- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Kaç yaşındasın canımİnşallah .çok sancim var adet sancısı
Yaşım 42 ilk aklıma menopoz geldi
Kurtaji neden yaptılar canım
Çok Dr aram yok o yüzden bilmiyorum
Kist veya miyom allah sifa versin
Annem hep cok adet olurdu kan durmazdı artık kansızlıktan kalbıne agrı gırerdı acıllık oldugu da oldu. uc dogum yaptı annem... kanı durdurmak ıcın kurtaJ yapıyrlardı ocını temızleyıp cıkarıyrlardı defalarca oldu kurtaJ... ama baktılar menepoza grmıyor rahmını aldırmak zrunda kaldı en sonunda ama bunlar sızı korkutmasın annemın durumu farklıydı basıt menepoz durumu degıldı
Canim biyan önce git ihmal etme o seni kötüler gittikceÇok geçmiş olsun annecigine canım
Yok canım kıymetli değil korkmak değilde endişeleniyor insan ne olduğunu bilmeyince bide bu sancı öldürdü beni
Adetim hep normaldi iki güne temizlenirdim
42 yasindayimKaç yaşındasın canım
Ben de işte Dr işlerini çok ihmal ederim.bu kadar uzadiysa gidin bence miyom veya kist gibi birşey olabilirBende zor gidiyorum iyi bisey değil
Benim bayağı oldu neredeyse bir ay
Canim biyan önce git ihmal etme o seni kötüler gittikce
Çok geçmiş olsun annecigine canım
Yok canım kıymetli değil korkmak değilde endişeleniyor insan ne olduğunu bilmeyince bide bu sancı öldürdü beni
Adetim hep normaldi iki güne temizlenirdim
Yumurtlamada problem de uzatabilir adeti hormonel de olabilir.sonucu yaz canım yarın.42 yasindayim
Ben üç haftaya yakin adet oldum bir keresinde:)
Doktora da sordum 'neden olmus olabilir sizce?' diye. Bana ibretlik bir cevap verdi
'Olur öyle arasıra,bosver'
:))
Sonuc olarak adamin verdigi ilaci aldiğim gibi bitti,bir daha da tekrar etmedi
Yumurtlamada problem de uzatabilir adeti hormonel de olabilir.sonucu yaz canım yarın.
Yok artık onun Dr olduğuna eminmisin
Madem bosvericem niye Dr geleyim demedinmi
)
Bi de 'hamile olma ihtimalin var mi?' dedi, ben yoo deyince de hemen sözüme güvenip ilaç yazdi :) yani türkiyede yaşiyoruz ne kadinlar var bu konuda utanip yalan söyleyecek olan,insan usulen bi kan testi falan ister :)
Ama sebepsizmiş benimki, öyle oluyomuş ara sira, nedensiz.
İnsallah sizinki de öyle bir ilaçla geçecek önemsiz bir problemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?