• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka şehir?

valla bu fırsatı kaçırmayın derim ben.
hem kaynanadan uzaklık, hem eşle bol vakit geçirme süper.
zamanla iş bulacağınızı düşünüyorum mühendissiniz sonuçta.
işle ilgili eşinizin gideceği kuruma bir teklif de çok mantıklı geldi.
ben olsam giderdim yani.

Bence hiç düşünmeden git. uzaklık iyidir. tekmili mekanda ferahlık vardır. bende 5 senedir bir firmada muhasebede çalışıyordum evlendim ve şehir değiştirdim. burda işe girdim ve eski çalıştığım yerden 2 katı fazla maaş alıyorum. hem ailelerden uzağız kafamız dinç mutluyuz.

ya kusura bakmayın düzeltmeden edemedim tebdili mekan :KK25:

valla bu fırsatı kaçırmayın derim ben.
hem kaynanadan uzaklık, hem eşle bol vakit geçirme süper.
zamanla iş bulacağınızı düşünüyorum mühendissiniz sonuçta.
işle ilgili eşinizin gideceği kuruma bir teklif de çok mantıklı geldi.
ben olsam giderdim yani.

gideceğiz galiba biz de

aileler uzak olunca daha iyi oluyor değil mi ? uzakta olursak daha iyi olacak gibi geliyor bana
evet canım çok iyi oluyor. Herkesin tadı yerinde gelmiyorsunuz etmiyorsunuz demiyorlar. Gittiğimizde bayram havası gibi hazırlanıyorlar. Eşinle kafa dinlersiniz.
ya kusura bakmayın düzeltmeden edemedim tebdili mekan :KK25:[/QUO
çok sağol düzelttiğin için yanlış yazdığımı anlamamıştım bile :KK48:

Esinin ailesinin ne dedigini bosver,onlar ister ki,yiyecek ekmekleri olmasa da yeterki yanimizda kalsinlar,bir elimiz uzerlerinde olsun...sende skilmissin zaten bu durumdan o yuzden gitmek senin icin iyi..
Ev meselesine gelince,madem kendi eviniz,satin gideceginiz ilden yeni bir ev alinsana..ev ne icin sanki nakit para demek iste..yeri gelince satarsin,gittigin yerden alirsin..kendi evinizde tek maasla da rahat yasarsiniz,bir siz degilsiniz ya tek.maas yasayan,zamanla maasida artacakmis zaten.size su anda lazim olan bir tek ev.

Back
X