Zehirlenmiş olabilirsiniziyi geceler arkadaslar
Aksam yameginde yedigim yemek rahatsiz etmisti, baya zorlanarak kustum. Aynayada bakmamistim.
Azonce gorsum yuzumde cil cil kan oturmus gibi benekler olusmus. Ama her yerde yani yuzum nerdeyse kip kirmizi.
Basina gelen varmi, olduysa nasil ve nezaman gecti? Doktorluk bi durum olabilirmi?
Simdi internetten baktim, kilcal damarlar zorlanmis olabilirmis ama bi kac gun sonra kendilginden geciyomus. Kimsenin basina gelmedimi.Olabilir mi mi? Hanımefendi bir doktora gidin lütfen. Belli ki alerji olmuş. Üstelik zehirlenmiş de olabilirsiniz Allah korusun.
iyi geceler arkadaslar
Aksam yameginde yedigim yemek rahatsiz etmisti, baya zorlanarak kustum. Aynayada bakmamistim.
Azonce gorsum yuzumde cil cil kan oturmus gibi benekler olusmus. Ama her yerde yani yuzum nerdeyse kip kirmizi.
Basina gelen varmi, olduysa nasil ve nezaman gecti? Doktorluk bi durum olabilirmi?
Alerji belirtisi. Zehirlenmede olabilir.iyi geceler arkadaslar
Sabaha geciyosa yine iyi oyleyse, bes alti gun surebiliyomus.sakin. kusarken zorladığınız için kılcal damarlarınız zedelenmiş sabaha birşeyiniz kalmaz..
Hersey normal gibi.Alarji gibi vucudunuz nasil? Ve nasil nefes aliyorsunuz Bu onemli.
Goz cevrem, cene alti, alnimda baya cok var.Özellikle göz çevresinde yogunsa zorlanmadan olmuştur başıma gelmişti.
Doktora git bence ben gitmiştim bi krem verdi 1 günde geçirdi.Goz cevrem, cene alti, alnimda baya cok var.
Sabaha geciyosa yine iyi oyleyse, bes alti gun surebiliyomus.
Hersey normal gibi.
Bi gunde geciyo diyen arkadaslar oldu simdi, bakalim gecmesse gidicem.Doktora git bence ben gitmiştim bi krem verdi 1 günde geçirdi.
Sabaha azalma olursa gitmeye gerek olmaz heralde, cogu kisi yasamis.Benim tenim ne yazıkki çok hassas. Ve ne zaman kussam aynı şeyi yaşıyorum. Minik minik kan oturuyor yüzüme. Zorlanmadan kaynaklı bir şey. Max 2 gün içinde geçiyor. Korkulacak bir şey yok bence. Ama yinede içiniz rahat etmezse doktora görünün elbette.
Balik. Ama dondurucudan satilanlar oluyoya oyleydi. Hep aldigim seyler ama bilmiyorum.Sut urunlerden simdilik uzak durun misal yoghurt falan. Ne yediniz ki?
Yarin rahatsiz olursaniz bi doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?