Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ya ben konuyu hiç anlamadım. Dokuz sene komşu kızını taciz etmiş konu tırtıklıya nasıl geldi, flaşlı kamera mı kaldı, ne oldu ben bir anlamadım.
Bacim bu aile teknoloji seviyor biri full hd izliyo öbürü flaşsız cekim yapmiyor.bosver yorma sen kafani biiz yordukda ne oldu bak amcayi bekliyoz

Bak sende kopamiyon demi nisna topigine gidemiyoz çünkü amca önemli
Gidiyim diyorum ama yok bir bildirim geliyor yine kendimi burda buluyorum
Benim akrabalik iliskilerim cok zayif ya bunu anladim ne kendi amcam ne esimin amcası biz bosansak belki bir bayramda dugunde filan ogrenirler herhalde.
Bizim ailelerde oyle aaa bosandılar ettiler demezler ne bileyim herkes baska demek ki.

Aynen ya bizimde öyle kimsenin kimseden haberi yok. Ee biraz normali de öyle amca ne yapsın yiğeninin şeyini. Kulağını mı çekecek. Anlamadım valla

Size bu konuyu zorla mi actirdilar? Madem ozelden arkadaslariniz icin giriyordunuz ne diye konu actiniz?

Kimse size adinizi, olayin hangi sehirde, hangi mahallede gectigini, kizin adini, esinizin adini vs.sormadi. bunlar sorulsa cevap vermemeniz en dogal hakkiniz diyecegim. Siz daha olayi bile anlatmadiniz, ustune is aradiniz ama actiginiz konuya yazamadiniz. 2 evladiniz konuyu actiginizda yok muydu? 2 evlat da mi kamera kaydi ile cikti?

Insanlar size saygi gosterdi yazdi, kafa yordu ama siz ozeldeki arkadaslariniz icin girdiniz. saygi beklerken saygi gostermeyi de bilmeniz lazim.

Son olarak bu imtihan dunyasi kimin basina ne gelir belli degil dediginiz icin Allah kalbinize gore versin diyorum.

Sacma sapan yazan varsa o biz degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…