baska sehirde olan sevgilileri olanlar için:=)

E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kızlar
sevgiliniz yanınıza kac gunde bir geliyor ve siz onun yanına gdebiliyor musunuz?

benim sevgilim askerdeee
şubat 10 dan beri görmüyorum 2009 ocak ayının sonuna kadar göremicem
ve bende onun yanına gidemiyorum çok kötü biyerde olduğu için.

Uzakta.. cok uzakta.. Telefondan yada msnden gorusebiliyoruz sadece. Seneye 2009 yilinin temmuz/agustos ayina kadarda goremicem :KK43:(

benim de sevgilim kıbrısta okuyordu..en erken ayda 1 görüşüyorduk..ankaraya eçiş yaptı kurtulduk bu sıkınıtıdan..darısı size kızlar..bir an önce kavusun

benim de sevgilim kıbrısta okuyordu..en erken ayda 1 görüşüyorduk..ankaraya eçiş yaptı kurtulduk bu sıkınıtıdan..darısı size kızlar..bir an önce kavusun

Amiiin canim, ALLAH'im sevenleri kavustursun bir an once

Off uzakda Hemde Cokkk Uzakda yakinimda OlsadA degisen Bir sey olucagini sanmiyorum tükendik...

ayyy kızlar rabbim bir an önce kavuştursun sizleri... hasretlik çok zor....dayanmak çok zor...

benim çetinim bursa'da çalışıyor...genelde 1 haftada bir bazen 2 haftada bir görüşebiliyoruz...çok yoğun olduğu için de telefonda nadiren konuşabiliyoruz... :çok üzgünüm:

Rabbim Biran önce Kavuştursun Sizleri Uzakta Olmak Bi Bakimdan Kötü Bir Bakimdan Iyi çünkü Arada özlem Var Hasret Var Sevgi Dahada Büyüyor Kiymetler Dahada çok Anlaşiliyor.. Yanlişmiyim?? :))

Rabbim Biran önce Kavuştursun Sizleri Uzakta Olmak Bi Bakimdan Kötü Bir Bakimdan Iyi çünkü Arada özlem Var Hasret Var Sevgi Dahada Büyüyor Kiymetler Dahada çok Anlaşiliyor.. Yanlişmiyim?? :))

haklısın belinay...zaten bi söz vardır ya...ayrılıklar küçük aşkları bitirir büyük aşkları güçlendirir diye... a.s.

Eğer Sevgi Büyükse Mesafeler Kısalıırr Aşkin Sınırı Uzaklığı Kilometresi Yoktur :))) Vay Beee Ne Konuştum Beeeeee :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ayrılıklar keske olmasa ama kesinlikle ozlem askı da buyutuyor yanında oldugu bir saat bile cok kıymetli oluyor, hatta bazen 10 dakikanın bile hesabını yapıyorum yaa:))

benimde nişanlım uzakta çok uzaktasenağlamakıbrısta askerlik yapıyor 5 ayımız kaldı tammuzda izine gelecek ama bitmiyor yaa bitmiyor işteeesenağlamasenağlamasenağlama

Eğer Sevgi Büyükse Mesafeler Kısalıırr Aşkin Sınırı Uzaklığı Kilometresi Yoktur :))) Vay Beee Ne Konuştum Beeeeee :))))

Emin ol cok guzel konustuna.s.

Mesafeler viz gelir tirs gider.. bendeki bu askin olduktan sonra:asigim:

ayyy kızlar rabbim bir an önce kavuştursun sizleri... hasretlik çok zor....dayanmak çok zor...

Zor evet.. Ama Forever arkadasimin bir lafi var. Sabir acidir, meyvesi tatlia.s.

Sabrin sonu selamettir derler, Allah saglik versin yeter ki, mesafelerde kisalir, hasretlikte biter, uzulmeyelim kizlar:teselli:

uzakta bu hafta gelecek sanırsam kafamçokkarıştı ama gelmes de bir dert çünkü gidince çok üzülüyorum her halükarda özlüyorum üzülüyorum

Karsta canim. Universite icin orda. Seneye istanbula donuyor hayirlisiyla. Ama donse bile yine hasretlik var ben yurtdisindayim :çok üzgünüm:

canım benim allah yardımcınız olsun..
dilerim en kısa zamanda hasretlik biter .... mutlu günler sizleri kucaklar....
ve düğününüzü buradan bize haber verirsin.... ayy ne güzel olur dimi...a.s.

Zor evet.. Ama Forever arkadasimin bir lafi var. Sabir acidir, meyvesi tatlia.s.

Sabrin sonu selamettir derler, Allah saglik versin yeter ki, mesafelerde kisalir, hasretlikte biter, uzulmeyelim kizlar:teselli:

çok haklı..... canım... rabbim sağlık sıhat versin gerisi kolay ... yollar aşılır.. engeller kalkar.. ve bi gün mutlaka mutlu son olacak tır allahın izniyle...a.s.

X