyorum,olacak,
Sıkıntı yok,geçici bir durum,bıraz dinlediler,1 kasımda gücünüz yetsın,işte meydan7 haziranda halkın %60'nın gücü yetti ve yaptırmadı.Yine yaptırmayacak
Eeeh yenilen pehlivan güreşe doymazmış,görücez bakalımSıkıntı yok,geçici bir durum,bıraz dinlediler,1 kasımda gücünüz yetsın,işte meydan
bak çok doğru söledin,muhalefet kesınlıkle doymuyor,hiç iktidarı görmemiş,doymuyor,neden bılıyomusun,muhalfette olmakla beslenıyor,üretemıyor,akp ve erdoğan düşmanlığı ile geçinip gidiyor :)))sen tek başına 3 dönem ıktıdar olmuş bır partıye,ve cezaevınden köşke çıkmış erdoğan için bu ifadeyı kullanıyorsan canım akıl tutulması yaşıyorsun,çok güldürüdn beni,çok yaşa,hep varol ey muhalefet,eğlenıyoruziohh yandan,60,70,80,fevziyi de çağıralım,ümitte gelsin,sarılım kılışdaroğu alkışlasın,olmazEeeh yenilen pehlivan güreşe doymazmış,görücez bakalım
niye katılmıyorsunuz halbu ki cumhur başkanımız çok kaderci bir kişilikben bu konuda sizinle aynı fıkırde değilim,ne demek kısmet nasip nedır?
kaderın üstünde bir kader vardır,canım bu konu derin,dini konu yasak,ama bunu yuzyuze oturup konuşmka lazım,ben sizi çok iyi anlıyorum,lakın burda anlatamam hem yasak,hemde anlaşılmaz,zaten bu konuda farklı görüler var,dedımya konu dıne girerniye katılmıyorsunuz halbu ki cumhur başkanımız çok kaderci bir kişilik
He doğru reklamlarda kaderin üstünde bir kader vardır diye şiir okuyordu rtekaderın üstünde bir kader vardır,canım bu konu derin,dini konu yasak,ama bunu yuzyuze oturup konuşmka lazım,ben sizi çok iyi anlıyorum,lakın burda anlatamam hem yasak,hemde anlaşılmaz,zaten bu konuda farklı görüler var,dedımya konu dıne girer
dedimya bu şekılde konuşamayız bu konuyu,ve o şiir edebıyatıızın üstadı sezai karakoç a aittir.somadakı işçiler evet kaderdır,ama kader nedır,yada şöle soylım,kader kısmet denılen şey herkesın kafasında farklı algıda,herkesın kader ınancı ve kısmet ınancı farklılık gösterıyor,He doğru reklamlarda kaderin üstünde bir kader vardır diye şiir okuyordu rte
somadaki işçilerin ölümüyle kader tarzı söylemler yapılmamış mıydı
dillerinde hep kader kısmet
az önce kader kısmet diyen birine çıkıştınız da şaşırdım.