Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Hala diyorki tek gecelik olmadi sevgilimi yapsam yeeaaa. Deliriciiim.
Bence sen hic bisy yapma.
Gercekten yapma bak.

Al elime bi 404 yapistirici. Yapistir kendini koltuga. Hic bisy yapama!

Televizyonu ac canin sikilmaz

okuyorum beğendiğiniz mesajlara kadar da takip ediyorum. sırf mesaj yazmak için yazmam. profilimden bakabilirsiniz tüm mesajlarıma. sadece rahatsızlık duyduğum toplum baskısının kadına yönelik olup bu traz konularda erkeğin hiç eleştirilmemesi. seni eğlence olarak görüp adın çıkar, elalem ne der? falan düşünceler. her mesajınızın sonunda kendin bilirsin diyorsun mesela. ondan önce de bir sürü yazdığın var. şöyle diyebilirsin bence senin bedenin değerli sana özel, duygularınla her şeyinle bir bütünsün. elalimin ne dediği çok önemli değil. ama kendini düşün. bu daha iyi bir dil değil mi? tavsiye niteliği taşıyan. sen beni anlamıyorsun. bence sorun bu. elalem olarak kadınlarla günübirlik yaşayan erkekler için de toplum içinde bir ad var mı ? maalesef yok. onu diyorum. anlaşamayacağımız için de bir daha yazmıyorum.

yahu siz gerçekten yazdıklarımı okuyor musunuz yok ise aha bişey yazmış cevap vereyim mi diyorsunuz ? En başından beri ben ne diyorum ???
okuyorum beğendiğiniz mesajlara kadar da takip ediyorum. sırf mesaj yazmak için yazmam. profilimden bakabilirsiniz tüm mesajlarıma. sadece rahatsızlık duyduğum toplum baskısının kadına yönelik olup bu traz konularda erkeğin hiç eleştirilmemesi. seni eğlence olarak görüp adın çıkar, elalem ne der? falan düşünceler. her mesajınızın sonunda kendin bilirsin diyorsun mesela. ondan önce de bir sürü yazdığın var. şöyle diyebilirsin bence senin bedenin değerli sana özel, duygularınla her şeyinle bir bütünsün. elalimin ne dediği çok önemli değil. ama kendini düşün. bu daha iyi bir dil değil mi? tavsiye niteliği taşıyan. sen beni anlamıyorsun. bence sorun bu. elalem olarak kadınlarla günübirlik yaşayan erkekler için de toplum içinde bir ad var mı ? maalesef yok. onu diyorum. anlaşamayacağımız için de bir daha yazmıyorum.

zamana bırakmalısın gerçekten her şey geçiyor sonra ben ne yaptım diyorsun hayatını yaşa ilgini dağıt daha çok yeni ama geçtiğinde her şey daha güzel olacak.... ve eğer tekrar hayatında olmasını istiyorsan da her şeyi zamana bırak sakın üstüne gitme hiç bir şekilde karşısına çıkma

iyi mesajlarımı da oku genel benim görüşümü anlarsın erkeğe topu atmak kolay kişi kendine bakacak önce tek taraflı düşünülmez asla

Elalem arkadaşı zerre ilgilendirmiyormuş ama konu sahibine elalem ne der diyor... Kendinde önemli görmediği birşeyi başkasında önemli olması gerektiği ile ilgili yorum yapıyor Ha birde ismi ünlü olurmuş erkek dünyasında.. Konu sahibi de dünya çapında ünlü biri zaten herkes Eirene1 gecelik ilişki yaşıyor diyecek.. Hele hele evli erkekler demi.... (Başka bi msjda da böyle demişti..) Milletin derdi de 'kim gecelik ilişki yaşıyor, takip edelim, hemen bizde onunla yatalım' zaten.. Sizin gibi insanlar böyle şeylerle uğraşmasa o elalem dediğiniz grup olmayacak....

iyi mesajlarımı da oku genel benim görüşümü anlarsın erkeğe topu atmak kolay kişi kendine bakacak önce tek taraflı düşünülmez asla
ben sizi anladığım için tek taraflı bir değerlendirme olduğunu sezdiğim için yazdım hanımefendi. iyi günler :)))

Bu bedenleriniz allah in emaneti kendi malin gibi kullanma biraz deger ver sahip cik.. ne lacka ne seviyesiz oldu bu ilişkiler.

ben sizi anladığım için tek taraflı bir değerlendirme olduğunu sezdiğim için yazdım hanımefendi. iyi günler :)))

Keşke anlasaydın bu kadar uzatmazdın ki okuduğunu dahi anlamamışsın iyi günler size de...

Oku öyle cevap ver algıla daha doğrusu erkek milleti duygusal değildir bakire değil günlük takılıyor der geçer bu yalansa yalan de bana ? Elalem ddiğim kısım belli ben elalemci değilim zaten ama ben özgürüm kime ne diyenler birden elalemci oluyor tehditde koşuyor bacaklarını açmaya yada diktirme ne kadar diye işte bu zihnşyet bizi ikinci sınıf yapıyor anladınız mı? Çevremde çok var günlük takılan ve evet evli vs bakmazlar zaten

Bunu alışkanlık haline getirirse zaten meşhur olur

Emredersiniz hemen okuyorum...

Biz okuyoruz anlıyoruz da, siz de hala tık yok...

Siz kendinizi ikinci sınıf olarak görüyorsanız, buyrun görün.. Ben öyle görmüyorum ve şiddetle kınıyorum sizi bu düşünceniz için..

Bu arada konu sahibi tam gaz ileri... Yakında meşhur olabilirsin.. Ebru Gündeş olmanın yolu bulundu...

Devamlı ruhunda yeni yaralar açacağına biraz zamana bıraksan...
İnsan istediği her şeyi anında başaramaz yani sen onu unutmak istiyorsun ama bunun için olması gereken bazı şeyler var
Aci çekmen, ağlaman,depresyona girmen yani bunları atlatman gerek bunuda ancak zaman yapar sen ancak yardımcı yada köstek olursun yaptiklarinla

Üslubunuzdan belli anlamadığınız zaten siz dalganıza bakın hayırlı günler...

Umarım Dediğiniz gibi olur her şey.Çok Haklısınız söylediklerinizde

Çooook şey yaşadık çok çok şey.İyi,kötü bir Sürü anı var,yaşanmışlık var.Nasıl anlam yüklemeyeyim ki

Derdim onun beni kıskanması falan değil ki ona olan sadakati bitirmek isteyişimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…