• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızlara bakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hesapbir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
183
26
13
25
Kızlar 8 senelik birlikteli 1 buçuk senelik evliyim biraz fazla kıskanç biriyim ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Eşime ne zaman dışarda kızlara bakıyor musun desem hayır niye bakiyim görmek farklı bakmak farklı der erkeklerin klasik yalanı neyse. Dün ona oturup ciddi ciddi sordum ve büyük yemin ettirerek sordum o da o yemin üstüne yalan söyleyemedi sinirden kızardı hatta gülme krizine girdi anladım zaten ve itiraf etti evet dışarda bakıyordum ama artık bakmam aşkım falan dedi ben çok soğudum direk uzaklaştım ondan güvenimi çok kırdın muhatap olmak istemiyorum dedim yanıma geliyor sarılıyor ediyor ama asla konuşmak bile istemiyorum bazılarınıza belki abartı gibi gelecek ama dışarda açık saçık güzel kızlara bakması bana hiç normal gelmedi sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar

Kızlar 8 senelik birlikteli 1 buçuk senelik evliyim biraz fazla kıskanç biriyim ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Eşime ne zaman dışarda kızlara bakıyor musun desem hayır niye bakiyim görmek farklı bakmak farklı der erkeklerin klasik yalanı neyse. Dün ona oturup ciddi ciddi sordum ve büyük yemin ettirerek sordum o da o yemin üstüne yalan söyleyemedi sinirden kızardı hatta gülme krizine girdi anladım zaten ve itiraf etti evet dışarda bakıyordum ama artık bakmam aşkım falan dedi ben çok soğudum direk uzaklaştım ondan güvenimi çok kırdın muhatap olmak istemiyorum dedim yanıma geliyor sarılıyor ediyor ama asla konuşmak bile istemiyorum bazılarınıza belki abartı gibi gelecek ama dışarda açık saçık güzel kızlara bakması bana hiç normal gelmedi sizce bu durumda ne yapmalıyım kızlar
Abartı değil.Herkese bunu söylemem ama boşanın.

Neden ikide bir soruyorsunuz ki? Yaninizda bakarken yakalasaniz tamam yiyecek gibi bakmasi sorun olur ama bakar gecer bir sorun olmaz. Ben bile bazen bakiyorum bu kadar abartmasaniz mi
Canım senin bakmanla bir erkeğin bakması aynı şey mi sence süzerek açık saçık kızlara bakması senin eşin yapsa normal karşılayacaksın herhalde

Boşanmayacağım mı dedim dünden beri aklım gidip geliyor ne yapmam lazım diye tecrübeli insanlara soruyorum cevap vermek zorunda değildin
Boşanmayacaksın o kadar eminim ki sorduğunla kalacağına. Yoruma açık bir alana yazmışsın cevap verdim zorunda olduğumdan değil keyfimden.

Boşanmayacaksın o kadar eminim ki sorduğunla kalacağına. Yoruma açık bir alana yazmışsın cevap verdim zorunda olduğumdan değil keyfimden.

Sanane? 😂 keyfinden cevaplıyorsan keyfimde istediğim soruyu sorarım şimdi sorumdan sayfamdan uzaklaşabilir misin

e her ay hamile kalmaya calisiyorsun, gelirin yok ev hanimisin, asla bosanmayacaksin. niye adama sacma sapan sorular sorup kriz cikartiyorsun ki?
Arkamda kapı gibi babam var ve yüksek lisans diplomam var evet hamilelik düşünürkende bunları bilmiyordum

Canım senin bakmanla bir erkeğin bakması aynı şey mi sence süzerek açık saçık kızlara bakması senin eşin yapsa normal karşılayacaksın herhalde
Suzerek yapmasini zaten normal karsilamam siz fark ettinizde mi sordunuz bunu

Evet canım eskiden sevgiliyken çok yakalardım sonra geçti tabi baya şeyler atlattı değişti ama sanırım son zamanlarda yine ben yokken başlamış bakmalara
Sevgiliyken ayrilmaliydiniz bosanma sevgiliden ayrilmaktan daha zor o zaman yapamadiysaniz simdi yapmaniz pek olasi gelmedi bana. Sizde surekli sorup aklina sokmayin bari gozlemleyin sadece yaninizda gorurseniz boyle davraniyor ona gore davranirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X