Başka şehire taşınmalı mıyım

Sizde böyle bir kayınpeder varken nereye taşınırsanız ne kadar kazanırsanız kazanın yine geçim sıkıntısı çekersiniz,maaşınız artınca sizden beklentileride artar eşinizde ailesi darılmasın diye itiraz etmeden beklentileri karşılar.bence eşinizi ikna edin ,bu maaşla kimsenin borcu ödenmez.küserseler küssünler .neyin kredisi ,gelirleri yok mu kendilerinin paramız yetmiyor geçinemiyoruz niye demiyor eşiniz.

Eşimin babası büyük oğlunu para vermediği için evlatlıktan reddeden bi kişi olduğu için çekiniyorlar laf söylemeye kendisi konuşmuyor ve annesiyle de konuşturmuyor ona kimse meraklı değil ama annesinin hatrına susuyorlar yoksa şimdiye çoktan dedirtmiştim

büyük şehirlerde yaşam hep zordur kirası yeme içmesi giyimi derken maaşı görmeden gider ama fabrikalarının oldugu gebze.izmit gibi yerleri düşünebilirsiniz.
hem iş sahası çok hemde işinize yakın ev bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
fabrikaları istanbuldan taşıdılar şehir dışına attılar araştırırsanız daha iyi bilgiye sahip olursunuz

Özenmeyin İstanbul'a gercekten iş yok . İş bulsanız bile asgari ücretle çalışacaksınız . Bulduğunuz ev min 1000 TL olacak kirası e bunun Faturası Kışı da var .
Istanbulda evin kendine aitse güzel gelir elde edeceğin bir işin varsa yaşarsın diğer türlü zor .
Illa yer değiştireceğim diyorsanız Bulunduğunuz ilin merkezi falan olabilir .

Geçim sıkıntısı çok zor ya allah yardımcınız olsun.
Bence kp ile konuşsun eşiniz size de yazık günah ya niye yük oluyorlar. Is bulamadım demissiniz ama bence biraz daha araştırın yani bulursunuz belki ücreti biraz düşük olur ama hic yoktan daha iyisini bulana kadar idare edersiniz.

Çok yere sordum ama hepsi tecrübeli arıyoruz diyor geri dönen olmadı ..Evet haklısınız borç bitmeden en yakın ile bile taşınamayız buradan taşınmak için çok sebebim var ama birkaç sene idare etmeliyiz

Istanbul'a mı?
Bilakis buradan kacmak varken gelmeyi düşünmek akıl kari değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…