başına gelen varmi

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
İyi geceler arkadaşlar
Öncelikle konumdan dolayı özür dilerim ama sabaha kadar sabredemiyecegim
Ayın yirmisinde normal seyrinde adet oldum ve hala kesilmedi azalıyor ama bitmiyor üstüne göğüs agrim kasik agrimda cabasi
İzin alamadigim için ancak yarın gideceğim menopoz falan diyorum ama onda kesilmesi gerekmezmi

Adetiniz tam sokulememis olabilir mi? Menapoz degil de miyom filan olabilir gibi geldi bana. Hormonel de olabilir tamamen gogus sisliginden bahsetmissiniz. Bence bir doktora gorunmekte fayda var

bu zamana kadar gitmediğin hata. izin al ve hemen bir doktora görün

Kesılmez menepozda da kesılmıyor durdurmak ıcın kurtaJ gerekebıkıyor annemden bılıyorum kac dogum yaptınız kansızlıgınız var mı bunlar onemlı krıterler ıhmal edılmeye gelmeyecek bır konu

Kesılmez menepozda da kesılmıyor durdurmak ıcın kurtaJ gerekebıkıyor annemden bılıyorum kac dogum yaptınız kansızlıgınız var mı bunlar onemlı krıterler ıhmal edılmeye gelmeyecek bır konu

Yaşım 42 ilk aklıma menopoz geldi
Kurtaji neden yaptılar canım
Çok Dr aram yok o yüzden bilmiyorum

Yada et beni olabılır rahımde onu atmak ıcın kanınız durmuyor olabılır

Ya benim de adetim bir kaç aydır çok uzuyor.onceden 5-6 gün sürerdi,simdi 10 -11 güne uzuyor.gogus sıkıntısı bende de var.aslinda ikisinin ilişkili olduğunu düşünmemiştim.siz yazınca dusundum.ben zor giderim Dr a da siz gidin bence

Çocuk olma yaşını geçtim canım
Şuan iyi misin peki

Bende zor gidiyorum iyi bisey değil
Benim bayağı oldu neredeyse bir ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…