E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba kızlar
sevgiliniz yanınıza kac gunde bir geliyor ve siz onun yanına gdebiliyor musunuz?
sevgiliniz yanınıza kac gunde bir geliyor ve siz onun yanına gdebiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de sevgilim kıbrısta okuyordu..en erken ayda 1 görüşüyorduk..ankaraya eçiş yaptı kurtulduk bu sıkınıtıdan..darısı size kızlar..bir an önce kavusun
Uzakta.. cok uzakta.. Telefondan yada msnden gorusebiliyoruz sadece. Seneye 2009 yilinin temmuz/agustos ayina kadarda goremicem (
Rabbim Biran önce Kavuştursun Sizleri Uzakta Olmak Bi Bakimdan Kötü Bir Bakimdan Iyi çünkü Arada özlem Var Hasret Var Sevgi Dahada Büyüyor Kiymetler Dahada çok Anlaşiliyor.. Yanlişmiyim?? :))
ayyy çok muş yaaa. hasretlik....neredeki?
Eğer Sevgi Büyükse Mesafeler Kısalıırr Aşkin Sınırı Uzaklığı Kilometresi Yoktur :))) Vay Beee Ne Konuştum Beeeeee :))))
ayyy kızlar rabbim bir an önce kavuştursun sizleri... hasretlik çok zor....dayanmak çok zor...
Karsta canim. Universite icin orda. Seneye istanbula donuyor hayirlisiyla. Ama donse bile yine hasretlik var ben yurtdisindayim :çok üzgünüm:
Zor evet.. Ama Forever arkadasimin bir lafi var. Sabir acidir, meyvesi tatlia.s.
Sabrin sonu selamettir derler, Allah saglik versin yeter ki, mesafelerde kisalir, hasretlikte biter, uzulmeyelim kizlar:teselli: