- 14 Haziran 2022
- 26
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
Evet 1 tane çocuğum var genelde hep konuştuğu siyaset para araba falan sırf ilgisi var diye bunları konuşuyorum artik doğru düzgün cevap bile vermiyor sonra diyorum ki ne yaptın bugün konuşalım anlat hiç bişey diyor gelip bana sen nasılsın sen neler yaptın bile demiyor ya 6 saattir telefona gömüldü umrunda bile degilimSiz sohbet açınca ne diyor, cevap mı vermiyor geliştiriyor mu?
Ne konuşuyorsunuz?
Çocuk var mı?
Oldu olası böyle derken evlendigimizden beri böyle farkındaysanız 5 senedir evliyim burda yalan söyleyecek bişey yok en azından sevgiliyken nisanliyken ilgiliydi bir dışarı çıkıyorduk ortak birşeyler yapıyorduk zakit geciriyorduk sohbetler ediyorduk evlendik evleneli hiç bişey yokHem oldum olasi boyleydi diyorsunuz hem de nisanliyken vs boyle olmadigini iddia ediyorsunuz. Uzgunum ama bu yalana hic inanmiyorum, herkeste ayni terane, sevgili iken boyle değildi vsvs. Siz gormek istememissiniz, evlenince duzelir demissiniz tum digerleri gibi.
Bizim yardim edecek bir seyimiz yok sanirim, aile terapisti deneyebilirsiniz.
Size yalan söylüyorsunuz demedim, bu genel bir yalandır.Oldu olası böyle derken evlendigimizden beri böyle farkındaysanız 5 senedir evliyim burda yalan söyleyecek bişey yok en azından sevgiliyken nisanliyken ilgiliydi bir dışarı çıkıyorduk ortak birşeyler yapıyorduk zakit geciriyorduk sohbetler ediyorduk evlendik evleneli hiç bişey yok
Ben sadece bir kadin olarak nasılsın bugün neler yaptın diye sormasını istiyorum varlığı yokluğu bile belli değilNiye kocandan ilgi bekliyorsun ki aldatma durumu yoksa
kendine odaklan yap kahveni ac dizini izle
varsa boşa zaten yanında tutma.
E bunu söylemişsiniz adama hala yapmıyorsa kendinizi ezdirmeyin karşısında üç sorsun bir cevap verin.Ben sadece bir kadin olarak nasılsın bugün neler yaptın diye sormasını istiyorum varlığı yokluğu bile belli değil
Niye kocandan ilgi bekliyorsun mu?Niye kocandan ilgi bekliyorsun ki aldatma durumu yoksa
kendine odaklan yap kahveni ac dizini izle
varsa boşa zaten yanında tutma.
Genelde mesaisi olduğunda arar bugün yemeğe beklemeyin diye ama aldattığını asla düşünmüyorumGün içinde telefonda konuşuyor musunuz ?
Ya sen kendini burda millete salça olarak rahatlatan bir insansın. Olumsuzluktan beslenen birisin. Kimseye tavsiye filan verme sen. Sende pek işe yaramamış çünkü. Mutsuz kadın.Niye kocandan ilgi bekliyorsun mu?
Daha saçma bir sey okumamistim sanirim
Aldatmiyorsa da sorun yok, dizisini izlesin demek?
Imm şey, bu konularda seminer vermeyi düşünür müsünüz?
Eger düşünürseniz bilelim de, gelmeyelim
İlginç bende 5 yıllık evliyim gün içinde en az 3 kere konuşuruz eve gelincede ayriyeten sohbet olur ve çocuğunuzda yok yani ... Bende evlendikten sonra hep uzaklaslr kopulur diye dusuustum ama çok şükür bnm evliliğim öyle olmadı . Eşinizle aranizda cidden soğukluk girecek birşey olmdigina emin misinGenelde mesaisi olduğunda arar bugün yemeğe beklemeyin diye ama aldattığını asla düşünmüyorum