• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basina gelen varmi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
777
43
iyi geceler arkadaslar

Aksam yameginde yedigim yemek rahatsiz etmisti, baya zorlanarak kustum. Aynayada bakmamistim.
Azonce gorsum yuzumde cil cil kan oturmus gibi benekler olusmus. Ama her yerde yani yuzum nerdeyse kip kirmizi.

Basina gelen varmi, olduysa nasil ve nezaman gecti? Doktorluk bi durum olabilirmi?

Olabilir mi mi? Hanımefendi bir doktora gidin lütfen. Belli ki alerji olmuş. Üstelik zehirlenmiş de olabilirsiniz Allah korusun.

iyi geceler arkadaslar

Aksam yameginde yedigim yemek rahatsiz etmisti, baya zorlanarak kustum. Aynayada bakmamistim.
Azonce gorsum yuzumde cil cil kan oturmus gibi benekler olusmus. Ama her yerde yani yuzum nerdeyse kip kirmizi.

Basina gelen varmi, olduysa nasil ve nezaman gecti? Doktorluk bi durum olabilirmi?
Zehirlenmiş olabilirsiniz

Olabilir mi mi? Hanımefendi bir doktora gidin lütfen. Belli ki alerji olmuş. Üstelik zehirlenmiş de olabilirsiniz Allah korusun.
Simdi internetten baktim, kilcal damarlar zorlanmis olabilirmis ama bi kac gun sonra kendilginden geciyomus. Kimsenin basina gelmedimi.

Özellikle göz çevresinde yogunsa zorlanmadan olmuştur başıma gelmişti.

Alarji gibi vucudunuz nasil? Ve nasil nefes aliyorsunuz Bu onemli.

iyi geceler arkadaslar

sakin. kusarken zorladığınız için kılcal damarlarınız zedelenmiş sabaha birşeyiniz kalmaz..

iyi geceler arkadaslar

Alerji belirtisi. Zehirlenmede olabilir.

Sabaha geciyosa yine iyi oyleyse, bes alti gun surebiliyomus.

benim ufaklığın başına gelmişti sabaha kalmamışlardı. tabi bende korkmuştum daha önce karşılaşmadığım için doktora götürmüştüm. yani belki çocuk olduğundan alan küçük olduğundan hemen geçmiştir onu bilemiycem ama geçiyor yani..

Benim tenim ne yazıkki çok hassas. Ve ne zaman kussam aynı şeyi yaşıyorum. Minik minik kan oturuyor yüzüme. Zorlanmadan kaynaklı bir şey. Max 2 gün içinde geçiyor. Korkulacak bir şey yok bence. Ama yinede içiniz rahat etmezse doktora görünün elbette.

Nefes almakta zorluk çekerseniz muhakkak doktora gidin. Geçmiş olsun.

Benim tenim ne yazıkki çok hassas. Ve ne zaman kussam aynı şeyi yaşıyorum. Minik minik kan oturuyor yüzüme. Zorlanmadan kaynaklı bir şey. Max 2 gün içinde geçiyor. Korkulacak bir şey yok bence. Ama yinede içiniz rahat etmezse doktora görünün elbette.
Sabaha azalma olursa gitmeye gerek olmaz heralde, cogu kisi yasamis.

Back
X