Başınıza gelen garip olaylar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 94049
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar başımıza gelen garip olayları burada paylaşalım....
önce başlayayım bu olay dün başıma geldi.. hemen taze taze anlatayım dedim size...

özel bir hastanede çalışmaktayım. yemek arasında namazımı kılmaya mescite gittim, yan tarafımızda lavabo var sadece abdest almak için. nyse ayakkabılarımı çıkardım çoraplarımı içine koydum, terlik giyip lavaboya gittim abdest almak için. döndüğümde ayakkabılarım orda fakat çorabım yoktu. kim neden niçin aldı anlayamadım üstelik mescit öle herkesin görebildiği bir yerde de değil sadece kılanlar biliyor. hani çorabında değilim alsın helal olsun da bunun mantığı nedir hala çözemedim....:çok üzgünüm:CADIARZU

garip deyince bende sırlı olaylar falan sandım...
bu gayet doğal bir durum artık ülkemizde garip gelmedi açıkcası.....

ben de sırlı olay sanmıştım ama senin yaşadğın tam olarak bir hırsızlık ya da sana sıkıntı yaratmak isteyen birinin pis bir oyunu giyeceğinden aldığını sanmıyorum çorapsız kal diye yapmış kim yaptıysa

sizin de yokmu böle sır dolu olmasa da size tuhaf gelen şeyler... bu olayda garibime giden tek şey ayakkabım dururken neden çorabıma tenezzül etsinler anlamadım:1no2: gaarip geldi bana

bende geçen yıl özel bir hastanede gece nöbeti tutarken 3 arkadaş hastane içinde geçen korku filmlerinden bahsetmeye başladık..arkadaşımın bahsettiği filmde herşey gece st 3 te başlıyordu... biz konuşurken konuşurken aniden bütün hastanenin ışıkları gitti sadece bizim hemşire deskimizin üzerindeki lamba yanıyordu.. saate baktım 3 e 5 vardı( biz o kadar etkilendik ki daha bi korkmaya başladık..başka kattaki erkek arkadaşlardan birini yanımıza çağırdık..ama bayağı alay konusu olmuştu:))

sizin de yokmu böle sır dolu olmasa da size tuhaf gelen şeyler... bu olayda garibime giden tek şey ayakkabım dururken neden çorabıma tenezzül etsinler anlamadım:1no2: gaarip geldi bana
belki çorap takıntısı olan biridir...ya da hırsızlık takıntısı..(çünkü özel hastaneye hasta olarak geleninde cebinde çorap alacak parası vardır.orada çalışanında..) haberlerde görüyoruz komşusunun evine girip kullanılmış pedlerini çamaşırlarını çalan insanlar bile var.. dünyada düşünme gücü farklı insanlar oldukça bu şekilde garip olaylar yaşanması doğaldır..

konuyu hortlatmak gıbı olacak ama memleketimizde bir keresinde kurt ve annemle birlikte ayıya denk geldik.
ölüme en yakın olduğum iki andı. inanın dizlerinizin bağı çözülüyor.
işte oan azraili görüyorsunuz sanki ..
allah güzel ölümler ihsan eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…