- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.241
Valla ben bilemenko buranın üyeliğiyle kimseye kesin diyemiyorumAma Calci dedi kihshshshsb
Teşekkürler bu bünye geri dönüp okumayi kaldiramazdi çünküBuyrun.
Valla ben tup bebek topiiyle geldim 9 sene once, ordan tanistiklarimda oldu, havada da durdum, sahitlerim varValla ben bilemenko buranın üyeliğiyle kimseye kesin diyemiyorum
Belki sen bile erkeksinValla ben bilemenko buranın üyeliğiyle kimseye kesin diyemiyorum
Aha uçan adamı buldukValla ben tup bebek topiiyle geldim 9 sene once, ordan tanistiklarimda oldu, havada da durdum, sahitlerim varbu kiz da habire bebek istiyorum sat bilmemkac topoklerine yazip.durmus uzunca zaman, ben ordan dogrudur heral diye seyettim
Profile gel ve utanBelki sen bile erkeksin
Neydi cingene bi sarkici vardi, onun ustune düşmüştüAha uçan adamı bulduko uçan adamı canlı yayında izlemistim biliyon mu ben böyle
Gadin o ! )))Belki sen bile erkeksin
Tarık Mengüç ahabsvaNeydi cingene bi sarkici vardi, onun ustune düşmüştü
Emin miyizGadin o ! )))
Yahu şu örnegı vermeyin artık sadece forumda mı özelden w.app gibi konuşma fakan yapmadıysanız bilemem gerçek mi değil mi nisan vardı aylarca yazdı ettik herkesle kanki oldu erkek çiktı
Valla ben bilemenko buranın üyeliğiyle kimseye kesin diyemiyorum
Emin miyiz
Valla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorumki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim
Valla niye oturup kadinin biriyle sex muhabbeti yapayim, onu yapan da niye yapmis, asil o garip geliyo bana.
Kimdi kız o avukat olan borderline hatun muydu?