Başımı yastıga koyduğumda...

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
arkadaşlar ne zamandan berı süregelen bir problemım var önceleri gecer diyordum ama gecmıyormafoldumben.ne zaman başımı yastıga koysam dalmaya çalışıyorum ama birden kafamda kötü şeyler düşünmeye başlıyorum ölüm,ayrılık,aileden birinin ölmesi vs.:a015: cok korkuorum neden böyle yapıyorum anlamıyorum bırden beynıme gırıyorlar ve ınanlmaz baş agrısına sebep oluyorlar anlamıyorumkafamçokkarıştı

Güzelim Allaha sığınmakta fayda var. Özellikle Felak ve Nass surelerini oku. Kendini Allaha teslim et ben de olduğu zamanlar bu şekilde üstesinden geliyorum.

ahhh,, ben o dediğini yıllardır yasıyorum.beynim hiç durmaz,surekli dusunur,senaryo uretir.Hatta ölüm vs diyorsunya,ben cenazeyi,ağlamaları bile dusunurum.Yaygın anksiyete bozukluğu var bende.Sanırım sende de olabilir.

canım bende senaryolar üretip duruyorum anksiyeteyi birazdaha acabılırmısın canım:1hug:

benimde aynı sorunum var(dı)

bu hastalığa yakalınınca bir süre kötüsün iyileşiyorsun herşey yolunda giderken küçük bir çakıl taşı bile sii tekrar en dibe sürükler.
tüm film seneryolarını hayatınıza yönlendirebilir. en acıklı hikayeleri yazarsınız. etrafınıda ki herkes kötü adam olabilir. bazen o seneryolara aşırı derece de inanıp seneryodaki kötü adamla gerçek hayattaki akrabanıza tepkili olabilirsiniz. bir anda bir suçlu bulabilirsiniz herşeye.
takıntılar oluşur. bazı kişilerin yada anların uğursuz olduğuna innırsınız. bugün bu şahıs gelmeseydi böyle olmayacaktı , herşey onun yüzünden diyebilirsiniz.
uyurken kabuslar görüp yanlızlıktan yada karanlıktan korkar olabilirsiniz.

anksiyete boukluğu ve panik atağı bir araştırın isterseniz. ve daha fazla ilerlemeden dr. başvurun.
şuan çözümlemeye çalıştuığınız bir sıkıntınız olmayabilir ama bilinaltında yatan bir hüzün tetiklemiş olabilir.

tek değilmişim demekki bendede var bu evleneli bir yıl oldu herakşam hırsız korkusuyla yaşıyorum hiçöle bi durumla karşılaşmadım eşim yanımdaysa daha çok korkuyorum sanki o farkederde kalkar kötüşeyler olur çalcağında değilim canımıza zarar gelmesi annem babam özellikle küçük kardeşim deli oluyorum çok fazla üzerine düşüyorum hep biri ona bişey yapcak kaçırılcak diye onuda bunaltıyorum onu yapma şunu yapma diye annemler yeni eve taşındılar mesela eve nedense hiççççç güvenmiyorum hep balkonda bişe olcak anneme sanıyorum korkuluk yaptıdılar bu yüzden ama ne çare uyuyamıyorum bunları düşünmekten

evham gibi ama bu tamda anlamadımki cnm bişi olcak herşeyi düşünüorum bnde ya bu olursa ya su olursa ozamn böle oluruz vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…