- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.281
cam silerken camdan düştüydü
Ya ilk fake konusunda kaynanası VS donlarını çalıyodu milleti keklemişti bin tane konu açıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cam silerken camdan düştüydü
Tamam bi kere dokunayım hoşuma giderse ben de yaptırırımDibin düşer, pişman olursun yaptirmadiina
Ya ilk fake konusunda kaynanası VS donlarını çalıyodu milleti keklemişti bin tane konu açıp
Bu Calcinin gadin olduundan emin miyiz broTamam bi kere dokunayım hoşuma giderse ben de yaptırırım
Referanslarım var hahahaBu Calcinin gadin olduundan emin miyiz bro
Bacim bu aile teknoloji seviyor biri full hd izliyo öbürü flaşsız cekim yapmiyor.bosver yorma sen kafani biiz yordukda ne oldu bak amcayi bekliyozYa ben konuyu hiç anlamadım. Dokuz sene komşu kızını taciz etmiş konu tırtıklıya nasıl geldi, flaşlı kamera mı kaldı, ne oldu ben bir anlamadım.
Konu sahibi bize beddua etti gittibir müslüman bana son durumu yazabilir mi?
almanyaya taşındım ev diziyorum aklıma bu konu geldi 20 sayfa yazılmış gelişme var mı arkadaşlaaaar??
Konu sahibi bize beddua etti gitti
Amcasını bekliyor halabir müslüman bana son durumu yazabilir mi?
almanyaya taşındım ev diziyorum aklıma bu konu geldi 20 sayfa yazılmış gelişme var mı arkadaşlaaaar??
Bak sende kopamiyon demi nisna topigine gidemiyoz çünkü amca önemliAmcasını bekliyor hala
Gidiyim diyorum ama yok bir bildirim geliyor yine kendimi burda buluyorumBak sende kopamiyon demi nisna topigine gidemiyoz çünkü amca önemli
Aynen ya bizimde öyle kimsenin kimseden haberi yok. Ee biraz normali de öyle amca ne yapsın yiğeninin şeyini. Kulağını mı çekecek. Anlamadım vallaGidiyim diyorum ama yok bir bildirim geliyor yine kendimi burda buluyorum
Benim akrabalik iliskilerim cok zayif ya bunu anladim ne kendi amcam ne esimin amcası biz bosansak belki bir bayramda dugunde filan ogrenirler herhalde.
Bizim ailelerde oyle aaa bosandılar ettiler demezler ne bileyim herkes baska demek ki.
Strobe sence fake mi konu?
Eki Görüntüle e90a4342-7d9d-4147-b845-14630df07436-m.webpKonu sahibi bize beddua etti gitti
Pray fake mi çıkmıştı? camdan düşme konusunu hatırlıyorum da, fake miydi hatırlayamadımcam silerken camdan düştüydü
Pray fake mi çıkmıştı? camdan düşme konusunu hatırlıyorum da, fake miydi hatırlayamadım
Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın