- 14 Haziran 2022
- 26
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
Evet çok şükür yokİlginç bende 5 yıllık evliyim gün içinde en az 3 kere konuşuruz eve gelincede ayriyeten sohbet olur ve çocuğunuzda yok yani ... Bende evlendikten sonra hep uzaklaslr kopulur diye dusuustum ama çok şükür bnm evliliğim öyle olmadı . Eşinizle aranizda cidden soğukluk girecek birşey olmdigina emin misin
Bunu her gün mü yapsın? Kendine odaklansın kahvesini içip dizi izlesin. Kocanın suyuna gidilsin gönlü hoş tutulsun gereksiz yere konu-sohbet açıp da adamın keyfi kaçırılmasın. Niye, ne hakla? Eve gelip bir selam bile vermeden 6 saat telefonda takılma hakkını nasıl buluyor kendinde? Hayat arkadaşlığı eşlik böyle bir şey mi? Ev arkadaşı dediğin bile selam verir iki çift laf eder. Bu evde bir de çocuk var, insan hiç olmazsa çocukla alakalı konuşur sorar. Bu kadın 50-60 yaşında değil, daha genç. Niye kocasıyla sohbet edemesin konuşamasın ilgi sevgi hissettmesin? Adamlardan sevgi ilgi mi dilenelim?Niye kocandan ilgi bekliyorsun ki aldatma durumu yoksa
kendine odaklan yap kahveni ac dizini izle
varsa boşa zaten yanında tutma.
Konu sadece cinsellik olunca geliyorsa başım ağrıyor be tatlım ayağı çek oldu paşaam5 senedir evliyim benim kocam oldu olasiz ilgisiz bir insan sevgiliyken nisanliyken böyle değildi sadece cinsellik için geliyor onun dışında hiç bişey yok bıktım yoruldum birde telefon çıktı şimdi sürekli YouTube dan video izleyip duruyor gömülüyor iki sohbeti yok kaç defa konuştum neler yaptık ya anlamıyor ben yoruldum artık canım sıkılıyor küsüyorum adamın umrunda olmuyor ya hanımlar Allah aşkına yardım edin ya
Yani telefonda 6 saat uzun bir zaman dilimi ...Evet çok şükür yok
Yahu güzel arkadaşım dilenmesin işte sevgi dilenilecek bir şey değil. bu adam YouTube videosuna dalıp eşine selam sabah vermeyen bir nasilsini cok gören söylediği sözleri batan bir adam.Bunu her gün mü yapsın? Kendine odaklansın kahvesini içip dizi izlesin. Kocanın suyuna gidilsin gönlü hoş tutulsun gereksiz yere konu-sohbet açıp da adamın keyfi kaçırılmasın. Niye, ne hakla? Eve gelip bir selam bile vermeden 6 saat telefonda takılma hakkını nasıl buluyor kendinde? Hayat arkadaşlığı eşlik böyle bir şey mi? Ev arkadaşı dediğin bile selam verir iki çift laf eder. Bu evde bir de çocuk var, insan hiç olmazsa çocukla alakalı konuşur sorar. Bu kadın 50-60 yaşında değil, daha genç. Niye kocasıyla sohbet edemesin konuşamasın ilgi sevgi hissettmesin? Adamlardan sevgi ilgi mi dilenelim?
Bundan emin miyiz? Ne güzel soran eden yok, kafama göre takılayım, 6 değil 8 saat video izleyeyim de diyebilir. Aynı şeyden bahsediyoruz, ben tereddüt etmem ayrılırım ama çocuklarım büyük olduğu için bunu söylemek bana kolay. Konu sahibinin 5 yaşında çocuğu var, tek başına yapmadı. Kadın kendi başına takılsın, kocası tek başına takılsın, ee çocuk ne olacak?Bir kaç gün sormasın konuşmaya çalışmasın. Adam ne oluyor diyecek. Kendi konuşmaya başlayacak.
Denemeden nereden bilecek adamın sadece megalomanligi tutmuştur. Konuşmayı denemiş olmamış. Tepkisiz kalmayı deneyebilir. Olmadı destek alabilirler. Ama cinsel olarak yaklaşıyor hani bencil de bir adam ama çocuk çok küçük dediğin gibi ha bu kadar ben olsam debelenip miyim hayır cinsel olarak yaklaştığında kabul etmem asla.Bundan emin miyiz? Ne güzel soran eden yok, kafama göre takılayım, 6 değil 8 saat video izleyeyim de diyebilir. Aynı şeyden bahsediyoruz, ben tereddüt etmem ayrılırım ama çocuklarım büyük olduğu için bunu söylemek bana kolay. Konu sahibinin 5 yaşında çocuğu var, tek başına yapmadı. Kadın kendi başına takılsın, kocası tek başına takılsın, ee çocuk ne olacak?
5 yıldır duzelmiyorsa pek de düzelmesini beklemelisin..sizde kendinize zaman ayırın ..siz konuşmaya calismayinca belki farkeder5 senedir evliyim benim kocam oldu olasiz ilgisiz bir insan sevgiliyken nisanliyken böyle değildi sadece cinsellik için geliyor onun dışında hiç bişey yok bıktım yoruldum birde telefon çıktı şimdi sürekli YouTube dan video izleyip duruyor gömülüyor iki sohbeti yok kaç defa konuştum neler yaptık ya anlamıyor ben yoruldum artık canım sıkılıyor küsüyorum adamın umrunda olmuyor ya hanımlar Allah aşkına yardım edin ya
Canım şuan tüm erkekler hemen hemen aynı durumda.Ben çalışan biriyim,hobilerim var,kitap okuyorum arada 2 dk da eşimi görürsem nasılsın iyi misin bu kadar :) kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa çok da bunlara takılma.Hobi edin,kursa falan git gezmene bişey demiyorsa arkadaşlarınla gez sen de kafana göre takıl .Sorumluluklarını biliyorsa çok takılma5 senedir evliyim benim kocam oldu olasiz ilgisiz bir insan sevgiliyken nisanliyken böyle değildi sadece cinsellik için geliyor onun dışında hiç bişey yok bıktım yoruldum birde telefon çıktı şimdi sürekli YouTube dan video izleyip duruyor gömülüyor iki sohbeti yok kaç defa konuştum neler yaptık ya anlamıyor ben yoruldum artık canım sıkılıyor küsüyorum adamın umrunda olmuyor ya hanımlar Allah aşkına yardım edin ya
Canım şuan tüm erkekler hemen hemen aynı durumda.Ben çalışan biriyim,hobilerim var,kitap okuyorum arada 2 dk da eşimi görürsem nasılsın iyi misin bu kadar :) kocanı seviyorsan o da seni seviyorsa çok da bunlara takılma.Hobi edin,kursa falan git gezmene bişey demiyorsa arkadaşlarınla gez sen de kafana göre takıl .Sorumluluklarını biliyorsa çok takılma