- Konu Sahibi honeysuckle
-
bu zamana kadar gitmediğin hata. izin al ve hemen bir doktora görünİyi geceler arkadaşlar
Öncelikle konumdan dolayı özür dilerim ama sabaha kadar sabredemiyecegim
Ayın yirmisinde normal seyrinde adet oldum ve hala kesilmedi azalıyor ama bitmiyor üstüne göğüs agrim kasik agrimda cabasi
İzin alamadigim için ancak yarın gideceğim menopoz falan diyorum ama onda kesilmesi gerekmezmi
bu zamana kadar gitmediğin hata. izin al ve hemen bir doktora görün
Kist olabilir.
is cikisi acile gitseniz peki? kist vs varsa ultrasonda gorunur mutlaka.İş sıkıntım var kolay izin alamiyorum
Kesılmez menepozda da kesılmıyor durdurmak ıcın kurtaJ gerekebıkıyor annemden bılıyorum kac dogum yaptınız kansızlıgınız var mı bunlar onemlı krıterler ıhmal edılmeye gelmeyecek bır konu
Bence biyan önce git bnde oleydi ben iki ay ole sürekli oldum hiç kesilmeden ve rahim kalinligim varmış ondandi bu sorun ciddi yönleri olabiliomus misal çocuk olmayı zorlaştırıyorMuş evlimisin peki biyan önce git doktora ihmal etmeKist ? Ciddi bisey mıdır
Çoğu zararsızdır,tedaviyle gider canım.Kist ? Ciddi bisey mıdır
Bence biyan önce git bnde oleydi ben iki ay ole sürekli oldum hiç kesilmeden ve rahim kalinligim varmış ondandi bu sorun ciddi yönleri olabiliomus misal çocuk olmayı zorlaştırıyorMuş evlimisin peki biyan önce git doktora ihmal etme
Çoğu zararsızdır,tedaviyle gider canım.
Bilirim onu bendede çok aşırı oluodu surekliİnşallah .çok sancim var adet sancısı
Iyim cnm düzeldi beş günden fazlası yokÇocuk olma yaşını geçtim canım
Şuan iyi misin peki
Ya benim de adetim bir kaç aydır çok uzuyor.onceden 5-6 gün sürerdi,simdi 10 -11 güne uzuyor.gogus sıkıntısı bende de var.aslinda ikisinin ilişkili olduğunu düşünmemiştim.siz yazınca dusundum.ben zor giderim Dr a da siz gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?