başına gelen varmi

Yaşım 42 ilk aklıma menopoz geldi
Kurtaji neden yaptılar canım
Çok Dr aram yok o yüzden bilmiyorum

Annem hep cok adet olurdu kan durmazdı artık kansızlıktan kalbıne agrı gırerdı acıllık oldugu da oldu. uc dogum yaptı annem... kanı durdurmak ıcın kurtaJ yapıyrlardı ocını temızleyıp cıkarıyrlardı defalarca oldu kurtaJ... ama baktılar menepoza grmıyor rahmını aldırmak zrunda kaldı en sonunda ama bunlar sızı korkutmasın annemın durumu farklıydı basıt menepoz durumu degıldı

Annem hep cok adet olurdu kan durmazdı artık kansızlıktan kalbıne agrı gırerdı acıllık oldugu da oldu. uc dogum yaptı annem... kanı durdurmak ıcın kurtaJ yapıyrlardı ocını temızleyıp cıkarıyrlardı defalarca oldu kurtaJ... ama baktılar menepoza grmıyor rahmını aldırmak zrunda kaldı en sonunda ama bunlar sızı korkutmasın annemın durumu farklıydı basıt menepoz durumu degıldı

Çok geçmiş olsun annecigine canım
Yok canım kıymetli değil korkmak değilde endişeleniyor insan ne olduğunu bilmeyince bide bu sancı öldürdü beni
Adetim hep normaldi iki güne temizlenirdim

Ben üç haftaya yakin adet oldum bir keresinde:)
Doktora da sordum 'neden olmus olabilir sizce?' diye. Bana ibretlik bir cevap verdi
'Olur öyle arasıra,bosver'
:))
Sonuc olarak adamin verdigi ilaci aldiğim gibi bitti,bir daha da tekrar etmedi

Ben üç haftaya yakin adet oldum bir keresinde:)
Doktora da sordum 'neden olmus olabilir sizce?' diye. Bana ibretlik bir cevap verdi
'Olur öyle arasıra,bosver'
:))
Sonuc olarak adamin verdigi ilaci aldiğim gibi bitti,bir daha da tekrar etmedi

Yok artık onun Dr olduğuna eminmisin
Madem bosvericem niye Dr geleyim demedinmi

Yok artık onun Dr olduğuna eminmisin
Madem bosvericem niye Dr geleyim demedinmi
;))
Bi de 'hamile olma ihtimalin var mi?' dedi, ben yoo deyince de hemen sözüme güvenip ilaç yazdi :) yani türkiyede yaşiyoruz ne kadinlar var bu konuda utanip yalan söyleyecek olan,insan usulen bi kan testi falan ister :)
Ama sebepsizmiş benimki, öyle oluyomuş ara sira, nedensiz.
İnsallah sizinki de öyle bir ilaçla geçecek önemsiz bir problemdir

:KK66:)
Bi de 'hamile olma ihtimalin var mi?' dedi, ben yoo deyince de hemen sözüme güvenip ilaç yazdi :) yani türkiyede yaşiyoruz ne kadinlar var bu konuda utanip yalan söyleyecek olan,insan usulen bi kan testi falan ister :)
Ama sebepsizmiş benimki, öyle oluyomuş ara sira, nedensiz.
İnsallah sizinki de öyle bir ilaçla geçecek önemsiz bir problemdir

Dr şans işi galiba
Bi kere ortapediye gittim kolum agriyor diye drdaki soru aynen bu .seni kim gönderdi buraya .ben şok
Nasıl yani kim gönderecekti kendim geldim dedim güldüm meğer fizik bölümüne niye gitmedin demek istemiş
Günlerce gülmüstük
İnşallah basit biseydir canım çok teşekkür ederim

Gittim arkadaşlar dün dra
Rahimde hiç bisey çıkmadı ancak kırklı yaşlarda bu tur kanamalara dikkat etmek lazım rahim kanseri bile olabilir dedi biyopsi istedi ancak biyopsi özelde çok pahalı o yüzden randevu alıp devlete gideyim diyorum şuan bir sonuç yok elimde yani menopozmu kansermi belli degil

Merhaba arkadaşlar
Birazdan biyopsi için hastaneye gidicem
Azıcık korkmuyorda değilim hani
Benden dualarinizi esirgemeyinsonucum iyi ciksin

Back