• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Başkalarının Anlattıklarından Dolayı, Birine Karşı Düşünceniz Değişir mi?

Başkalarının Anlattıklarından Dolayı, Birine Karşı Düşünceniz Değişir mi?

• Ankete Katılan
    133
dinlerim sonra bakarım gerçekten o kişi öyle mi diye..
öyle hemen pat diye değişmez düşüncem

Gözümle görmediğim kulağımla duymadığım hiç bişeye inanmam.olayları tek taraflı dinlemeyide sevmem.çünkü herkezin anlattıkları farklıdır.:KK69:

Değişir gibi olur sonra o kşşiyi tanırım iyi biridir. Bu sefer dedikoducu hakkında fikrim değişir

Sevmediğim kişileri ilk tanıştığım andan itibaren sevmem. İstersen öve öve bitireme, kötü elektrik almışsam kimse sevdiremez.

Sevdiğim insanlar nadirdir çünkü iyi insan çok az kaldı maalesef ve hiç kimseye güvenmiyorum. Bir insanı 1 kez gördüm mü nasıl biri olduğunu yüzünden anlıyorum. Şu kişi şöyle yapacak dediğimde de hep doğru çıkmıştır tahminlerim.

Sevdiğim insanları çok iyi tanıyorumdur. Bir kötüleyene bakarım adam mı diye birde kötülediğine bakarım. Sevdiğim temiz kalpli insanı kötülemeye kalkıp bana onun lafını edeni hayatımdan çıkarmam gerekir. Yüzüne söylerim onu bana mı karalıyorsun, kendine bir bak diye. Çok ayıp.

Nötr olduğum kimse yoktur. Ya severim ya da sevmem. Katıyımdır. Kim ne demiş umursamam. İnsanlar dedikoduya bayılıyor.

Back
X