-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.301
Aman amca ne alaka ben hic anlamadim zaten bu konuda.Aynen ya bizimde öyle kimsenin kimseden haberi yok. Ee biraz normali de öyle amca ne yapsın yiğeninin şeyini. Kulağını mı çekecek. Anlamadım valla
Size bu konuyu zorla mi actirdilar? Madem ozelden arkadaslariniz icin giriyordunuz ne diye konu actiniz?
Kimse size adinizi, olayin hangi sehirde, hangi mahallede gectigini, kizin adini, esinizin adini vs.sormadi. bunlar sorulsa cevap vermemeniz en dogal hakkiniz diyecegim. Siz daha olayi bile anlatmadiniz, ustune is aradiniz ama actiginiz konuya yazamadiniz. 2 evladiniz konuyu actiginizda yok muydu? 2 evlat da mi kamera kaydi ile cikti?
Insanlar size saygi gosterdi yazdi, kafa yordu ama siz ozeldeki arkadaslariniz icin girdiniz. saygi beklerken saygi gostermeyi de bilmeniz lazim.
Son olarak bu imtihan dunyasi kimin basina ne gelir belli degil dediginiz icin Allah kalbinize gore versin diyorum.
Sacma sapan yazan varsa o biz degiliz.
aaa kafasına silah dayayıp konuyu açtıran sen değilmiydin
Valla gunces, bu konu gerçekse beni kimse bu adamın daha önce bi haltlar karıştırıp konu sahibinin de defalarca affetmediğine inandıramaz. Adamdaki rahatlık adamdaki pişkinlik başka şeyle açıklanamaz. İlk sefer olsa bu kadar rahat olmaz ne olursa olsun. İlk sefer olsa bu kadın dk sında şoku atıp komşu kızına '' Hadi bana kanıt getir. '' demez. Hem dünya başına yıkılmış, büyük şoka girmiş hem de bir o kadar serinkanlı. Bi de hamile üstüne. Millet ne hamilelikler geçiriyor şaşıyorum. Ben bomba gibi geziyordum.Hayir bunlar yuzunden cogu konuya inanmiyoruz, sonra suclu biz oluyoruz. Biz anamizin karnindan dogarken inanmayacagiz diyerek dogmadik. Bu gun inanmiyorsak boyleleri yuzunden inanmiyoruz. En son kinadiginizi yasarsiniz deyip gidiyorlar. Imtihanmis bilmem neymis. Imtihansa kosa kosa bu adami 2.cocukla odullendirdigin icin senin ve cocuklarinin imtihani.
Valla gunces, bu konu gerçekse beni kimse bu adamın daha önce bi haltlar karıştırıp konu sahibinin de defalarca affetmediğine inandıramaz. Adamdaki rahatlık adamdaki pişkinlik başka şeyle açıklanamaz. İlk sefer olsa bu kadar rahat olmaz ne olursa olsun. İlk sefer olsa bu kadın dk sında şoku atıp komşu kızına '' Hadi bana kanıt getir. '' demez. Hem dünya başına yıkılmış, büyük şoka girmiş hem de bir o kadar serinkanlı. Bi de hamile üstüne. Millet ne hamilelikler geçiriyor şaşıyorum. Ben bomba gibi geziyordum.
Bu konu çok tuhafti zaten anlattıgi şeylerde boşluklar vardı.suan konu sahibesi toz olmus çok enteresan .en son dün girmiş kk :)Bu konu gercekse konu sahibi adamin huyunu suyunu bildigi icin kizi kendi ayarladi diye dusunuyorum. Bu yuzden de anlasmali bosanip suclu cikmak istemiyorum diyor. aralarda kizin kahramanligi icin kizi alkislamadigi kalmis sadece. amca dur bekle olaylar bir sogusun diyormus hangi olaylar? Konu sahibi bisi yapti ki o olaylar sogusun diyor bence. Konu sahibi de suclu cikmamak icin bekleyip israrla anlasmali olsun diyor.
Konu buraya yazdigi gibi olsa insan konusuna sahip cikip kendini savunmaz mi?
Olay bence cok onceden yasandi, yoksa annesine gidecek bu olaylar patlak verecek insan kafayi bile toplayamaz. Konu sahibi konu acmis o arada.
Bu konu çok tuhafti zaten anlattıgi şeylerde boşluklar vardı.suan konu sahibesi toz olmus çok enteresan .en son dün girmiş kk :)
Şimdi, karnında bir bebe elinde bir bebe, aile arkasında değil, boşanamam dese kimse yargılayamaz onu. Otur yerinde, çocuğun ele ayağa gelsin, paranı biriktir, iş bul ve kurtul deriz . Anlarız yani, çaresiz bir kadını yargılayacak kadar taş değiliz. O ilk andaki asarım keserim tribini de anlarız, anın galeyanı deriz. Ne var ki yani, ne sanıyorlar bizi.Öf konu sahibi ne üzülüyon burda ne atıp tutup kocasını affedenleri gördük sende ilk olmazsın çok şaapma
E ne sandı ki, adam aldattı diye elleriyle ev dizip, nafakasını tazminatını verip anlaşmalı boşanır mı? Sanmıyorum. Bu kız geldi buna hikayedeki gibi, konu sahibi de anlık bir galeyana kapıldı, ama oturup düşünmeye vakti kalınca gerçeklerle yüzleşip geri adım atmaya başladı. Bu olay da 2 günde olmadı tabi, belki oldu bitti çoktan ama şimdi oldu gibi anlatıyor, ama büyük ihtimal konu sahibi kız ile çok daha evvel görüştü, 1 haftadan fazla oldu bu olaylar, şimdi anasının evinde amca kızın ağzını kapasın ki herkese aşikar olmasın, kocası özür dilesin geri götürsün diye bekliyor.Bu konu gercekse konu sahibi adamin huyunu suyunu bildigi icin kizi kendi ayarladi diye dusunuyorum. Bu yuzden de anlasmali bosanip suclu cikmak istemiyorum diyor. aralarda kizin kahramanligi icin kizi alkislamadigi kalmis sadece. amca dur bekle olaylar bir sogusun diyormus hangi olaylar? Konu sahibi bisi yapti ki o olaylar sogusun diyor bence. Konu sahibi de suclu cikmamak icin bekleyip israrla anlasmali olsun diyor.
Konu buraya yazdigi gibi olsa insan konusuna sahip cikip kendini savunmaz mi?
Olay bence cok onceden yasandi, yoksa annesine gidecek bu olaylar patlak verecek insan kafayi bile toplayamaz. Konu sahibi konu acmis o arada.
Aynen zaten ben acık acık affet boşanmıyorum yazana ne diyeceğim hayat onun belki benim başima gelse bende öyle düsüneceğim bilmiyorum ama zaten bu ilk değildir konu sahibide alışıktır gibi geldi banaŞimdi, karnında bir bebe elinde bir bebe, aile arkasında değil, boşanamam dese kimse yargılayamaz onu. Otur yerinde, çocuğun ele ayağa gelsin, paranı biriktir, iş bul ve kurtul deriz . Anlarız yani, çaresiz bir kadını yargılayacak kadar taş değiliz. O ilk andaki asarım keserim tribini de anlarız, anın galeyanı deriz. Ne var ki yani, ne sanıyorlar bizi.
E ne sandı ki, adam aldattı diye elleriyle ev dizip, nafakasını tazminatını verip anlaşmalı boşanır mı? Sanmıyorum. Bu kız geldi buna hikayedeki gibi, konu sahibi de anlık bir galeyana kapıldı, ama oturup düşünmeye vakti kalınca gerçeklerle yüzleşip geri adım atmaya başladı. Bu olay da 2 günde olmadı tabi, belki oldu bitti çoktan ama şimdi oldu gibi anlatıyor, ama büyük ihtimal konu sahibi kız ile çok daha evvel görüştü, 1 haftadan fazla oldu bu olaylar, şimdi anasının evinde amca kızın ağzını kapasın ki herkese aşikar olmasın, kocası özür dilesin geri götürsün diye bekliyor.
Kahkaha atacağım diye kahveyi püskürttümSıkıntı yok
Gerçekten insan anlayamıyor. Yani düşününce ben olsam boşarım diyorum ama galiba herkesin çevresi, hayat anlayışı, şartları bir değil. Ve bu forumdan anladığım kadarıyla çoğu çevrede erkeğin aldatması normal karşılanıyor daha doğrusu affedilebilirliği olan bir şey gibi bakıyor insanlar ve bazı kadınların aileleri hangi şartta olursa olsun boşanmasına karşı oluyor. Keşke şartlar bütün kadınlar için kolay olsa da insanlar aldatıldıkları şahıslarla evli kalmaya mecbur kalmasalar (gerçi bu bir mecburiyet değil seçim- zorlanmamayı daha rahat bir hayata devam etmeyi seçme diyelim). Toplum genelinde boşanmış kadınlara olan bakış açısı dolayısıyla kadına olan bakış açısı değişmeden de bu zor olacak gibi. Ne diyeyim Allah kimseye yaşatmasın, aldatılmak başlı basına yıkımken, aldatan şahısla aynı evde yaşamaya devam etmek çok daha zor olsa gerek:Aynen zaten ben acık acık affet boşanmıyorum yazana ne diyeceğim hayat onun belki benim başima gelse bende öyle düsüneceğim bilmiyorum ama zaten bu ilk değildir konu sahibide alışıktır gibi geldi bana
Bence bosanmis kadina bakis acisindan cok, bosansa da bosanmasa da cocuklar kadinlara zimmetli, hele 2 3 cocugu olan, hele isi gucu, parasi yoksa, cocuklar kucukse, aile kapisini acmiyosa zaten bosanamiyo, ben olsam ben de korkardim, etegimde bi suru bebe, cep delik, is yok, para yok, ana baba yok, napar ki bi insan?Gerçekten insan anlayamıyor. Yani düşününce ben olsam boşarım diyorum ama galiba herkesin çevresi, hayat anlayışı, şartları bir değil. Ve bu forumdan anladığım kadarıyla çoğu çevrede erkeğin aldatması normal karşılanıyor daha doğrusu affedilebilirliği olan bir şey gibi bakıyor insanlar ve bazı kadınların aileleri hangi şartta olursa olsun boşanmasına karşı oluyor. Keşke şartlar bütün kadınlar için kolay olsa da insanlar aldatıldıkları şahıslarla evli kalmaya mecbur kalmasalar (gerçi bu bir mecburiyet değil seçim- zorlanmamayı daha rahat bir hayata devam etmeyi seçme diyelim). Toplum genelinde boşanmış kadınlara olan bakış açısı dolayısıyla kadına olan bakış açısı değişmeden de bu zor olacak gibi. Ne diyeyim Allah kimseye yaşatmasın, aldatılmak başlı basına yıkımken, aldatan şahısla aynı evde yaşamaya devam etmek çok daha zor olsa gerek: