Başımın derdi siğil

deryayesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
140
0
uzun süredir sol elimin baş parmağımda ve işaret parmağımda 2 tane siğil vardı baş parmağımdaki berbat şekilde çatlıyo kanıyodu. siğilleri hastanede yaktırdım yarası geçer geçmez benim siğiller aynı yerden daha da büyük olarak çıktılar birde orta parmağıma sıçradı:2: ne yapacağımı şaştım ellerim çokkötü görünüyor bunlar yüzünden :KK14: bu işin çaresini bilen başına böyle birşey gelmiş olan bana akıl verebilecek olan varsa yardım edin lütfen :KK58:

Son düzenleme:
uzun süredir sol elimin baş parmağımda ve işaret parmağımda 2 tane siğil vardı baş parmağımdaki berbat şekilde çatlıyo kanıyodu. siğilleri hastanede yaktırdım yarası geçer geçmez benim siğiller aynı yerden daha da büyük olarak çıktılar birde orta parmağıma sıçradı:2: ne yapacağımı şaştım ellerim çokkötü görünüyor bunlar yüzünden :KK14: bu işin çaresini bilen başına böyle birşey gelmiş olan bana akıl verebilecek olan varsa yardım edin lütfen :KK58:

ya cnm cok gecmış olsun benımde erkek kardeşim senın gıbı çok uzuluyoruz onun icin onunkınıde doktor yaktı gene cıkıyo bışey oğrenırsen banada soyle çok memnun olurum :KK43:

cnm siğillerim başlığında incir sütü demişler (annemde de var siğil o hep yapar geçer ardından yine çıkar)
verrutol losyon var (kullandım geçer gibi oluyo yine çıkıyo)
okunmuş su falan yazmışlar bu konuda bi fikrim yok

benim de siğillerim vardı elimin üstünde çok uğraştım gitsin diye hatta ısırmısım sanırım dudağımda bile çıkmıştı doktora gösterdim bi ilaç verdi oje gibi başlığı var ismini suan hatırlamıyorum ama ondan sürüyosun o kurutup kabuk yapıyo sonra onu koparıp tekrar sürüyosun uzunca bi süre kullanmak gerekiyor yoksa tekrar çıkıyo burada maksat kökünü kurutmak o yüzden siğil gitse bile dibine kadar sürüyosun delik gibi bişey olusuyo ama hepsi geçti geçen gün farklı bir yerde gördüm tekrar onuda koparım kökünden daha çıkmadı bakalım

benim de siğillerim vardı elimin üstünde çok uğraştım gitsin diye hatta ısırmısım sanırım dudağımda bile çıkmıştı doktora gösterdim bi ilaç verdi oje gibi başlığı var ismini suan hatırlamıyorum ama ondan sürüyosun o kurutup kabuk yapıyo sonra onu koparıp tekrar sürüyosun uzunca bi süre kullanmak gerekiyor yoksa tekrar çıkıyo burada maksat kökünü kurutmak o yüzden siğil gitse bile dibine kadar sürüyosun delik gibi bişey olusuyo ama hepsi geçti geçen gün farklı bir yerde gördüm tekrar onuda koparım kökünden daha çıkmadı bakalım

ısmını ögrensende bızede desen???

verrutol den bahsediyosun cnm. bende kullandım ancak benimkisi tam tırnak yanında. yüzey de görünen kısım geçince süremedim tırnağıda yakar mı acaba diye. tekrar verrutol sürmeye başlıyayım bari

evet canım verrutol muş benimki tırnak yanı değildi o yüzden bilmiyorum ama mutlaka geçiriyo biraz sabırla sürmek lazım

Benim elimde de vardı gittikçe çogalıyorlardı. Yengemin babası imam bize misafirlige gelmişti. Elimi gördü bana dedi ki o siğiller adedince git arpa getir, getirdim arpaların üzerine okudu 1 hafta içinde tek bir siğil kalmadı aniden yok oldular :KK53:

Son düzenleme:
Benim kızımın sağ elinin işaret parmağında çıkmıştı,parmağın iç kısmında eklem yerine denk gelen yerde olduğundan yazı yazarken çok acıyordu,siğil çıktı deyince eczanelerin verdiği losyondan bizde kullandık ama malesef kurumadı,sonunda bir cildiyeciye gittik,yakmak yerine siğili dondurdu,siğilin üstü bembeyaz oldu yani bildiğiniz donmuştu,3-5 gün sonra siğil düştü ve siğilin olduğu yerde bir çukur oluştu,kökten düşmüş,hiçbir parça kalmamış,bir süre sonrada parmaktaki o çukur yer tazelendi ve siğilden eser kalmadı,çok şükür artık çıkmıyor.Biz dondurma işleminden memnun kaldık,sizde araştırın isterseniz,yakarak değilde dondurarak siğili yok eden bir cildiyeci bulun,belki sizdede işe yarar.Geçmiş olsun.

Benim kızımın sağ elinin işaret parmağında çıkmıştı,parmağın iç kısmında eklem yerine denk gelen yerde olduğundan yazı yazarken çok acıyordu,siğil çıktı deyince eczanelerin verdiği losyondan bizde kullandık ama malesef kurumadı,sonunda bir cildiyeciye gittik,yakmak yerine siğili dondurdu,siğilin üstü bembeyaz oldu yani bildiğiniz donmuştu,3-5 gün sonra siğil düştü ve siğilin olduğu yerde bir çukur oluştu,kökten düşmüş,hiçbir parça kalmamış,bir süre sonrada parmaktaki o çukur yer tazelendi ve siğilden eser kalmadı,çok şükür artık çıkmıyor.Biz dondurma işleminden memnun kaldık,sizde araştırın isterseniz,yakarak değilde dondurarak siğili yok eden bir cildiyeci bulun,belki sizdede işe yarar.Geçmiş olsun.

çok sağolun dondurma işlemini araştırıcam teşekkür ederim cvp yazdığınız için:KK71:

Canım benim ah ah aynı dertten ben de muzdariptim ama geçti :) Oje sürmek gelmez insanın içinden otobüse binmek istemez eli gözükecek diye... Çok fena. Bak ben nasıl geçirdim. Şimdi öncelikle her gün Türk kahvesi iç ya da içen birinin yanında bulun. Kahvenin telvesini alıyorsun siğillerin başta olmak üzere tüm eline peeling yapar gibi sürüyorsun ve puf 5 güne kalmadan geçiyorrr :) Umarım sende de işe yarar sonuçtan beni mutlaka haberdar et .)))):nazar:

bu arada kahveyi elinde 10 - 15 dakika kadar beklet sonra duru suyla yıka ellerinin yumuşaklığına inanamayacaksın ve siğillerin kızaracak :KK66::KK52:

Canım benim ah ah aynı dertten ben de muzdariptim ama geçti :) Oje sürmek gelmez insanın içinden otobüse binmek istemez eli gözükecek diye... Çok fena. Bak ben nasıl geçirdim. Şimdi öncelikle her gün Türk kahvesi iç ya da içen birinin yanında bulun. Kahvenin telvesini alıyorsun siğillerin başta olmak üzere tüm eline peeling yapar gibi sürüyorsun ve puf 5 güne kalmadan geçiyorrr :) Umarım sende de işe yarar sonuçtan beni mutlaka haberdar et .)))):nazar:

aaaaaa çok şaşırdım :) kahveyi de çok severim sık sık yaparım :)) inşallah geçirir yaa geröekten yazdıklarının hepsini yaşıyorum ellerimden nefret eder oldum

canım benim umarım geçer senin de ellerin :))) Ama her gün yap tamam mı aksatma :KK70:DD Sonucu dört gözle bekliyorummmmm

siğil sözünü duydummu inan içim yanıyor. ben neler çektim bilemezsin. ayağımın altında ve elimde vardı.. araştırma hastanesinde hep dondurma işlemi uyguladılar . o iyice azdırdı ayağımın altını, bir sürü çıktı. o kadar çok cildiyeciye gittimki anlatamam.. en son gittiğim doktor hangisini keseyim , yarayım , ayağını kesse yine kurtuluş yok, bu tür şeyler itikatla geçer kızım dedi bana.. bir doktor okumayı önerdi yani inanabiliyormusun.. gerçektende kalpten inanarak , elimi ayağımın altına sürerek , peygamber efendimizin şifa duasını okudum günlerce.. istersen kitaptan bulur yazarım sanada.. bu konuda ben çok büyük bir örneğim, allahıma binlerce kez şükürler olsun geçti.. inan bana siğilde en büyük şifa dua .. allah şifanı versin .. inşallah sende kurtulursun canım..

X